Cinsellik olmadan evlilik , terkeden eş

peysajci

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
116
146
18
32
Iyi geceler hanimlar 5 yillik evliyim, başlıktan anlayacağınız gibi evlendik ve kocamın iktidarsızlik sorunlari çıkmaya başladı. Ama onu sevdigim icin bunu hiç problem haline getirip hayatı ona zehir etmedim.. Ama eşim artik boyle devam edemeyiz sana bunu yapamam diye beni terketti.Onu çok seviyorum o da beni seviyor. Gitti ama halen davayı açmadı 1 ay oldu. Bende onu sevdigim icin bi umut barışırız diye bekliyorum .. bana biraz akıl verin öyle çaresiz hissediyorum ki kendimi..

Tedavi olmuyor mu?

Şimdi sen "ne olursan ol gel" diyorsun ancak eşin bunun gurur yapmış.
Evliliğimiz,cinsellikten daha derin bir temel üzerine kurulu diyerek girebilirsin söze.
Ancak eşinin problemi seninke alakalı degil.Ve sen onun yanında olduğun sürece sağlık problemini hatirlatacagin için uzak durmak istiyor.
Özetle gozden ırak,gönülden ırak,sorundan ırak..

Öyle zor ki gidişine alışamadim

Sizi sevmiş olsa niçin tedavi olmasın saçma bence kusura bakmayın ama yalanın arkasına saklanmış gibi
Bende böyle düşünüp kendimi rahatlatip ondan nefret etmek istiyorum ama o kadar iyi bi insan ki hiç bana karşi bi yanlışı olmadı bugune kadar. Cok agirbasli bir adamdir, çevremizde tanınan ve sevilen insalariz.Herkes hal ve hareketlerine gıpta eder efendiligine

Valla çokta efendi olsun evliliğini kurtarmak değilde bitirmek için ugrasiyosa bir düşünün derim

Cinsellik yüzünden 2 boşanma haberi duydum çevremden. Ve kadınlar boşanma kararı aldı. Yani çok haklı bir sebep. Nasıl devam edecek ki birliktelik olmadan.. Çözümler çaresiz kalmış, savaşanıda yoksa bu sorunun.. Hayırlısı olsun ..

Pandemide başladi , borsada cok para kaybetti sonrasinda psikoloji cok bozuldu ve bu hale geldik
Tamam sebep belli o zaman Aile terapisi, cinsel terapi benzeri tedavilere başlayın. Evliliğin devamı karşılıklı doğru iletişimle sağlanır. Eşiniz kolaya kaçıyor. Olmadı aile büyüklerinizden destek alın. Evlilik birliği kolay kurulmuyor.

Çok dil döktüm ama gitmem ben doktora dedi , ailesininde canına minnet zaten , köyde yaşiyorlar bağa bahçeye bakacak biri lazım diyip duruyorlardi.Olmuyorsa zorlamayin dedi ailesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…