• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik ile arkadaş kıyası

Bir tutturmuşuz "yuvayı dişi kuş yapar..erkeği eve kadın bağlar " saçmalığını ... evliliğe dair insanca beklentiler erkek tarafından karşılanmasa bile kadınlar boşanma kararı veren olmayı sevmiyor ,adeta kaçıyor bu karardan. Konuda geçen diyalogta da çok belli kadın adama "bana cinsel anlamda yaklaşmıyorsun..yanımda yoksun ,erkek arkadaşlarına ayırdığın vakti bana da ayır " içeriğinde konuşmuş .Adam da karşılığında bu yanıtı vermiş.Kadın da dememiş ki " peki o zaman biz neciyiz..benim seninle evli kalmak için derdim ne olabilir?! " Oturmuş ağlamıştır da kesin yine öyle bir laf etmemiştir
Cinsellik değil şikayeti cinsellikte bir problem olduğunu düşünmüyor zaten kadın gezmek tozmak falan gibi şikayetler sadece cinsellik için yaklaşırsa kadına kadında şikayet ediyor
çok çirkin karşılık alıyor ve şuan boşanmak istiyor
zaten ite kaka kadının mücadelesiyle devam eden bir evlilikti

Ben bu kadar ağır bir lafı kaldıramayabilirdim sanırım ya. Ne bileyim kadın bir problem fark etmediği hâlde adam bunu tartışma esnasında söylüyorsa abartıp kızdırmak için de demiş olabilir. Ciddiyse de tahrik etmek için abartarak söylenmiş bir şeyse de çok yaralayıcı.

Ciddiyse bunu söylemenin daha doğru ve sağlıklı sonuç verecek yolları var, karşındakini de üzmeden. Tartışmada tahrik etmek içinse daha kötü, çok terbiyesizce bir hareket, buz gibi olurdum ve uzun bir süre daha fazla zevk aldığı aktivitelere vakti olurdu çünkü benim yanıma yaklaşamazdı.
Bence ciddi söyledi çünkü hep eşini ikinci planda tutan bir adam

Bence senin yanında sevisirken bile sıkılıyorum demiş. Yoksa ikisi ayni kefeye konacak seyler degil. Mesele sadece cinsellik degil yani. Genel olarak ilgisini çeken bisey yok karisinda. Bunun duzeltilebilir bi yanı da yok bostan yere ne vaktini harcasin bu lafi küt diye soyleyebilen bi ayiyla ne de gururunu ayaklari altina versin. Doğrusu cekip gitmek.
Boşanma kararı aldı

Bir insanın karşı tarafta rahatsız olduğu herhangi bir şey olabilir bunu bu kabalıkta söylemesi gerekmiyor. Arkadaşınızın eşi tam bi hödükmüş. Böyle söyleyen bir adama Yallah arkadaşlarına o zaman onlar zevk versin dense yeri.
Ozaman git arkadaşların sana zevk versin dese kadın kötü olur
neyin kafasını yaşıyor bu erkekler

ayneeeen oyle kesınlıkle

adam evde durmuyor karısıyla ılgılenmıyor tek yaptıgı yıyıp ıcıp s..cıp arkadaslarıyla vakıt gecırıp uyumak

bırde yorumlar gordum adam rahatsız oldugu seyı ornek vermıs dıle getırmıs dıyen
bırrrşş yanı yavaş :KK70: bız ınsanlar boyle mı ıletısım kuruyoruz davar mıyız bız
Aynen öyle ye iç gez sonra bu lafı söyle
sen ne verdin ki kadından ne istiyorsun

Ya bende kirk yılda bir arkadaslarimla dışarıda plan yapıyorum,halbuki kocam hep evde bu yüzden arkadaslarimla geçirdiğim vakit bir tık daha değerli.
Tabii her doğru her yerde lonk diye söylenmemeli. Eşim böyle bir şey dese çok bu darladim diye dusunurum herhalde...
Ayda yılda bir gitmiyor işte problem o
her zaman arkadaş çevresine vakit
ayırıyor

arkadaşınız boşanma kararı almış demişsiniz. bu konuda ciddi mi ?

kadın bu konuda haklı. sorunları ne olursa olsun kocasının söylediği laf gerçekten çok ağır
Şuan ciddi gibi görünüyor karısına
değer verdiğini hissettiren bir koca değildi
bu söylemi de onayladı karısının hayatında ne kadar yer kapladığını
artık yürütmesinin bir anlamı olmadığının farkında

Adami gorunce enseye şaplak atıp "naber adamım" derdim, al sana arkadas ortami

Yaa tabi bizde yedik geceleride arkadaslarina sarilip uyuyor degil mi?tamam her erkek cinsellige bu kadar duskun olmayabilir fakat arkadaslariyla ayni eve cikmak varken evlendigine gore demek evlilik birligi istemis simdi yan cizmesin

Back
X