Tedavi olmuyor mu?Iyi geceler hanimlar 5 yillik evliyim, başlıktan anlayacağınız gibi evlendik ve kocamın iktidarsızlik sorunlari çıkmaya başladı. Ama onu sevdigim icin bunu hiç problem haline getirip hayatı ona zehir etmedim.. Ama eşim artik boyle devam edemeyiz sana bunu yapamam diye beni terketti.Onu çok seviyorum o da beni seviyor. Gitti ama halen davayı açmadı 1 ay oldu. Bende onu sevdigim icin bi umut barışırız diye bekliyorum .. bana biraz akıl verin öyle çaresiz hissediyorum ki kendimi..
Çok ısrar ettim bu konuda ama hiç istemediTedavi olmuyor mu?
Öyle zor ki gidişine alışamadimŞimdi sen "ne olursan ol gel" diyorsun ancak eşin bunun gurur yapmış.
Evliliğimiz cinsellikten daha derin bir temel üzerine kurulu diyerek girebilirsin söze.
Ancak eşinin problemi seninke alakalı degil.Ve sen onun yanında olduğu sürece sağlık problemini hatirlatacagin için uzak durmak istiyor.
Özetle gozden ırak,gönülden ırak,sorundan ırak..
Sizi sevmiş olsa niçin tedavi olmasın saçma bence kusura bakmayın ama yalanın arkasına saklanmış gibiÇok ısrar ettim bu konuda ama hiç istemedi
Böyle bişey olduğunu hiç sanmiyorum çünkü ikimizde evden çalistik 2 yildir hep dipdibeydik..Belki iktidarsızlık paravandır başkasını seviyordur..
Bu sorunlar ne zaman başladı?Böyle bişey olduğunu hiç sanmiyorum çünkü ikimizde evden çalistik 2 yildir hep dipdibeydik..
Bende böyle düşünüp kendimi rahatlatip ondan nefret etmek istiyorum ama o kadar iyi bi insan ki hiç bana karşi bi yanlışı olmadı bugune kadar. Cok agirbasli bir adamdir, çevremizde tanınan ve sevilen insalariz.Herkes hal ve hareketlerine gıpta eder efendiligineSizi sevmiş olsa niçin tedavi olmasın saçma bence kusura bakmayın ama yalanın arkasına saklanmış gibi
Pandemide başladi , borsada cok para kaybetti sonrasinda psikoloji cok bozuldu ve bu hale geldikBu sorunlar ne zaman başladı?
Valla çokta efendi olsun evliliğini kurtarmak değilde bitirmek için ugrasiyosa bir düşünün derimBende böyle düşünüp kendimi rahatlatip ondan nefret etmek istiyorum ama o kadar iyi bi insan ki hiç bana karşi bi yanlışı olmadı bugune kadar. Cok agirbasli bir adamdir, çevremizde tanınan ve sevilen insalariz.Herkes hal ve hareketlerine gıpta eder efendiligine
Sana bunu yaşatmak istemiyorum vicdanim cok rahatsiz bunu haketmiyorsun dedi, hayatini mahvetmek istemiyorum artik sende daha mutlu olucaksan inan dediValla çokta efendi olsun evliliğini kurtarmak değilde bitirmek için ugrasiyosa bir düşünün derim
Pandemide başladi , borsada cok para kaybetti sonrasinda psikoloji cok bozuldu ve bu hale geldik
Tamam sebep belli o zaman Aile terapisi, cinsel terapi benzeri tedavilere başlayın. Evliliğin devamı karşılıklı doğru iletişimle sağlanır. Eşiniz kolaya kaçıyor. Olmadı aile büyüklerinizden destek alın. Evlilik birliği kolay kurulmuyor.Pandemide başladi , borsada cok para kaybetti sonrasinda psikoloji cok bozuldu ve bu hale geldik
Iyi geceler hanimlar 5 yillik evliyim, başlıktan anlayacağınız gibi evlendik ve kocamın iktidarsızlik sorunlari çıkmaya başladı. Ama onu sevdigim icin bunu hiç problem haline getirip hayatı ona zehir etmedim.. Ama eşim artik boyle devam edemeyiz sana bunu yapamam diye beni terketti.Onu çok seviyorum o da beni seviyor. Gitti ama halen davayı açmadı 1 ay oldu. Bende onu sevdigim icin bi umut barışırız diye bekliyorum .. bana biraz akıl verin öyle çaresiz hissediyorum ki kendimi..
[/QUOTE)
Allah erkeklere ve kadınlara, erkek üreme sistemini tam bir imtihan vesilesi kılmış.boyutu, işlevi, şekli, çok çalışması, hiç çalışmaması, az çalışması tam bir bıçaksırtı denge. Insan keşke sistem bu şekilde işlemeseydi demekten kendini alamıyor valla. Herhâlde her kadının seve seve aytılmak zorunda kaldığı en az bir sevgilisi olmuştur şu cinsel sorunlardan. Çözüm ne derseniz ? Cinsellik olmayan karşıcins ilişkisi illaki bitmeye mahkumdur.bu hikayede de pes eden taraf ilginç bir şekilde erkek olmuş. Yine de düşünceli adammış ki sizin vicdan muhasebesiyle hiç edceğiniz güzel yıllarınızı kurtatmaya çalışıyor.bu iyiliği yapıyor en azından. Unutulmayacak kişi yoktur hayatta.yeri geliyor mükemmel ilişkileri unutuyoruz ki böylesini mi unutmayacağız. Size şuan seviyorsunuz gibi geliyor ama zamanla özgüveniniz düşecek.düşünsenize aynı evin içinde 1 kadın ve 1 erkek var ama çekim yok.bir kadın için onur kırıcı.
Çok dil döktüm ama gitmem ben doktora dedi , ailesininde canına minnet zaten , köyde yaşiyorlar bağa bahçeye bakacak biri lazım diyip duruyorlardi.Olmuyorsa zorlamayin dedi ailesi.Tamam sebep belli o zaman Aile terapisi, cinsel terapi benzeri tedavilere başlayın. Evliliğin devamı karşılıklı doğru iletişimle sağlanır. Eşiniz kolaya kaçıyor. Olmadı aile büyüklerinizden destek alın. Evlilik birliği kolay kurulmuyor.
İkna edemedim bi türlü doktora, biraz israr edince doktora gitmek icin kavga ediyordukBelki kendini "her konuda beceriksiz" hissediyordur bu durumda. Bence aile terapisi almayi teklif edin. Saglik sorunlari varsa tedavi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?