Cinsellik olmadan evlilik , terkeden eş

Bence herkesin yaşamına kimse karışamaz hahahhh olabilir. Fazıl Say eşiyle ayrı evlerde yaşıyor çok yakın oturuyorlar gece evlerine gidiyolarmis şok olmustum duyduğumda ama mutlular. Onlar öyle istiyor öyle mutlular herkesin mizacı bambaşka sonuçta.

Çok saçma eşinizin düşünce yapısı

ailesine cinsellik yüzünden ayrılmak istediğini söyledi mi ki?
belki olmuyorsa dedikleri mutsuzsan, yürümüyorsa vs. anlamındadır.

Bu mesajdan açık açık ortaya dökülüp, doktor işinin konuşulduğunu düşündüm:
Çok dil döktüm ama gitmem ben doktora dedi , ailesininde canına minnet zaten , köyde yaşiyorlar bağa bahçeye bakacak biri lazım diyip duruyorlardi.Olmuyorsa zorlamayin dedi ailesi.

Keşke fake olsaydim da bende yazilanlarla dalga gecip hayatima dönüp mutlu mesut yaşasaydim.. netten bu konuda bilgi almaya çalişinca bu platformdaki konular çikti karsima bende kayit olup konu açmak istedim.çünkü bu kadar rahat bitek sanal alemde anlatabiliyor insan.. Cocuk yok , zaten annesiyle paylasmistim bu durumu. Beni torun diye darliyip duruyordu benimde sinirime denk geldi "anne oğlunun problemleri var ` bu durumda cocuk imkansiz demistim, o da çok şaşirip olur oyle arada evliliklerde deyip kestirip atmisti. Hatta kendisi de seni cok seviyoru,z ama oglum hakli sana bunu yasatmaya hakki yok daha cok gencsn hayatinin mutsuz gecmesini istemem dedi

Valla masallah anasinin anlattigina gore benden oncede cok capkinmis oyle diyip havalara girerlerdi hep.. sonra tabi bunun kavgasini cok yaptim bi daha yanimda boyle konusmayin diye sustular.

Valla masallah anasinin anlattigina gore benden oncede cok capkinmis oyle diyip havalara girerlerdi hep.. sonra tabi bunun kavgasini cok yaptim bi daha yanimda boyle konusmayin diye sustular.
Al sana çapkın.keşke çapkın olacak yetenekte olsaydı. Şu iktidarsızlıktansa aldatılmayı tercih ederim valla.en azından erkek gibi erkekmiş derim.aldatabilecek kapasitede adam bulmak bile nimet bazen

Bununla hava atılması zaten en basindan bir yara izini gösteriyor.. Üstelik bu bir sırdır, iyi yapmışsınız duymak zorunda değilsiniz .

Al sana çapkın.keşke çapkın olacak yetenekte olsaydı. Şu iktidarsızlıktansa aldatılmayı tercih ederim valla.en azından erkek gibi erkekmiş derim.aldatabilecek kapasitede adam bulmak bile nimet bazen
En azindan bela okur ayrilip yoluma bakardim gercekten boylesi cok daha zor

Bunu eşine diyorsa ben mi yanlış anladım acaba,eşine diyorsa illa biri mi olacak sende yalnız kal vs gibilerinden . Yoksa kendi icin mi ? Eşine diyorsa zaten cinselliginin işlevi yok ki niçin kadıni terk ediyor
Kadın eşine demiş ben başkalarıyla olayım diye mi benden ayrılmak istiyorsun diye ? O da başkasıyla olmak istemiyorsan yalnız da kalabilirsin illa olmak zorunda değil ama bu şekilde hem var hem yok ilişki yaşama demeye getirmiş.

Bununla hava atılması zaten en basindan bir yara izini gösteriyor.. Üstelik bu bir sırdır, iyi yapmışsınız duymak zorunda değilsiniz .
Valla aslında ben onlar için nimettim gercekten kendim diye soylemiyrum ama her işlerine koştum kizlarinin yapmadiklarini benden görduler. Kocam desen öyle cok nankorler çok

Olabilir.
Eşinizin tedaviye kendini bu denli kapayarak "Sana bunu yapamam" diye terk etmeye kalkması, kvnin durumu hemen kabullenmesi, hepsi şüpheli görünüyor bana açıkçası. Üzerine çok çıkarım yapılabilir, eşinizin gay olması ihtimaline kadar sorgulanır yani, sabaha kadar sorgulayıp dururuz.

Aslında bu sorguları bırakıp, eşinizin sizin için hiç kılını kıpırdatmadığına, öylece basıp gidişine odaklanırsanız, ne yöne aksiyon alacağınızı daha çabuk bulursunuz.

Tamam işte böyle ise bence saçma , kadın zaten kendisiyle öyle devam edebileceğini söylemiş niçin eşi bir başkasına bir başka erkeğe ihtiyaç duysun ki ? Zaten kendisi de demiş zorunluluk olmadığını . Kaçışı adamın kendinden ,eşinden değil .

Bence çokta bu konuda eşiniz masum değil,tedavi olmak varken niçin hiçbir çabası yokken ayrılıyor . Allah yardımcınız olsun
Tamam da insan vicdan yapar. Senin yanında sağlıklı bir erkek olsa ve seni ilişki yaşamadan da kabul etse yine de rahat edemezsin.sen bırak beni kendine yazık etme dersin.

Bence çokta bu konuda eşiniz masum değil,tedavi olmak varken niçin hiçbir çabası yokken ayrılıyor .

Biz daha sevgiliyken aslinda bana şey demisti, gaylar bana hep aşık olur falan diye ama ben hic süphelenmemistim olabilr mi boyle bi ihtimal ya

Tamam da insan vicdan yapar. Senin yanında sağlıklı bir erkek olsa ve seni ilişki yaşamadan da kabul etse yine de rahat edemezsin.sen bırak beni kendine yazık etme dersin.
Bende diyorum ki o zaman eşi de başkasıyla daha olmadan daha ayrılmadan niçin kadına ayar çekiyor ? Tuhaf olan bu . Diğer dediklerinizi okeyim

Son bir yorum yapıp konseyden çekiliyorum 25 yıllık evli olup Tayland'da ladyboy ile ilişki yaşadığını duyduğum bir adam vardı.. O kadar iyi bilinir ki etrafı tarafından aile babası iyi bir eş. Bu olay ayyuka çıkmadı elbet, güllük gülistanlık hayatına devam ediyor anlattığım kişi. Fakat böyle şeyleri görünce düşünmeden edemiyorum bilinmeyen neler vardır, değişen ne insanlar vardır, kondurulmayan ne ihtimaller vardır diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…