- Konu Sahibi Airbender33
Gönül isterdi ki ülkede tek sevisen kadın ben olayım ama olmuyor işte.Kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmışsın yine
Konu sahibinin hava attığı falan yok. Gayet normal bir konu açmış.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gönül isterdi ki ülkede tek sevisen kadın ben olayım ama olmuyor işte.Kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmışsın yine
Konu sahibinin hava attığı falan yok. Gayet normal bir konu açmış.
çok katılıyorumBen eski nesil sayiliyorum galiba 9 yillik evliyim.iliskilere seni seviyorumla başlamiyordum ama sevişerekte baslamiyordum.(ilişkide cinsellik olmali bana göre, sadece cinsellikle baslamak istemem) Şimdi olsa yine sevişerek başlamam ve yalniz kalmazdim bence.
Tanimadigim insanin gelip seni seviyorum hadi sevgili olalim demesiyle olmaz ama cinsellik icermeyen kisa flört donemi önemli bana göre. Yani öyle kapimda yatsin, evlilik, gelecek plani kursun şeklinde degil ama karsimdaki adamin benim icin biraz cabasi oldugunu, deger verdigini görmeliyim ki devam etsin.
Barda tanisip eve gecip biseyler yasayip sonra telefon beklemek, ararsa devam edebilmek ve ne zaman seviyirum diyecek diye yol gözlemekte bana saglikli gelmiyor. Siz oyle yapmamiş olabilirsiniz ama konu sahibi öyle yapiyor.
Ya kiz belliki hoslaniyor..sizce dogru mu diye paylasiyor.kendiniz diyorsunuz 'heyecan aninda'. Belliki kafasi karisik..anlamlandiramiyor...hevesleri var..hoslaniyor ileri gitmeli mi tartiyor..belki acilamiyor..mantiksiz gelen ne?..bir merakla sormus 'sevisiyoruz, yeniyiz, hoslaniyorum,bana seviyorum dedi, bence erken' sizce dogru olabilir mi? Nesi garip, size gore nesi mantiksiz...asik olmadan sevismesi mi mantiksiz? Hoslanmasi mi? Adamin bunu dile getirmesi mi? Soruyu size nasil sormaliyiz? Bize ornek beyan edin..bizde ona gore muskulumuzu belirtiriz bundan sonraYargılayicı ya da baskı kurucu yorumlar yapılmamış ki.konu sahibinin hayat stilini göz önünde bulundurarak, küçük kız çocuğu gibi heyecan anında seni seviyorum diyen erkeği kafaya takmasına şaşırmış millet.ee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler.madem böyle bir hayatın var niye seni seviyorum diyene bu kadar kafayı takarsın? Mantıksız geldi insanlara.merak etmeyin ve ego da kasmayın tek modern(!) düşünceli, cinselliğe ve farklı(!) yaşam tarzlarına açık insanlar siz değilsiniz.kendinizi bu kadar yüksekte görmeyin.buralarda da 45 yaşlarında 5 çocuklu geleneksel teyzeler takılmıyor.
Turk kadininin cinsel tabularini sere serpe ortaya attigi baslik olmus.herkes ahlak bekcisi
Sex icin sevmek gerekmez..
Sex baska sevismek baska..
İliskisinin daha basinda flort evresinde( bilmeyenler icin ask degil hoslanmak) biri bir soru soruyor. Degisik cevaplar...
Neyse
Sorunuzun cevabina gelirsek erkekler bazen cinsellikte yukselmek veya partnerini yukseltmek icinde bu cumleleri kurabilirler. Ama erken diye birsey de yok insan 1 ayda da deliler gibi asik olabilirben eşimle 5 ayda evlendim
iyiki diyorum geriye donup baktigimda...
Cevabi partnerinize sormadan asla saglikli bir cevap alamazsiniz![]()
Hemen söylenecek laf olmadığını düşünüyorsan neden soruyorsun?Cinsellik sırasında her erkek o an içinde bir şeyler söyleye bilir herşeyi ciddiye almaya gerek yok.Sevgisini sen hiss ede bilirsin sonuçta bu adamla yatip kalkan zaman geçiren sensin.O an içinden gelmiş söylemiş.Durum ciddi bir boyuta geçerse zaten hiss ettirecek.Bir tek seni seviyorum sözüyle aṣk tamamlanmıyor.Sevgiliyiz ama seni seviyorum hemen denecek bir laf değil o yüzden soruyorum
Her sevgiliyi asik zannetmeniz de ne bileyim:) hoslanmak vardir bilir misiniz? Hoslanir zamanla asik olabilirsiniz..asik oldum ayyy diyip cikmak size ozel diye herkes oyle mi iliski yasayacak..asik olmadan cikamiyormu insanlar..sadece hoslanan asik olana kadar beklesinmi? Bide sadece asiklar mi sevissin? Oyle mi buyurdunuz?Kimse ahlak bekçiliği yapmamış ayrıca konu sahibi hoşlanıyorum diyor sevgiliyiz diyor anlatabildik mi? Sevgi -li kelimesi anlamı ne acaba merak ettim doğrusuOrta da fb durumu yok... Eleştirilen durum birbirinizden mi haberiniz yok arkadaşım neye şaşırıyorsun minvalin de yorumlar.
Sen de aşk hemen oluşmayabilir ama karşı taraf belki öyle değil ona sormadan buraya soruyor buda absürt ve komik.
Ay duyar kasıcam diyene yok insan sevmeden de sevişir falan evet olabilir yaparsa yapsın napalım yani herkes fikrini belirtmek de özgür hemen bekçi falan ne oluyoruz?? Şu fbliği savunanlara pek anlam veremiyorum para vermeden vücut paylaşımı işte nedenleri de
1- macera arıyorlar
2- sevgisizler sevgiye kendilerini layık görmüyorlar.
3- Aşktan dilleri yanmış fobi oluşturmuş
Ve 4- bundan zaten bize ne ?Alan razı veren razı
![]()
Her sevgiliyi asik zannetmeniz de ne bileyim:) hoslanmak vardir bilir misiniz? Hoslanir zamanla asik olabilirsiniz..asik oldum ayyy diyip cikmak size ozel diye herkes oyle mi iliski yasayacak..asik olmadan cikamiyormu insanlar..sadece hoslanan asik olana kadar beklesinmi? Bide sadece asiklar mi sevissin? Oyle mi buyurdunuz?
Gönül isterdi ki ülkede tek sevisen kadın ben olayım ama olmuyor işte.lanet olası egom.can çıkıyor huy çıkmıyor işte.
Bir sene boyunca acaba seni seviyor muyum diye düşünüp, bunu da çekinmeden size söyleyen adamla ilişkiye neden devam ettiniz ki? Sırf yabanci sevgilim var demek için mi?
Hayır bir de böyle durduk yere ahlak kumkuması oldu ya insan hayret ediyor. Bir gün sevişmese orası burası kaşınan ağrıyan insandı kendisi şimdi bir de seksiz aşk güzelliyor.Ego değil o ama neyse.
Evet insanlar sevişiyor, hem de sevilerek
Bunu kabullenmek için bir psikoloğa mı gitsen artık?
Sende sevişmekle kafayi bozdun yahu.Gönül isterdi ki ülkede tek sevisen kadın ben olayım ama olmuyor işte.lanet olası egom.can çıkıyor huy çıkmıyor işte.
E tamam işte sevmenin erkeni geçi mi var? Ne zaman istersen o zaman seversin. Kendinizle çelişiyorsunuz. Özgür ruhluyum yehuuu modları altında kendi ruhunuzu hapsediyorsunuz sadece.Cinselliğin erkeni geçi mi var. Ne zaman istersen o zaman yaparsın. İstersen 10 yıl bekle istersen ilk gün. Ben soruma cevap istedim, cinsellik hakkındaki tabularınızı kendinize saklayın
Siz bana yazdiniz.ben de size cevap verdim.hicbir cumlemde cemkirmek yada agir itham yoktu. Ya kizin sevgilisi iste..sadece cok yeni 2 aylik..belirtmis iste 2 ay diye...kendide askindan zaten emin degil.suan hoslandigindan emin sadece.adamin cumlesi gercek olabilir mi sizce demis..soru bu bakin bu kadar..' gercek olabilir mi basina gelen var mi?...ya dersiniz olabilir ya olamaz yada biz bilemeyiz der gecersiniz..yok oyle seymi olur.sevisilirmi cok erken, yasin kaç o bu...o yuzden diyorum ahlak bekciligi diye. bu ithamlar normalmi bu baslik altinda ki? Yetiskin bir bireye ne curretle ne zaman hangi ayda gunee hangi hisle sevismesi gerektigine dair yargi dagitiliyor..soylemek istedigim bu. ana sorudan uzaklasip idisina didisina giriyorlar.bunu ifade ettim sadece.Ayy numaradan sevgililikte ne bileyimsevgili kelimesini içine sıçmışlar artık aman flörtüm desin o halde yeni tanıyoruz birbirimizi desin mesela 5 yıl sonra falan aşık olurum belki desin
çok biliyorsunuz herseyi zaten. Apla sevissinler dedim doğru oku çemkirmeee hahaha
Ya kiz belliki hoslaniyor..sizce dogru mu diye paylasiyor.kendiniz diyorsunuz 'heyecan aninda'. Belliki kafasi karisik..anlamlandiramiyor...hevesleri var..hoslaniyor ileri gitmeli mi tartiyor..belki acilamiyor..mantiksiz gelen ne?..bir merakla sormus 'sevisiyoruz, yeniyiz, hoslaniyorum,bana seviyorum dedi, bence erken' sizce dogru olabilir mi? Nesi garip, size gore nesi mantiksiz...asik olmadan sevismesi mi mantiksiz? Hoslanmasi mi? Adamin bunu dile getirmesi mi? Soruyu size nasil sormaliyiz? Bize ornek beyan edin..bizde ona gore muskulumuzu belirtiriz bundan sonrasorun empati yeteneginizin olmamasi bence..baskasini elestirirken birazda kendinizi katsaniza araya zahmet olcak ama..yuksekte goren de ego kasanda sizsiniz.sizin gibi yasamiyor diye kizi binbir seyle yaftaladiniz!! Cunku senin ahlak kavramina ters dimi...egoluda ben oldum..pekii tamam
cinselliginide sadece 2 kisi ile (biri eşim olur) 29 ve 33 yasinda yasayan beni de gene bilip bilmeden acik! Modern! Adi altinda onune gelenle yatan altimali cumlelerinizile vurmakda yine size yakisirdi zaten:)
Yok biliyorum,goruyorum.. o yuzden onceki sayfalarda yazdim. hangi sayfaya girsem bu uye birine atar gider yapiyor vallahi cok ilginc...Ay siz çok yanlış anlamışsınız o üyeyi. Tanımıyorsunuz tabii, normaldir.
Kendisi kendisinden başka kimse sevmesin, sevilmesin, sevişmesin istiyor.
Konu sahibini eleştirme sebebi namus vs değil, dümdüz kıskançlık.
Kocamla mutluyuz yazana da aynı o.
Valla pat diye söylemiş üzgünüm.Canım niye herkes onu sevmediğimi çıkardı. Çok hoşlanıyorum ama seni seviyorum öyle kolayca pat diye söylenmez. Aşk başka bir şey ve ifade etmek güç benim için
Hayır bir de böyle durduk yere ahlak kumkuması oldu ya insan hayret ediyor. Bir gün sevişmese orası burası kaşınan ağrıyan insandı kendisi şimdi bir de seksiz aşk güzelliyor.
Sanıyorum bu seferki iktidarsız çıktı![]()
O durumda Allah cezanı versin diyecek hali yok ya. Beyin fatal error olduğundan adam yine ölçülü davranmış, yazlığın tapusunu bile verebilirdi sana..Erkek arkadaşımla 2 aydır beraberiz. Daha önce cinsellik sırasında I love you dedi. (kendisi yabancı, İngilizce konuşuyoruz). 2 gün önce de pozisyon hakkında I love that (sevdim bunu) o da, you love that what about me (bunu sevdin ama peki ya ben) diye soru sordu. şimdi cinsellik sırasında olan bu durumu ciddiye almalı mıyım. ondan hoşlandığımı söylemiştim, o da aynı şekilde. ama seni seviyorum için biraz erken. ben kolay söyleyemem onu. acaba o anki coşkuyla mı söylüyor bunu öylesine, yoksa gerçekten bunu hissedip soruyor ve söylüyor olabilir mi? başınıza geldi mi daha önce?