Acamaz ki +18 e+18 e açsanız daha iyi olurdu
taşınma ihtimali yüksek
Oraya acamadim konuyu. Ben tasiyabilirmiyim nasil yapicam?+18 e açsanız daha iyi olurdu
taşınma ihtimali yüksek
neden kiiAcamaz ki +18 e
Merhabalar, aslinda konuyu buraya acmak istemedim ama +18 de konu acamadim nedense. Size bi sorum olcak, evli bayanlar, esinizle öpüsüyor musunuz? Ben esimle 1,5 senedir evliyim bundan önce 5 sene beraberligimiz vardi o zamanlar hep beni öperdi. Evlendikten sonra beni öpmemeye basladi mazereti de biz ergen miyiz öpüscez durmadan diyor. Bide evlenmeden evel iliskiye giriyoduk, cok güzeldi benide düsünüyordu ona kalsa hergün iliskiye girmek istiyordu. Simdi evlendigimizden beri hic istemiyor en fazla haftada 1 oda cok monoton, hic ön sevisme bile yapmiyoruz artik. Benim icin aslinda sorun olmazdi ama ben dogum kontrol hapini biraktigimdan beri ben ondan sanki daha istekliyim ama o istemiyor. Kilomda fln hic bir degisiklik yok. Sizin esinizde evlendikten sonra böyle miydi?
yok canım sen taşıyamazsınOraya acamadim konuyu. Ben tasiyabilirmiyim nasil yapicam?
neden kii
anladım sağolasınPro üyeler açabilir +18 e
Evli degilim ama yinede yazmak istedim. Bazi seyleri evlilkte yasamak daha güzel diye düsünüyorum. Siz evlenmeden herseyi yasamissiniz ki zaten, evlilige hicbir sey birakmamissiniz. Tüm heyecan gitmis.
Neden? Cevap da yazılmıyo kapalı oluyoAcamaz ki +18 e
aynı bizKeşke evli olmadığınızda eşinizle her şeyi yaşamasaydınız, evliliğe dair bir şey kalmamış haliyle bütün heyecan da gitmişbu arada biz de eşim ile hafta da 2 dir daha fazlası olmuyor ne benim halim kalıyor çalıştığımdan fazlasına ne eşim saat en geç 10 buçuk da eşim uyuyor gün içerisinde ki yorgunluktan
offf çok sert oldu buda yaaaaevlenmeden önce başlamızsınız..adamı bıktırmışsın..artık zevki felanda uçmuş gitmiş..kusura bakmayın ama sanki sizdende soğumuş gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?