- 23 Mayıs 2022
- 959
- 6.994
- 68
Bence herkesin yaşamına kimse karışamaz hahahhh olabilir. Fazıl Say eşiyle ayrı evlerde yaşıyor çok yakın oturuyorlar gece evlerine gidiyolarmis şok olmustum duyduğumda ama mutlular. Onlar öyle istiyor öyle mutlular herkesin mizacı bambaşka sonuçta.Haklısın bence. Bana kalsa çiftler 3,4 günde bir görüşmeli ama bu fikir hâlâ ütopik geliyor nedense insanlara.bu forumda da yazmıştım ama bırak katılanı ayrı yatakta yatmaya bile ne tepkiler gelmişti.tutturmuşlar bir yatakları ayırmayın yatakları ayırmayın. Ezbere konuşuyorlar.
Çok saçma eşinizin düşünce yapısıValla zaten başka biri olsa benim gibi şevkatle yaklasmazmiş kendisine o yuzden bana daha fazla bunu yaşatmak istememis öyle diyince bende demek ki gideyim ben onla bunla mutlu olayim diye ayriliyorsun benden diyincede , illa birini mi bukucaksin yalnizda kalabilirsin diyor
ailesine cinsellik yüzünden ayrılmak istediğini söyledi mi ki?
belki olmuyorsa dedikleri mutsuzsan, yürümüyorsa vs. anlamındadır.
Çok dil döktüm ama gitmem ben doktora dedi , ailesininde canına minnet zaten , köyde yaşiyorlar bağa bahçeye bakacak biri lazım diyip duruyorlardi.Olmuyorsa zorlamayin dedi ailesi.
Keşke fake olsaydim da bende yazilanlarla dalga gecip hayatima dönüp mutlu mesut yaşasaydim.. netten bu konuda bilgi almaya çalişinca bu platformdaki konular çikti karsima bende kayit olup konu açmak istedim.çünkü bu kadar rahat bitek sanal alemde anlatabiliyor insan.. Cocuk yok , zaten annesiyle paylasmistim bu durumu. Beni torun diye darliyip duruyordu benimde sinirime denk geldi "anne oğlunun problemleri var ` bu durumda cocuk imkansiz demistim, o da çok şaşirip olur oyle arada evliliklerde deyip kestirip atmisti. Hatta kendisi de seni cok seviyoru,z ama oglum hakli sana bunu yasatmaya hakki yok daha cok gencsn hayatinin mutsuz gecmesini istemem dediŞimdi benim çeşitli sebeplerden "Fake konu" alarmları çalıyor ama, hadi neyse; gerçeksinizdir diye yazayım ciddi ciddi;
Çocuk var mı bu arada?
Neyse, bazı şeylerde sevgi ağır basar gurur olmaz, bazı şeylerde de gurur ağır basar sevgi, aşk kalmaz. Şimdi bu gurur yapılacak bir konu değil, bir kefesinde siz varsınız diğer kefesinde tedaviyle atlatılabilme olasılığı olan bir hal, size gerçekten büyük bir sevgi duyumsuyor olsaydı evet, başta sizden ayrılmayı teklif edebilirdi ancak siz tedavi ısrarı ile konuştuğunuzda o saçma erkeklik gururundan geçerdi.
Diğer bir ilginçlik de ailesi "Olmuyorsa olmuyordur" demiş ki buna hiç inanasım gelmedi ama neyse, yani... Genelde oğlullarının erkekliklerine bok sürdürmezler de aileleri "Sen kadınlık yapamamışsındır" filan derler, eh helal olsun kabul etmişler bari diyelim. Ha ailenin bu kadar kolay kabullenişi de bir başka şüpheyi doğurur: Bu adam için başka bir kadın ayarlandı, ailesi bulmuş olabilir, baş göz edeceklerdir ondan tezgah kurulmuş olabilir. Mümkün müdür? Bilemem.
Bu mu saçma ? Harika mantıklı bir adam.Çok saçma eşinizin düşünce yapısı
Valla masallah anasinin anlattigina gore benden oncede cok capkinmis oyle diyip havalara girerlerdi hep.. sonra tabi bunun kavgasini cok yaptim bi daha yanimda boyle konusmayin diye sustular.Bu konuyu partnerimle konuştuk çevremizde böyle boşanmalar olunca. O bu konuyla ilgili bana çok mantıklı gelen bir fikrini söyledi. Bir erkek eğer cinselligini keşfettiği yıllardan itibaren 18 artı diyelim öncesi çocuk çünkü henüz. Eğer düzenli bir cinsel hayata adapte olmazsa kendini kesfedemez ve kendini yönetemez ilerleyen yıllardada sorun yaşar demişti. Yani kişi birazda sisteme oturtacak anladigim kadarıyla. Bence kişi vücudunu yapısını keşfeder ve kendi üzerinde hakimiyet kurabilir ya zamanla. Ama bu psikolojik yönü, sağlık sorunları varsa bilemiyor insan.. Biz max 2 gün uzak kalabiliriz. 4 5 gün girerse araya bunu bir sorun olarak görüyorum kendi düzenimde. Rutin kişilere göre değişir ama bir rutin olmalı.
Bunu eşine diyorsa ben mi yanlış anladım acaba,eşine diyorsa illa biri mi olacak sende yalnız kal vs gibilerinden . Yoksa kendi icin mi ? Eşine diyorsa zaten cinselliginin işlevi yok ki niçin kadıni terk ediyorBu mu saçma ? Harika mantıklı bir adam.
Al sana çapkın.keşke çapkın olacak yetenekte olsaydı. Şu iktidarsızlıktansa aldatılmayı tercih ederim valla.en azından erkek gibi erkekmiş derim.aldatabilecek kapasitede adam bulmak bile nimet bazenValla masallah anasinin anlattigina gore benden oncede cok capkinmis oyle diyip havalara girerlerdi hep.. sonra tabi bunun kavgasini cok yaptim bi daha yanimda boyle konusmayin diye sustular.
Valla masallah anasinin anlattigina gore benden oncede cok capkinmis oyle diyip havalara girerlerdi hep.. sonra tabi bunun kavgasini cok yaptim bi daha yanimda boyle konusmayin diye sustular.
En azindan bela okur ayrilip yoluma bakardim gercekten boylesi cok daha zorAl sana çapkın.keşke çapkın olacak yetenekte olsaydı. Şu iktidarsızlıktansa aldatılmayı tercih ederim valla.en azından erkek gibi erkekmiş derim.aldatabilecek kapasitede adam bulmak bile nimet bazen
Kadın eşine demiş ben başkalarıyla olayım diye mi benden ayrılmak istiyorsun diye ? O da başkasıyla olmak istemiyorsan yalnız da kalabilirsin illa olmak zorunda değil ama bu şekilde hem var hem yok ilişki yaşama demeye getirmiş.Bunu eşine diyorsa ben mi yanlış anladım acaba,eşine diyorsa illa biri mi olacak sende yalnız kal vs gibilerinden . Yoksa kendi icin mi ? Eşine diyorsa zaten cinselliginin işlevi yok ki niçin kadıni terk ediyor
Valla aslında ben onlar için nimettim gercekten kendim diye soylemiyrum ama her işlerine koştum kizlarinin yapmadiklarini benden görduler. Kocam desen öyle cok nankorler çokBununla hava atılması zaten en basindan bir yara izini gösteriyor.. Üstelik bu bir sırdır, iyi yapmışsınız duymak zorunda değilsiniz .
Bence çokta bu konuda eşiniz masum değil,tedavi olmak varken niçin hiçbir çabası yokken ayrılıyor . Allah yardımcınız olsunEn azindan bela okur ayrilip yoluma bakardim gercekten boylesi cok daha zor
Keşke fake olsaydim da bende yazilanlarla dalga gecip hayatima dönüp mutlu mesut yaşasaydim.. netten bu konuda bilgi almaya çalişinca bu platformdaki konular çikti karsima bende kayit olup konu açmak istedim.çünkü bu kadar rahat bitek sanal alemde anlatabiliyor insan.. Cocuk yok , zaten annesiyle paylasmistim bu durumu. Beni torun diye darliyip duruyordu benimde sinirime denk geldi "anne oğlunun problemleri var ` bu durumda cocuk imkansiz demistim, o da çok şaşirip olur oyle arada evliliklerde deyip kestirip atmisti. Hatta kendisi de seni cok seviyoru,z ama oglum hakli sana bunu yasatmaya hakki yok daha cok gencsn hayatinin mutsuz gecmesini istemem dedi
Tamam işte böyle ise bence saçma , kadın zaten kendisiyle öyle devam edebileceğini söylemiş niçin eşi bir başkasına bir başka erkeğe ihtiyaç duysun ki ? Zaten kendisi de demiş zorunluluk olmadığını . Kaçışı adamın kendinden ,eşinden değil .Kadın eşine demiş ben başkalarıyla olayım diye mi benden ayrılmak istiyorsun diye ? O da başkasıyla olmak istemiyorsan yalnız da kalabilirsin illa olmak zorunda değil ama bu şekilde hem var hem yok ilişki yaşama demeye getirmiş.
Bence çokta bu konuda eşiniz masum değil,tedavi olmak varken niçin hiçbir çabası yokken ayrılıyor . Allah yardımcınız olsun
Tamam da insan vicdan yapar. Senin yanında sağlıklı bir erkek olsa ve seni ilişki yaşamadan da kabul etse yine de rahat edemezsin.sen bırak beni kendine yazık etme dersin.Tamam işte böyle ise bence saçma , kadın zaten kendisiyle öyle devam edebileceğini söylemiş niçin eşi bir başkasına bir başka erkeğe ihtiyaç duysun ki ? Zaten kendisi de demiş zorunluluk olmadığını . Kaçışı adamın kendinden ,eşinden değil .
Bence çokta bu konuda eşiniz masum değil,tedavi olmak varken niçin hiçbir çabası yokken ayrılıyor .
Biz daha sevgiliyken aslinda bana şey demisti, gaylar bana hep aşık olur falan diye ama ben hic süphelenmemistim olabilr mi boyle bi ihtimal yaOlabilir.
Eşinizin tedaviye kendini bu denli kapayarak "Sana bunu yapamam" diye terk etmeye kalkması, kvnin durumu hemen kabullenmesi, hepsi şüpheli görünüyor bana açıkçası. Üzerine çok çıkarım yapılabilir, eşinizin gay olması ihtimaline kadar sorgulanır yani, sabaha kadar sorgula dur.
Ancak bu sorgudan geçip, eşinizin sizin için kılını kıpırdatmadığına odaklanırsanız, ne yöne aksiyon alacağınızı daha çabuk bulursunuz.
Bende diyorum ki o zaman eşi de başkasıyla daha olmadan daha ayrılmadan niçin kadına ayar çekiyor ? Tuhaf olan bu . Diğer dediklerinizi okeyimTamam da insan vicdan yapar. Senin yanında sağlıklı bir erkek olsa ve seni ilişki yaşamadan da kabul etse yine de rahat edemezsin.sen bırak beni kendine yazık etme dersin.
Olabilir de olmayabilir deBiz daha sevgiliyken aslinda bana şey demisti, gaylar bana hep aşık olur falan diye ama ben hic süphelenmemistim olabilr mi boyle bi ihtimal ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?