Cinsellik soğukluk yaratır mı?

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
0
Diğer
arkadaşlar bir iki haftadır tartışmalarımız oldu.bu arada tam olarak cinsellik değil ama bu anlamda yakınlaşmalarımız da oldu.ilk günler ayakları yerden kesilen her buluşmaya heyecanla giden ben bu tartışmaların etkisinden mi yoksa bu yakınlaşmalardan dolayı mı oluştu bilmiyorum şimdi eskisi gibi birşeyler hissedemiyorum ayaklarım yere basmaya başladı.evt bana karşı ilgisi beni mutlu etmeye çalışması hoşuma gidiyor ama yeteri kadar seviyormuyum kafam karışık.nedeni bu yakınlaşmalar olabilir mi?cinsellik soğukluk yaratır mı?yoksa tartışmaların etkisi mi

Ne kadar zamandır berabersin bilmiyorum ama tam anlamıyla ona henüz güvenmiyorsan ve yakınlaşmanız olduysa bu seni korkutmuş ve soğumana neden olmuş olabilir gibime geldi...

Cinsellik bence ilk zamanlarda sogukluk yaratir, insani urpertiyor haliyle eger ilklerini yasiyorsan. Cunku bir iliski veyahut evlilikle cinsellik disinda olan hersey onemliyken cinsellik araya girdiginde cok buyuk bir yer kapsiyor o askin iliskinin icinde, rolu okadar buyuk ki, bazi dengeler alt ust olabiliyor..

Ben de bir takım yakınlaşmalar yaşamıştım. Seviyesizce değil tabi ki ama. Ben buluşmalara giderken hiç değişmedim. Aksine daha çok dokunmak koklamak öpmek istiyordum. Bizim aramızda değişik bir çekim vardı. Ten uyumu diyorlar sanırım. Koluma yanlışlıkla kolu değse, etkileniyordum. O da aynı şekilde. Cinsellik, arada gerçek bir bağ olmayan yani sadece "hoşlantı, elde etme vs." gibi hislere dayanıyorsa aradaki ilişkiyi soğutur. Cinsellik yaşayınca böyle ilişkide, "elde ettim" hissi yerleşiyor ve soğuma oluyor. Ama arada gerçekten bir uyum, açıklanamayan bağ varsa , yani benim bahsettiğim çekim, daha çok bağlar. Ben böyle düşünüyorum :) Ve birlikteliklerde azcık sınırı aşmak, dozunda yakınlaşmak çoğu zaman işe yarıyor. Ama doğru bir bağ ise.

Arkadaşların dediği gibi ürkmüşsündür,ondan kaynaklıdır..korkma eğer karşındaknin adamlığı varsa bu tür konular tamamen kadının elinde nerde durması gerektiğini söylersin olur biter..tabii erkek adam olucak saygı duyacak dur dediğinde duracak,tehtitle,baskıyla,trip yaparak elde etme oyunları yapmayacak..böyle biri olmalıki sizin dur demeniz işe yarasın..

Sevişmenin aşkı körüklediğine inanırım..
Bir severken bin sevmeye/sevilmeye başlarsınız!
Yaşadığınız sorunları cinsellik yaşamınıza bağlamayın.

aranızda ten uyumu yoksa, soğumuş olabilirsiniz diye düşünüyorum. yani senin dokunmasını istediğin gibi değil de, başka şekilde dokunuyorsa mesela...

Büyü bozulmuş olabilir.Belki onunla flört etmek hoşuna gidiyordu ama yakınlığından beklediğin zevki almadın.Olabilir.

bizde de var bu çekim hatta bazen biyerlerde otururken karşılıklı oturan çiftleri görünce garipsiyoruz hep temas halinde olmak dokunmak el ele göz göze olmak istiyoruz.ama bilmiyorum anlam veremediğim bir soğukluk oluştu benim açımdan.sevip sevmediğimden emin olamıyorum şimdi işin kötüsü.belki de tartışmalar daha doğrusu tartışmaları yaratan şeyler neden oldu zamanla düzelir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…