- 12 Mart 2019
- 30
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi Kantszmelk
2 yıldır evliyim yalnız çok seyrek oluyor yaşımız da oldukça genç yanlız eşim uyustrcu kullanıyordu bırakma aşamasında o etki yaparmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahim acil korusun canim acil sifa versin olabilir2 yıldır evliyim yalnız çok seyrek oluyor yaşımız da oldukça genç yanlız eşim uyustrcu kullanıyordu bırakma aşamasında o etki yaparmi
Teşekkür ederim canim çok çaba gösterdim 3 ay oldu birakali çok şükür :)Allahim acil korusun canim acil sifa versin olabilir
İnşallah çok şans verdim buda son olcak eğer tekrar duserse bosanrmIyi ya insaallh iliskinizde duzelir
Hklisin cnm tabi cinsellik insanin ihtiyaciİnşallah çok şans verdim buda son olcak eğer tekrar duserse bosanrm
Çok haklısın sağol canm teşekkür lerEşine zaman tanı ve sabırlı ol kuzum. Bu kadar zaman katlanmıssın sabretmişsin bırakto diyorsun biraz daha sabret. Eşinin iktidarsızlığı düşündüğün gibi uyuşturucudan sonuçta o madde vücuttan hemen atılmıyor. Bütün vücudunu , beyin fonksiyonlarını, kan akışını ve sperm kalitesinide oldukça fazla etkiliyor. Çok sağlıklı beslemelisin ve en çokta psikolojik olarak destek olmalısın. En ufak bişeyde tekrar meyil edebilir. Çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın.
2 yıldır evliyim yalnız çok seyrek oluyor yaşımız da oldukça genç yanlız eşim uyustrcu kullanıyordu bırakma aşamasında o etki yaparmi
Peki teşekkürlerOlabilir ama tabi biz bilemeyiz , uzmana danışmanızda fayda var. Bir de üstüne gitmeyin zaten zor bi dönemden geçiyorsa
Sigara bile bazi insanlari etkiliyor alkol olur tabi onun etkisi vucudunu uyusturur istek olmaz allah yardımcın olsun canım.2 yıldır evliyim yalnız çok seyrek oluyor yaşımız da oldukça genç yanlız eşim uyustrcu kullanıyordu bırakma aşamasında o etki yaparmi
Teşekkür ederim sagolunSigara bile bazi insanlari etkiliyor alkol olur tabi onun etkisi vucudunu uyusturur istek olmaz allah yardımcın olsun canım.