- Konu Sahibi Airbender33
Saka mi? Saka olan sizsiniz...Şaka yaptım.birsey yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saka mi? Saka olan sizsiniz...Şaka yaptım.birsey yok.
Ben konu sahibini anladim, yeni nesil ilişkiye bulaşmayanlar çok anlayamayabilir.
Eskidendi o - ki bana o da saçma geliyor. Çocuk gelir mesela itiraf eder seni seviyorum diye, birbirini seven insanlar ilişkiye başlar falan.
Ama mantık hatası var bence burada. Çünkü birbirini tanımadan, paylaşmadan, neyi Kimi seviyorsun ki? Hemen aşkım bilmemne, fedakarlıklar - birlikte gelecek planlari
Ne bileyim, biz ulkecek buna alıştık ama çok da normal değil ki bu da:)
Ben de eskiden "seni seviyorum" ile ilişkilere başlardım, çok uzun zamandır bıraktım. Bence bu hali daha sağlıklı
Şimdiki sevgilimle ilk görüşte aşk ile bir şeye başlamıştık ama ilişkimizin (ya da takilmamizin) 7. Ayinda söylemiştim :) Harika bir tatil yapmistik, ömürlük anılar biriktirmistik, güçlü bir bağ kurduğumuzu hissetmistim. Artık en son günümüzdü. Uzaniyorduk , sonra Türkçe olarak söylemiştim, anlayacağını düşünmüyordum aslında çünkü o zaman hiç dili yoktu. O an öyle hissetmiştim ve tüm hislerimle inanarak söylemiştim (üstunden bir sene kadar geçtikten sonra "bana ne zaman seni seviyorum dediğini hatırlıyorum" diye konuyu açmıştı, "doğru anlayıp anlamadığıma emin değildim ama böyle dediğini umdum ve ben de aynı şeyi hissediyordum" falan dedi, romantikti aslında)
ondan bana gelen "seni seviyorum" da bir sonraki tatilimizin son günüydü. O da çok duygu dolu , sulu sulu gözyaşli falan bir andı.
Sonra bir sebepten konuşmayı bıraktık,tekrar bir araya geldiğimizde karşılıklı olarak birbirimizi sevdiğimize emin olduk ve sıfırdan yeni - daha sağlam/ gelecek planları olan bir ilişkiye başladık.
bilemiyorum, bana bu hali daha sağlıklı geliyor.
Bir de şöyle bir çıkarımim var, katılırsıniz saçma bulursunuz bilmem ama bizim ülkemizde kızlar sevgiden emin olmadan, jestler görmeden asla bir adım atmaz. Bu yüzden erkekler kızı çıkmaya ikna etmek için , öpmek için, yatak aşamasına geçmek için devamlı bir aşık adam rolü oynuyor. Hatta 'evlilik vaadi' denilen olay yaygin olarak yasaniyor. Sonra ayrıldıktan sonra kadınlar diyor "nasıl aşıktı, şöyle yaptı böyle yaptı, kapımda yattı, nasıl böyle merhametsiz" falan diyorlar. Ama aslında ortada aşk falan yok, olan şey hoşlanti.
Burada sevişmede partneri küfür ediyor diye konularda gördük normal zamanda bir his yoksa o anki durumun etkisidirErkek arkadaşımla 2 aydır beraberiz. Daha önce cinsellik sırasında I love you dedi. (kendisi yabancı, İngilizce konuşuyoruz). 2 gün önce de pozisyon hakkında I love that (sevdim bunu) o da, you love that what about me (bunu sevdim ama peki ya ben) diye soru sordu. şimdi cinsellik sırasında olan bu durumu ciddiye almalı mıyım. ondan hoşlandığımı söylemiştim, o da aynı şekilde. ama seni seviyorum için biraz erken. ben kolay söyleyemem onu. acaba o anki coşkuyla mı söylüyor bunu öylesine, yoksa gerçekten bunu hissedip soruyor ve söylüyor olabilir mi? başınıza geldi mi daha önce?
birisinde " galiba seni seviyor olabilirim" gibi birsey diyordu, 1 sene boyunca, ben de hatta, emin degil misin yani dedigimde bilmiyorum gibi seyler soylemisti.Eee ikisi aynı şey değil mi? Anlamadim
Sorulacak şey mi şimdi bu? Milletin de garibine gitti.bir kadın hisseder zaten nasıl bir ilişki olduğunu, sevgi seviyesini falan.altında başka şeyler aradık gibi o yüzden.ilk gördüğü biriyle olan da böyle buldumcuk gibi düşünüp durmayacak o zaman.Ya herkes aşık olduğuyla mı sevişiyor arkadaşlar? İnsan ilk gördüğü biriyle de olabilir. Takılma amacı ya da libido yükselmesi ile. Kadının burda sorduğu çok farklı.
Cunku boylelerinin bu forumda tek amaclari muhalefet olmak..baskalarinin yasadigi hayata dair ufacik fikirleri olmadigi halde yargi dagitmaya bayiliyorlar...en dogru onlar..en temiz , en namuslu onlar:) baskasi onun dogrusuyla yasamiyor diye ahlaksiz oluyorne demis kadin, kotu birsey dememis, siz niye ustunuze alindiniz
Aynen herkes aşık olduğu ile beraber olacak sanki.Cunku boylelerinin bu forumda tek amaclari muhalefet olmak..baskalarinin yasadigi hayata dair ufacik fikirleri olmadigi halde yargi dagitmaya bayiliyorlar...en dogru onlar..en temiz , en namuslu onlar:) baskasi onun dogrusuyla yasamiyor diye ahlaksiz oluyor![]()
Ya merak etmis sormus..siz niye her baslikta herseye muhalefetsiniz...sizden onay mi almamiz gerekiyor bir derdim var basliginda sorun yada soru dile getirmek icin? Size ne ya.. begenmezseniz okur gecersiniz..sitenin sahibimisiniz..bu ne bicim uslup..Sorulacak şey mi şimdi bu? Milletin de garibine gitti.bir kadın hisseder zaten.
Bir sene boyunca acaba seni seviyor muyum diye düşünüp, bunu da çekinmeden size söyleyen adamla ilişkiye neden devam ettiniz ki? Sırf yabanci sevgilim var demek için mi?birisinde " galiba seni seviyor olabilirim" gibi birsey diyordu, 1 sene boyunca, ben de hatta, emin degil misin yani dedigimde bilmiyorum gibi seyler soylemisti.
Sonraki donemde boyle seyler demeyi birakti. sanirim yabancilar icin seni seviyorum demek buyuk bir anlam ifade ediyor.
Benim bakis acimdan ise birini sevmek bu kadar zor olmamali
Bu üslup mu kötü şimdi? Ben düşündüğümüzü yazdım.Ya merak etmis sormus..siz niye her baslikta herseye muhalefetsiniz...sizden onay mi almamiz gerekiyor bir derdim var basliginda sorun yada soru dile getirmek icin? Size ne ya.. begenmezseniz okur gecersiniz..sitenin sahibimisiniz..bu ne bicim uslup..
Ay valla beni bile cileden cikardilar.sakin sakin takiliyorum 10 yildir bu forumdaAynen herkes aşık olduğu ile beraber olacak sanki.
Soru da soru değil ki.daha sorulası bir şey olsa böyle olmazdı bence.insanlar da altında başka birşey aradı doğal olarak.yetişkin kadının soracağı soru mu bu şimdi?forum sahibi yabanci erkek arkadasi oldugunu soylemis, yani yabanciya turk mu desin, yorumlarin bir cogu " anladik yabanci sevgilim var gibi" yorumlarla dalga gecmekle mesgul, gercekten ilginc
Herhalde onlarin kulturunde boyledir diye ustunde durmadim, bir de o donem yalnizlik cekiryordum, aile yok arkadas yok, birsey olsa tek kosup gelicek kisi oydu, yurtdisindaydim, o yuzden, yoksa tabiki de bunu normal bir donemde kabul edemezdimBir sene boyunca acaba seni seviyor muyum diye düşünüp, bunu da çekinmeden size söyleyen adamla ilişkiye neden devam ettiniz ki? Sırf sevgilim var demek için mi?
Filtreden gecirin..her dusundugunuzu yazabileceginiz bir ortam degil burasi..Bu üslup mu kötü şimdi? Ben düşündüğümüzü yazdım.
Yargılayicı ya da baskı kurucu yorumlar yapılmamış ki.konu sahibinin hayat stilini göz önünde bulundurarak, küçük kız çocuğu gibi heyecan anında seni seviyorum diyen erkeği kafaya takmasına şaşırmış millet.ee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler.madem böyle bir hayatın var niye seni seviyorum diyene bu kadar kafayı takarsın? Mantıksız geldi insanlara.merak etmeyin ve ego da kasmayın tek modern(!) düşünceli, cinselliğe ve farklı(!) yaşam tarzlarına açık insanlar siz değilsiniz.kendinizi bu kadar yüksekte görmeyin.buralarda da 45 yaşlarında 5 çocuklu geleneksel teyzeler takılmıyor.burada yaşı daha ileri kişiler bile böyle değil ya neyse.Ay valla beni bile cileden cikardilar.sakin sakin takiliyorum 10 yildir bu forumdaonlarin istedigi hayati yasiyacak herkes sanki...sanane yani dimi... isterse kisi 10 kisiyle sevisir. İsteyen ilk gun ilk goruste...asik olur...yargilamadan yorum yapmayi ogrenemiyorlar.kendi dogrusunu tum kadinlar klubune empoze edecek illaki
![]()
Sevginin kültürü yoktur bence yaa.Herhalde onlarin kulturunde boyledir diye ustunde durmadim, bir de o donem yalnizlik cekiryordum, aile yok arkadas yok, birsey olsa tek kosup gelicek kisi oydu, yurtdisindaydim, o yuzden, yoksa tabiki de bunu normal bir donemde kabul edemezdim
Katılıyorum sana.daha millet bir şey dememiş, hemen başlıyorlar yok tabu, mabu, aman da çok modernim, aman da bakın yabancı erkeklerle de sevişiyorum falan filan.ülkeye cinsel özgürlük geldi geleli hepimizde bir en çok ilişki yaşayan, en çok sevişen benim havaları.herkeste bir pişkinlik.allah herkesin çarşısına bir pazar vermiş saĝolsun.kendimizi özel sanmaktan ne zaman vazgeçeceğiz acaba? Hemen hepimiz sekse ve yeteri kadar erkeğe ulaşabiliyoruz demek ki.şu egoları bir törpülesek iyi olacak.haksız bir gurur demek ki.birşeyin de suyunu çikartmasak olmayacak.eskiden elime erkek eli değmedi diye caka satılırdı şimdi de tam tersi.illa vur deyince öldürüyoruz.
ilişkinin kalitesini düşürüyor bence de.bir de yeterince ısınmadan ve birbirine alınmadan ilişkiye girersen normalde güzel gidecek bir ilişkiyi noktalayabiliyorsun bile.şu an herkes hemen seviştik falan diye hava atıyor ama egoları bir kenara bırakırsak ben o tarafta değilim.pembe dizide değiliz yani.kiminle yarışıyoruz.sanki her ilişkimiz birbirinin üzerine atlayacak kadar etkilenerek başlıyor.bir emek lazım, emek dediğim de iki sohbet, iki tanıma girişimi.bu kadarı da olsun bir zahmet sevismek için.Ben eski nesil sayiliyorum galiba 9 yillik evliyim.iliskilere seni seviyorumla başlamiyordum ama sevişerekte baslamiyordum.(ilişkide cinsellik olmali bana göre, sadece cinsellikle baslamak istemem) Şimdi olsa yine sevişerek başlamam ve yalniz kalmazdim bence.
Tanimadigim insanin gelip seni seviyorum hadi sevgili olalim demesiyle olmaz ama cinsellik icermeyen kisa flört donemi önemli bana göre. Yani öyle kapimda yatsin, evlilik, gelecek plani kursun şeklinde degil ama karsimdaki adamin benim icin biraz cabasi oldugunu, deger verdigini görmeliyim ki devam etsin.
Barda tanisip eve gecip biseyler yasayip sonra telefon beklemek, ararsa devam edebilmek ve ne zaman seviyirum diyecek diye yol gözlemekte bana saglikli gelmiyor. Siz oyle yapmamiş olabilirsiniz ama konu sahibi öyle yapiyor.