Cinsellik olmadan evlilik , terkeden eş

Çok dil döktüm ama gitmem ben doktora dedi , ailesininde canına minnet zaten , köyde yaşiyorlar bağa bahçeye bakacak biri lazım diyip duruyorlardi.Olmuyorsa zorlamayin dedi ailesi.
Ne kötü bir ailesi varmış öyle.. Valla öyleyse bu adam size büýük haksızlık yapıyor. Boşanırsanız da bütün haklarınızı mutlaka alın.

Pandemide başladi , borsada cok para kaybetti sonrasinda psikoloji cok bozuldu ve bu hale geldik
O zaman tamamiyle psikolojik bir durum,yani düzelebilir.Kendini her bakımdan yetersiz hissetmeye başlamıştır,durumu daha da içselleştirmiş,gurur yapmıştır.Bence sorununuz çözülemeyecek bir durum değil.Eşinize biraz zaman tanıyın.Bu forumda o kadar farklı boşanma sebepleri gördüm ki,sizinkisi boşanmak için en saçma neden bence,siz sorun etmediğiniz sürece.Kaldı ki bu durumu asıl problem etmesi gereken sizsiniz.Cinsel problemle ayrılıklar tabi ki yaşanabilir.Sizin için sorun değilse ortada bir sorun yok demektir.Zamana bırakın...

Çok ısrar ettim bu konuda ama hiç istemedi

Fazla Yeşilçam değil mi?
Giderken elini yumruk yapıp ısırarak da ağladı mı?

Madem o kadar seviyordu sizi, tedavi olsaydı.
Hele 5 senedir böyleyse, hep vardıysa sorun neden sizinle paylaşmadan evlilik yoluna girdi?
Yani... Pek seven insan hareketleri değil bunlar.

Ne dertli bir sistem erkek üreme sistemi ve hem kadınlar hem erkekler için büyük imtihan.insan eğer bir yaratıcı varsa nedenn nedennn tanrım bu şekilde dertli bir sistem verdin bize diye isyan etmekten kendini alamıyor valla. Her kadının hayatımda en az bir ilişkisi şu çalışmayan üreme sistemi yüzünden bitmiştir. Ahh ahh keşke herşey kızlara öğretilenler gibi olsaydı.bir büyüdük bırakın abartıyı gerçekler tam tersi çıktı. Hani erkekler cibsellik için ölüp bitiyordu hani gözleri kadınlardan başka bir şey görmüyordu ? Ve aileler kızlarına neden ütopik bir dünya anlatıyor ?

Ne kötü bir ailesi varmış öyle.. Valla öyleyse bu adam size büýük haksızlık yapıyor. Boşanırsanız da bütün haklarınızı mutlaka alın.
Öyle bi malımız yok zaten , benim bekarken kendime aldigim arabam var onda da hakkı yok zaten. Öyle cok fedakarlik yaptim ki onu sevdigim icin gururum cok kırıldi aslinda, beni böyle bir cirpida silip gidecegini hiç düşünmemistim:)

Zaten giderken biraz birbirimize zaman tanıyalim hemen davayi açmayalim dedi , ama bu durum daha kötü arada hissediyorum kendimi. Ayrildik desen boşanmadik , beraberiz desen o da degil cok karmakarisigim..

Böyle bir ailenin çocuğundan ne beklenir? Dilerim sizin için her şey çok güzel olur.

Pandemide bu sorunlar başladı evvelinde yoktu sorunumuz aslında , hiç ağlamadı biliyomusun

Di mi bende günlerdir bunu düşünüyorum hani erkekler sorunsuz işleyen bi makina gibi anlatilirdi. Ama o kadar bu sorunu yaşayan varmış ki biraz forumda gezinince anliyor insan.

Bu konuyu partnerimle konuştuk çevremizde böyle boşanmalar olunca. O bu konuyla ilgili bana çok mantıklı gelen bir fikrini söyledi. Bir erkek eğer cinselligini keşfettiği yıllardan itibaren 18 artı diyelim öncesi çocuk çünkü henüz. Eğer düzenli bir cinsel hayata adapte olmazsa kendini kesfedemez ve kendini yönetemez ilerleyen yıllardada sorun yaşar demişti. Yani kişi birazda sisteme oturtacak anladigim kadarıyla. Bence kişi vücudunu yapısını keşfeder ve kendi üzerinde hakimiyet kurabilir ya zamanla. Ama bu psikolojik yönü, sağlık sorunları varsa bilemiyor insan.. Biz max 2 gün uzak kalabiliriz. 4 5 gün girerse araya bunu bir sorun olarak görüyorum kendi düzenimde. Rutin kişilere göre değişir ama bir rutin olmalı.

Zaten giderken biraz birbirimize zaman tanıyalim hemen davayi açmayalim dedi , ama bu durum daha kötü arada hissediyorum kendimi. Ayrildik desen boşanmadik , beraberiz desen o da degil cok karmakarisigim..
Burdaki tek sıkıntı karı koca aynı evde yaşamayıp,uzun süre aynı yastığa baş koymayınca araya daha da soğukluk giriyor.Umarım sizden soğumak yerine sizi daha çok özler.

e güzel de kadın öyle değil mi?
kadın da düzenli ve kendini tanıma imkanı bulacağı bir cinsel hayat yaşamazsa kadın da yatakta sorun yaşar.

bence burada en büyük sıkıntı erkeklerin "errrrkekliği" cinsel kapasiteleri üzerinden tanımlamaları
oysa kadınlar sevişmedikleri zaman kadınlıklarına bir zeval gelmiyor.

Di mi bende günlerdir bunu düşünüyorum hani erkekler sorunsuz işleyen bi makina gibi anlatilirdi. Ama o kadar bu sorunu yaşayan varmış ki biraz forumda gezinince anliyor insan.
Ben kendim de yaşadım.ki dediğim gibi neredeyse her kadının yaşadığını tahmin ediyorum.sonuçta hayatımızda 1 erkek olmuyor ömür boyu. Asıl makime bizmişiz valla bir de bu durumlar bir şekilde düzeltilse bile ben o başarısız günleri unutamıyorum ki benim hissettiğim erkek tarafı da unutamıyor.eskisi kadar rahat olamıyor.iki taraf da güveni tekrar kazanana kadar ilişki yıpranıyor.mesela ben bir erkek arkadaşım birkaç sefer bu tarz bir problem yaşadıysa ereksiyon performansına güvenemediğim için kendimi bırakıp ben de sulanamıyorum.biran önce sıkıntı yaşanmadan bitsin gitsin diye.

Pandemide bu sorunlar başladı evvelinde yoktu sorunumuz aslında , hiç ağlamadı biliyomusun

Şimdi benim çeşitli sebeplerden "Fake konu" alarmları çalıyor ama, hadi neyse; gerçeksinizdir diye yazayım ciddi ciddi;

Çocuk var mı bu arada?

Neyse, bazı şeylerde sevgi ağır basar gurur olmaz, bazı şeylerde de gurur ağır basar sevgi, aşk kalmaz. Şimdi bu gurur yapılacak bir konu değil, bir kefesinde siz varsınız diğer kefesinde tedaviyle atlatılabilme olasılığı olan bir hal, size gerçekten büyük bir sevgi duyumsuyor olsaydı evet, başta sizden ayrılmayı teklif edebilirdi ancak siz tedavi ısrarı ile konuştuğunuzda o saçma erkeklik gururundan geçerdi.

Diğer bir ilginçlik de ailesi "Olmuyorsa olmuyordur" demiş ki buna hiç inanasım gelmedi ama neyse, yani... Genelde oğlullarının erkekliklerine bok sürdürmezler de aileleri "Sen kadınlık yapamamışsındır" filan derler, eh helal olsun kabul etmişler bari diyelim. Ha ailenin bu kadar kolay kabullenişi de bir başka şüpheyi doğurur: Bu adam için başka bir kadın ayarlandı, ailesi bulmuş olabilir, baş göz edeceklerdir ondan tezgah kurulmuş olabilir. Mümkün müdür? Bilemem.

Son düzenleme:
Evet kadınlar olarak bizde kendimizi kesfetmeliyiz tabii kiii ama fizyolojik farklar var. Konuyu baz alarak erkek vurgusu yaptım yani biz uyarılıp veyahut arzulayip startı verebiliyoruz ama onlarda bir sorun baş gosterdiginde olmuyor. Dümdüz yani olmuyor e neden ? Para kaygısı adapte olma sorunu irt pırt zırt yani o yüzden kendini tanıma ve yönetebilme, psikolojik olarak denge sağlamayi öğrenme erkekler için daha önemli. Çünkü bizde Max vajinismus olabiliyor o da nadir. Ve çözülüyor olsa da. Genel olarak sorun yok kadınlarda yani

Valla zaten başka biri olsa benim gibi şevkatle yaklasmazmiş kendisine o yuzden bana daha fazla bunu yaşatmak istememis öyle diyince bende demek ki gideyim ben onla bunla mutlu olayim diye ayriliyorsun benden diyincede , illa birini mi bukucaksin yalnizda kalabilirsin diyor

Haklısın bence. Bana kalsa çiftler 3,4 günde bir görüşmeli ama bu fikir hâlâ ütopik geliyor nedense insanlara.bu forumda da yazmıştım ama bırak katılanı ayrı yatakta yatmaya bile ne tepkiler gelmişti.tutturmuşlar bir yatakları ayırmayın yatakları ayırmayın. Ezbere konuşuyorlar.insan sevdiğinin kokusunu içine çekmek istermiş, sevdiğiyle yatıp kalkmak istermiş falan filan romantık romantik abartılı laflar.bilmiyorlar ki hep birlikte olmak yakınlık sağlamaz zamanı kalitesizleştirir.makine değiliz.çocuklar bile özlemeli annesini. Buna da ben çocuğuma kendim bakmak isterim, yalnız bırakamam diyorlar.

ailesine cinsellik yüzünden ayrılmak istediğini söyledi mi ki?
belki olmuyorsa dedikleri mutsuzsan, yürümüyorsa vs. anlamındadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…