İlk kez yaşıyorum o da cinsellik sonrası oldu..Aradan alır büyük ihtimal erken gebelik haftalarında kanama normal de olabilir kötü de gitmekle iyi edersiniz ancak stres yapmayın
Yani bu bir düşük sebebi olmaz değil miYanlış yönlendirmek istemem ama sanırım ufak kanamalar normal diye biliyorum ben. Siz mutlaka yine de bir Dr görünün. Gebelikte cinsel ilişki sorun olmaz...
Gitmeden bi arayın derim. Geçmiş olsun.Özel bir hastaneye gideceğim birazdan. Randevu olmadan bakar mı?
Riskli gebelik kategorisinde değilseniz cinsellik gebeliğe olumsuz etki etmez zorlanmış olabilir yada Başka bişey ona denk gelmiş olabilir o nedenle siz bir görünün doktora bu şekilde ancak tahmin yürütürüzİlk kez yaşıyorum o da cinsellik sonrası oldu..
Bildiğim kadarıyla düşükte aşırı kanama ve et oluyormuş sonunda da, cinsellik eğer aşırı fanteziye girmezseniz gerçekten sıkıntı olacağını zannetmiyorumYani bu bir düşük sebebi olmaz değil mi
Gittim doktora, kesenin etrafında herhangi bir sorun görmedi ama yine de progestandi sanırım adı, düşük önleyici onu önerdi.Hamileligin ilk haftalarinda cinselligi geri plana atmaliydiniz, onlem amacli.
Randevusuz bakarlar özelde sorun olmaz, gecmis olsun bizi bilgilendirin.
Evet on gün falan hiç ilişkiye girme ve bir hafta sonra tekrar gel dedi. Bebeğin kalp atışlarını gördüm ama henüz duyamadımBen de senin haftalarda hamile iken kahverengi olmuştu ilişki sonrası . Doktorun kahverengi olması sorun değil eski kan demişti . Ama kırmızı ya da pembe ise gel bi bakalım dedi .
Yoktur inşallah bir şey ama yine de bir görün , böyle durumlarda yasak verebiliyor doktorlar .
Doktor bir sorun görmedi ama yjne de progestan verdi. Kalp atislari biraz yavaş dedi, artmasını bekliyoruz haftaya tekrar gel dedi bilmiyorum artık hayırlısı..Riskli gebelik kategorisinde değilseniz cinsellik gebeliğe olumsuz etki etmez zorlanmış olabilir yada Başka bişey ona denk gelmiş olabilir o nedenle siz bir görünün doktora bu şekilde ancak tahmin yürütürüz
Türkiye’de hemen dinletiyorlar ama ben yurtdışındatım 8.aya kadar dinletmediler . Sebep olarakta ; sesi duyabilmek için bebeğe bir ısı gönderiliyormuş , bebek için iyi bişey değilmiş . Bu sebeple ben de gördüm hep ama duymadım .Evet on gün falan hiç ilişkiye girme ve bir hafta sonra tekrar gel dedi. Bebeğin kalp atışlarını gördüm ama henüz duyamadımhenüz yavaş atıyor dedi, normal de olabilir henüz çok küçük dedi ama bunun bir sorun olup olmadığını anlamak için tekrar çağırdı.
Ben internette okuduğuma gore doktorlar zaten uyarıyormuş hamileliğin ilk 3 ayı ilişkiye girilmemesi gerekiyormus düşük riskini artırıyormuş 3 aydan sonra rahat edebileceğim pozisyonda girebiliyorsun bence bi doktora görünKızlar hayırlı günler. 6 haftalık hamileyim, gebelik bölümüne yazdım ama cevap verilmedi, acil olduğu için buraya yazmak istedim şimdiden affola.
Cinsellik sonrasında pembe renkli bir kanama olduğunu farkettim. Çok afedersiniz eşim içime bosaldigi için renginden çok emin değilim ama peçeteye gelen pembe renkliydi.
Özel bir hastaneye gideceğim birazdan. Randevu olmadan bakar mı? Yaşayan var mı sizce bebeğime bir şey olmuş mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?