Yav şu "evlenmeden her şeyi yaşarsan böyle olur işte hıh!" yapanları anlamıyorum sözüm meclisten içeri.
Sizin adamlarda sorun var olm hiç bizimkilere de genellemeyin.
Bazı şeyleri yaşamanın bi zamanı vardır. Malesef özentilik yada aile kavramından uzaklaşılması böyle sorunlara yol açıyo. Nikahsız aynı evde yaşayınca herkes birbirini taze tutuyo yaşanacak herşey yaşanıyo evlenince nasıl olsa elde ettim diye umursamıyo yaşanılması gerekenler bitip tükeniyo. Nikah boşuna helal kılınmamışYav şu "evlenmeden her şeyi yaşarsan böyle olur işte hıh!" yapanları anlamıyorum sözüm meclisten içeri.
Sizin adamlarda sorun var olm hiç bizimkilere de genellemeyin.
Mutlu olabilen yine mutlu sonuçta vajinusmusu da beraber yeniyolar Ve erkekler için bu önemli istediği kadar rahat bir erkeğim desin.....ilk evlendiği gun bakireliğini kocasına verenler hep mutlu mesut hiiiç vajinusmus vs de yaşamıyorlar hayatlarının en önemli ahlak işaretini verirken..
Ya olabilir ama bu mantığa göre evlenmeden yapılınca kocalar sıkılıyorsa evlendikten sonra 4-5 sene sonra herkes bacı kardeş oluyor.ve vajinusmus da maalesef daha yoğunlukla o zarı ve ilişkiyi gozunde en kıymetli ve acı verici şey olarak gören insanların başına geliyor. Benim eşim için önemli değildi ve kimse bunu genelleyemez çok şukur 6. Yılımızı bitirdikMutlu olabilen yine mutlu sonuçta vajinusmusu da beraber yeniyolar Ve erkekler için bu önemli istediği kadar rahat bir erkeğim desin.
Merhabalar, aslinda konuyu buraya acmak istemedim ama +18 de konu acamadim nedense. Size bi sorum olcak, evli bayanlar, esinizle öpüsüyor musunuz? Ben esimle 1,5 senedir evliyim bundan önce 5 sene beraberligimiz vardi o zamanlar hep beni öperdi. Evlendikten sonra beni öpmemeye basladi mazereti de biz ergen miyiz öpüscez durmadan diyor. Bide evlenmeden evel iliskiye giriyoduk, cok güzeldi benide düsünüyordu ona kalsa hergün iliskiye girmek istiyordu. Simdi evlendigimizden beri hic istemiyor en fazla haftada 1 oda cok monoton, hic ön sevisme bile yapmiyoruz artik. Benim icin aslinda sorun olmazdi ama ben dogum kontrol hapini biraktigimdan beri ben ondan sanki daha istekliyim ama o istemiyor. Kilomda fln hic bir degisiklik yok. Sizin esinizde evlendikten sonra böyle miydi?
Evli degilim ama yinede yazmak istedim. Bazi seyleri evlilkte yasamak daha güzel diye düsünüyorum. Siz evlenmeden herseyi yasamissiniz ki zaten, evlilige hicbir sey birakmamissiniz. Tüm heyecan gitmis.
6,5 sene oldu toplamBencede hersey zamaninda guzel
1.5yil olmus daha esinizin ici gecmis galiba
Toplamda kac yillik iliskiniz
Sagolun, nasil anlatirim diye düsünüyodum ama aynen o zaman evlendikten sonrada sogumasi lazim kocalar.Evlenmeden önce ilişkiye başlamakla ne alakası var? Evlendikten sonra da bir süre sonra soğuması lazım o zaman.
Belki hep elinin altında olunca cazip gelmiyordur. Bazı insanlar yasakları daha çok severler. Bir süre kendinizi geri çekin ve istekli görünmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?