• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik sırasında seni seviyorum dedi?

Hayır bir de böyle durduk yere ahlak kumkuması oldu ya insan hayret ediyor. Bir gün sevişmese orası burası kaşınan ağrıyan insandı kendisi şimdi bir de seksiz aşk güzelliyor.
Sanıyorum bu seferki iktidarsız çıktı 🤣😂

Karakterimi değişmeye başlamış yoksa sinir mi oldu kıza yine Fero 😂

Erkek arkadaşımla 2 aydır beraberiz. Daha önce cinsellik sırasında I love you dedi. (kendisi yabancı, İngilizce konuşuyoruz). 2 gün önce de pozisyon hakkında I love that (sevdim bunu) o da, you love that what about me (bunu sevdin ama peki ya ben) diye soru sordu. şimdi cinsellik sırasında olan bu durumu ciddiye almalı mıyım. ondan hoşlandığımı söylemiştim, o da aynı şekilde. ama seni seviyorum için biraz erken. ben kolay söyleyemem onu. acaba o anki coşkuyla mı söylüyor bunu öylesine, yoksa gerçekten bunu hissedip soruyor ve söylüyor olabilir mi? başınıza geldi mi daha önce?
birbirnizi fb olarak kullaniyorsunuz anladigim kadari ile. seni seviyorum lafini da ciddiye almayin. turk erkeklerininin "orospu" demesi ile esdeger bir seydir belki bu da 🤣🤣

Karakterimi değişmeye başlamış yoksa sinir mi oldu kıza yine Fero 😂
Nemfomanyaklıktan çılgın bakireliğe döndü bir süredir. Her yerde sevişmemeyi güzelliyor. Tecavüzü güzelleyen, günde 3 adamla on tane seks yapmaktan hiç seks yapmamaya döndü.
Bence milleti seksten soğutup kimse sevişmesin diye yapıyor. Yada yeni sevgilisinde tık yok 😂😂

Siz bana yazdiniz.ben de size cevap verdim.hicbir cumlemde cemkirmek yada agir itham yoktu. Ya kizin sevgilisi iste..sadece cok yeni 2 aylik..belirtmis iste 2 ay diye...kendide askindan zaten emin degil.suan hoslandigindan emin sadece.adamin cumlesi gercek olabilir mi sizce demis..soru bu bakin bu kadar..' gercek olabilir mi basina gelen var mi?...ya dersiniz olabilir ya olamaz yada biz bilemeyiz der gecersiniz..yok oyle seymi olur.sevisilirmi cok erken, yasin kaç o bu...o yuzden diyorum ahlak bekciligi diye. bu ithamlar normalmi bu baslik altinda ki? Yetiskin bir bireye ne curretle ne zaman hangi ayda gunee hangi hisle sevismesi gerektigine dair yargi dagitiliyor..soylemek istedigim bu. ana sorudan uzaklasip idisina didisina giriyorlar.bunu ifade ettim sadece.

Medusa ben senin demek istediğini zaten anlıyorum konu sahibi demiş ki söylemeye zorlanan insanım sevmediğimi nerden çıkardın diye hatta bak. İnsanların kafasını karışmasın.

Sevmediğimi nerden çıkardınki. Çok hoşlanıyorum ve sevgiliyiz. Ama bunu ifade etmek ve seni seviyorum demek oldukça güç benim için

Bu konuyu onunla konuş o zaman adamın düşüncelerini bilemeyiz.
Ama ben cümleyi peki beni seviyor musun gibi anlamadım, “sevdin mi, bir de bana sor” anlamında anladım. Ama sevişirken bu kadar düşünülmez .
Bir filozofun sözüydü galiba, sevişmek düşünen beyinler için kısa bir moladır, sevişirken düşünüyorsan yolunda gitmeyen şeyler var...

Nemfomanyaklıktan çılgın bakireliğe döndü bir süredir. Her yerde sevişmemeyi güzelliyor. Tecavüzü güzelleyen, günde 3 adamla on tane seks yapmaktan hiç seks yapmamaya döndü.
Bence milleti seksten soğutup kimse sevişmesin diye yapıyor. Yada yeni sevgilisinde tık yok 😂😂

Kraliçe Arı sendromu diğer dişilere suikast yaparmış.😂

Öncelikle, erkeğin sevisme yolunda ve sevişirken söylediği sözleri pek ciddiye almamali bence. Cinselliğin keyfine kapılıp, istediği pozisyonda! Costuysa seni seviyorumdan öte sana tapıyorum! da diyebilir.

Normalde söylüyor mu, seven insan eylemleri içinde mi, hasta olduğunuzda, derdiniz olduğunuzda ilgileniyor mu, buralara bakmalı önce.

Ayrıca pozisyona girmeden de aciklayabilirdiniz.

Yanlız bu cidden bilimsel kanıtlanmış birşey. Sağlıkli ve düzenli cinsel hayatı olanların iş hayatinda ve sosyal hayatında daha mutlu olduğu. Araştırırsanız bulabilirsiniz.
Tabi burada dipnot: herkesle yatan değil ama belirli bir partnerle, aşk birlikteliği ile sex yapanlar diyorlar.

Her sevgiliyi asik zannetmeniz de ne bileyim:) hoslanmak vardir bilir misiniz? Hoslanir zamanla asik olabilirsiniz..asik oldum ayyy diyip cikmak size ozel diye herkes oyle mi iliski yasayacak..asik olmadan cikamiyormu insanlar..sadece hoslanan asik olana kadar beklesinmi? Bide sadece asiklar mi sevissin? Oyle mi buyurdunuz?

Konudan anladığım kadarıyla herkes ilişkiye seni seviyorum aşkım cümlesiyle başlıyor.
2 günlük adamlar için yataklara düşerek konu açan üyeler kendilerince haklıymış. Daha ilk günden seni seviyorumlar havada uçuşuyorsa demek...
Ufkumu açan bir konu oldu.

Eşimle 2-3 aylık sevgiliyken askerlik ve ilişkimizle ilgili bir konu açılmıştı. Şu an ve 6 aylığına gideceksen beklemem, gelecekten bahsediyorsan onu zaman gösterir demiştim.
2 aylık adam için niye 6 ayımı iletişim sorunları ve belirsizlik stresiyle geçireyim ki?
6 ay beklemek istemiyorum diye sevişmememiz gerekiyormuş, onu da şu an öğrendim ama biraz geç oldu mlsf 🥲

Konudan anladığım kadarıyla herkes ilişkiye seni seviyorum aşkım cümlesiyle başlıyor.
2 günlük adamlar için yataklara düşerek konu açan üyeler kendilerince haklıymış. Daha ilk günden seni seviyorumlar havada uçuşuyorsa demek...
Ufkumu açan bir konu oldu.

Eşimle 2-3 aylık sevgiliyken askerlik ve ilişkimizle ilgili bir konu açılmıştı. Şu an ve 6 aylığına gideceksen beklemem, gelecekten bahsediyorsan onu zaman gösterir demiştim.
2 aylık adam için niye 6 ayımı iletişim sorunları ve belirsizlik stresiyle geçireyim ki?
6 ay beklemek istemiyorum diye sevişmememiz gerekiyormuş, onu da şu an öğrendim ama biraz geç oldu mlsf 🥲
Kesinlikle katiliyorum.

Bende eşimle ilk ayin sonunda birlikte oldum..ciddende ilk goruste birbirimize asik olduk..bana beni sevdigini 2. Haftada soyledi.. 3. ayda nişan 5. Ayda evlilik oldu...4 yildir evliyiz..giderek daha cok asik oluyoruz..Ha yurur yurumez ama yasanan ask inkar edilebilirmi.herkes boyle olacak diye demiyorum.yinede temkinli olmakta fayda var. ama demekki bunlarda olabiliyor,yasaniyor...bu kadar keskin sert cizgilerle iliskileri kendi bakis acisindan cizmek bana dogru gelmiyor.her iliski kendine ozel ve hastir.kendi dinamiklerini belirler.kimi ile 8 sene gecirirsin.seni seviyorumlar havada ucusur..sonra ben seni hic sevmemisim der.kimi ile 1 haftada asik olur bir omur gozgoze gecirirsin.kaliplar sadece kaliptir:KK66:

forum sahibi yabanci erkek arkadasi oldugunu soylemis, yani yabanciya turk mu desin, yorumlarin bir cogu " anladik yabanci sevgilim var gibi" yorumlarla dalga gecmekle mesgul, gercekten ilginc
Yabancı olduğunu belirtmeye gerek var mı?İnsan insandır yani.

Bence siz bu soruyu redditte sorun. Kulturel olarak sizin durumunuza daha uygun cevap alirsiniz. Turk kulturunde cinsellik ve seni seviyorum lafi bu kadar ayrismis degil. Amerikanlar bu kadar ayri koyuyor o lafi. Avrupa konusunda o kadar net degilim.

Kimse ahlak bekçiliği yapmamış ayrıca konu sahibi hoşlanıyorum diyor sevgiliyiz diyor anlatabildik mi? Sevgi -li kelimesi anlamı ne acaba merak ettim doğrusu 😂 Orta da fb durumu yok... Eleştirilen durum birbirinizden mi haberiniz yok arkadaşım neye şaşırıyorsun minvalin de yorumlar.
Sen de aşk hemen oluşmayabilir ama karşı taraf belki öyle değil ona sormadan buraya soruyor buda absürt ve komik.
Ay duyar kasıcam diyene yok insan sevmeden de sevişir falan evet olabilir yaparsa yapsın napalım yani herkes fikrini belirtmek de özgür hemen bekçi falan ne oluyoruz?? Şu fbliği savunanlara pek anlam veremiyorum para vermeden vücut paylaşımı işte nedenleri de
1- macera arıyorlar
2- sevgisizler sevgiye kendilerini layık görmüyorlar.
3- Aşktan dilleri yanmış fobi oluşturmuş
Ve 4- bundan zaten bize ne ? 😂 Alan razı veren razı 😂
Ayy şahane yazmışsın.simdi de kendini çok modern sanan, millete tepeden bakan tipler türedi.kendi kafasında bir şablon oluşturmuş kendi kendine tartışmaya giriyor.bizim haberimiz yok 🤣 forumu az çok tanıyan biri burada yobaz kadınların çok çok sayılı olduğunu bilir zaten.gerçekten ahlak bekçiliği yapana da ağzının payını toplu halde veriliyor zaten.

Back
X