- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
Hamile olduğunuzu düşünmüyorum,meni vajinaya girmediyse eğer böyle bir ihtimal yok,lakin sorun burda oluyor,o hararetle girip girmediğini hatırlamıyor insan
Kendinizi kasmayın,içiniz rahat etsin istiyorsaniz yine de test yaptirin.
Bu arada konuya verdiğiniz olgun kendini bilen cevaplarınıza bayıldım.
Keşke herkesle böyle seviyeli tartışabilsek :)
Offf şimdi seni ne taşlarlar:)
Cesaretinden dolayi tebrik ediyorum seni...
Sorunun cevabına gelincee...
Endise edecek birsey yok..
Yaşam tarzın hakkında yorum yapmakta kimseye düşmez ayrıca...
Korun! Kendin ve toplum icin :)
Niyeyse ne zaman sürtünme ya da bu şekilde konu açılsa, yargılamak, dalga geçmek için sıraya giriyor insanlar..
Kimseye namus kavramı sorulmuyor. Sorunun cevabını verin ya da vermeyin. Yargılamak kimseye düşmez..
Konuya gelince de hamilelik imkansız bu durumda..
Korkuyorsanız yapmayın bi işi bekarken arkadaş
Yaşarken sizden mutlusu yok ağlarken de millet çeksin ne güzel .
Kaldıramayacagınız risklere ne gerek var
Bakireliğide sadece biyolojik bisey gibi hissedip kendinizi kandırmayın artık .
Peki, şayet annelik durumunuz bi gün olursa simdiden tebrik ediyorumMerhabalar, korkum yok, sadece boyle birseyin mumkun olup olmayacagi konusunda bilgi alabilmek amaciyla burdayim. Basima yanlis birsey gelse neden millet ceksin, onu anlayamadim? Ceken ben olacagim tabiikide... Bekaret konusunda yorum yok! Tesekkur ederim hersey icin :)
Peki, şayet annelik durumunuz bi gün olursa simdiden tebrik ediyorum
Zorla hamile kalmaya çalışıyor gibisin ☺ değilsin işte rahat ol.
İnsallah hamile değilsindir zira potansiyel bir katilin durumuna yorum yapmak üzerdi beni.
Ya neden bilmiyorum ama aşırı kibar oluşun,çizgini bozmayışın bi gerdi beni sanki... :))))
Sinirlensene azcık:)))))
:) Sinirlenirsem elime birsey gecmeyecek, konu uzayacak, bambaska yerlere cekilecek. Ben bunun icin acmadim bu konuyu
hımm. Bakirelik kimseyle yakınlaşmamak öpşşmemek mi acaba zardan ibaret değilse.. ilginç. Bence bekaret diye bir şey ykk ne kadında ne erkekte.şimdi siz bakiremisiniz? bunca yaptığınız şeye rağmen bakiresiniz yani?
yanlış anlaşılmasın, ne yaptığınız ve ne yapacağınız sizi alakadar eder. ama şu her haltı yiyipte bakireyim safsatasını bırakın lütfen.
evet bekaretin o "zar" denen yapı ile alakası olmadığının canlı bir kanıtısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?