Cinsellik sevgi...

beklı işlerınden sıkıntısından dolayı uzaklasmıstır cınsellıkten nebılım kafası yogundur ondan olabılır ama opmemesını anlamadm pek bı uzmanla gorus ıstersen.. bende bu ay sunu cok ıyı anladımkı ben esıme sadece cocuk ıcın yaklasıyormusum benım ıcın cınsellık + cocuk demekmıs bunu anladım esım hep soylerdı yok derdım ama haklıymıs suan tub bbek tedavısındeyım ve ne aklıma gelıyor nede baska bısey bunu fark ettım

Bencede hersey zamaninda guzel

1.5yil olmus daha esinizin ici gecmis galiba
Toplamda kac yillik iliskiniz

Evlenmeden önce ilişkiye başlamakla ne alakası var? Evlendikten sonra da bir süre sonra soğuması lazım o zaman.

Belki hep elinin altında olunca cazip gelmiyordur. Bazı insanlar yasakları daha çok severler. Bir süre kendinizi geri çekin ve istekli görünmeyin.

Bence bu soguklugun evlenmeden iliski yasamanla alakasi yok adanin ici gecmis belliki biraz heyecan katabilirsin belki

Yav şu "evlenmeden her şeyi yaşarsan böyle olur işte hıh!" yapanları anlamıyorum sözüm meclisten içeri.
Sizin adamlarda sorun var olm hiç bizimkilere de genellemeyin.
Bazı şeyleri yaşamanın bi zamanı vardır. Malesef özentilik yada aile kavramından uzaklaşılması böyle sorunlara yol açıyo. Nikahsız aynı evde yaşayınca herkes birbirini taze tutuyo yaşanacak herşey yaşanıyo evlenince nasıl olsa elde ettim diye umursamıyo yaşanılması gerekenler bitip tükeniyo. Nikah boşuna helal kılınmamış

Esinin davranislari hic normal degil .
yani bence esinle bu konuyu detayli konusmalisin..

Allahım yarabbim yok evlenmeden önce yaşayınca sıkılmışmış sanki ilk evlendiği gun bakireliğini kocasına verenler hep mutlu mesut hiiiç vajinusmus vs de yaşamıyorlar hayatlarının en önemli ahlak işaretini verirken.. Turkiyedeki çoğu kişi evleninceye kadar saklıyor ve eminim berkes zevklerin heyecanların doruklarındalar ve hergun beraberler

evlenmeden hevesini almış mış da mış.bu nasıl bi mantık ya. o zaman evlenince 2 3 yıl sonra hevesimizi alıp kardeş mi oluyoruz? yoksa o büyülü muhteşem imza bizim sıkılmamızı da mı engelliyor. he zamanla tabi ki bu da monotonlaşıyor,heyecan bitiyor de tamam da. bunu bile evlilik öncesi sekse bağlamak!?

....ilk evlendiği gun bakireliğini kocasına verenler hep mutlu mesut hiiiç vajinusmus vs de yaşamıyorlar hayatlarının en önemli ahlak işaretini verirken..
Mutlu olabilen yine mutlu sonuçta vajinusmusu da beraber yeniyolar Ve erkekler için bu önemli istediği kadar rahat bir erkeğim desin.

Evlilik önce yaşamanızla bağlantısını kuramadım. İmzayı atıp başlayınca heyecanın süresi uzayıp aynı sonuca varılacaksa bir çözüm teşkil etmiyor ki...

"Evlenmeden seviştiğiniz için olmuş" diyen arkadaşları anlayamadım. Sevişmek için mi evleniliyor? Sevişmek evlilik zamanı pişirilen sonra da bayatlayan bir yemek mi? Bu nasıl bir düşünce yapısı? Kafamda deli sorular.

Birçok seçenek var arkadaşların da dediği gibi,
-> İş stresi
-> Yorgunluk
-> Olası bir soğuma -ki seven insanın soğuyacağını düşünmüyorum
-> Cinsel organında bir hastalık olabilir utandığı
***Hastalık derken yani enfeksiyon tarzı bir şey ya da performans olarak pek işlev görmüyordur artık.
Bunlardan hanginin geçerli olduğunu anlamak için de,
-> İşiyle ilgili genel sorular sorun, empati kurmaya çalışın
-> Tatil günlerinden birinde baştan çıkarmaya çalışın, eğer hala reddediyorsa yorgunluğu listeden eleyebilirsiniz

Umarım çözebilirsiniz problemi çünkü cinsellik evlilikte sağlıklı bir iletişim kurulması için çok önemli bir nokta.

Mutlu olabilen yine mutlu sonuçta vajinusmusu da beraber yeniyolar Ve erkekler için bu önemli istediği kadar rahat bir erkeğim desin.
Ya olabilir ama bu mantığa göre evlenmeden yapılınca kocalar sıkılıyorsa evlendikten sonra 4-5 sene sonra herkes bacı kardeş oluyor.ve vajinusmus da maalesef daha yoğunlukla o zarı ve ilişkiyi gozunde en kıymetli ve acı verici şey olarak gören insanların başına geliyor. Benim eşim için önemli değildi ve kimse bunu genelleyemez çok şukur 6. Yılımızı bitirdik

kendini yalnız hissetme diye yazıyorum , birde yazılanların bazılarını yıkmak için :) şimdi öpüşülecek diye bir kaide yok , sizde böyle olmalı diye cevreden , filmlerden, dizilerden empoze edilince öpüşmeyince sorun var diye düşünüyorsnz ama yanılıyorsunuz :) valla benim eşimde öyle şapidik şupidik sevmiyor yalan değil, aynı kelime ve de, "ergenmiyiz" ... :) öpüşmenin yerini dolduran egzantrik aktiviteler uydurduk , fazlasıyla mutluyuz şükür. sevmiyo napalım itici gelir sizin ısrarınız. amaa o rutin ilişkileriniz devreye girince iş değişir, öpüşmemenin sebebide değişebilir tabıkı. yani istekszlık, ön sevşme eksikliği , vs.. bunlar ın sebepleri eklennce sıkıntısı olabilir diye düşündüm. üstüne gitmeyın bu konuda, erkekler nefret ediyor. kendı düşünsün nıe istemıo bu kadın dıe...

Evli degilim ama yinede yazmak istedim. Bazi seyleri evlilkte yasamak daha güzel diye düsünüyorum. Siz evlenmeden herseyi yasamissiniz ki zaten, evlilige hicbir sey birakmamissiniz. Tüm heyecan gitmis.

Yalnız bu mantıkla evlendikten sonra da bi kaç senede heyecan yine biter ki :) yanlış mı düşünüyorum?

bizde cok opusen koklasan biri deiliz yanagimdan cok oper esim ancak geceleyin baska oliy o syri
Ama her ciftinki farklidir canim benim
Bu sana uygun gelmiyosa esinle net konusman lazim yoksa cinsellik terapisine gideceginixi sole

Sagolun, nasil anlatirim diye düsünüyodum ama aynen o zaman evlendikten sonrada sogumasi lazim kocalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…