- 28 Ekim 2013
- 514
- 834
- 103
öyle bişey yok tamamiyle hamileliğin risk durumuna bağlı. Eğer riskli bi gebelikse önerilmiyo. İlk aylar pozisyon bile önemli değil karın büyüdükçe pozisyon önem kazanıyor yüz üstü veya sırt üstü olmaması gerekiyo yan durmak gerekiyor filan.Ben internette okuduğuma gore doktorlar zaten uyarıyormuş hamileliğin ilk 3 ayı ilişkiye girilmemesi gerekiyormus düşük riskini artırıyormuş 3 aydan sonra rahat edebileceğim pozisyonda girebiliyorsun bence bi doktora görün
Bence kesinlikle zararlı risk olsun veya olmasın araştırabilirsiniz ilk 3 ay hayatta ilişkiye girilmez düşük riski olur ya olmicaksa bileÖyle
öyle bişey yok tamamiyle hamileliğin risk durumuna bağlı. Eğer riskli bi gebelikse önerilmiyo. İlk aylar pozisyon bile önemli değil karın büyüdükçe pozisyon önem kazanıyor yüz üstü veya sırt üstü olmaması gerekiyo yan durmak gerekiyor filan.
Canim ben 12 haftalık hamileyim öğrendiğimden beri girmiyoruz doktorda önermiyo ilk 3 ay bi kaç hafta sonra deneme yapıcaz artık haftada bir anca olur bebeğin sağlığı söz konusu dikkat edinEvet on gün falan hiç ilişkiye girme ve bir hafta sonra tekrar gel dedi. Bebeğin kalp atışlarını gördüm ama henüz duyamadımhenüz yavaş atıyor dedi, normal de olabilir henüz çok küçük dedi ama bunun bir sorun olup olmadığını anlamak için tekrar çağırdı.
8.haftadan snra cinsel iliskiye girebilirsiniz. Benim de öyle oldu. Meger ilk 8 hafta düşük riski oldugu icin kanama oluyormus. Yine de dr nuza danisin .Kızlar hayırlı günler. 6 haftalık hamileyim, gebelik bölümüne yazdım ama cevap verilmedi, acil olduğu için buraya yazmak istedim şimdiden affola.
Cinsellik sonrasında pembe renkli bir kanama olduğunu farkettim. Çok afedersiniz eşim içime bosaldigi için renginden çok emin değilim ama peçeteye gelen pembe renkliydi.
Özel bir hastaneye gideceğim birazdan. Randevu olmadan bakar mı? Yaşayan var mı sizce bebeğime bir şey olmuş mudur?
İlk haftalar çok riskli canım bir süre cinsel perhiz yapmalisiniz. Sonrasinda doktor tavsiyesi ile devam edebilirsiniz. Çok geçmiş olsun. İnsallah endiselik bir durum yoktur.Kızlar hayırlı günler. 6 haftalık hamileyim, gebelik bölümüne yazdım ama cevap verilmedi, acil olduğu için buraya yazmak istedim şimdiden affola.
Cinsellik sonrasında pembe renkli bir kanama olduğunu farkettim. Çok afedersiniz eşim içime bosaldigi için renginden çok emin değilim ama peçeteye gelen pembe renkliydi.
Özel bir hastaneye gideceğim birazdan. Randevu olmadan bakar mı? Yaşayan var mı sizce bebeğime bir şey olmuş mudur?
Doktorum öyle bir uyarıda bulunamamıştı..Ben internette okuduğuma gore doktorlar zaten uyarıyormuş hamileliğin ilk 3 ayı ilişkiye girilmemesi gerekiyormus düşük riskini artırıyormuş 3 aydan sonra rahat edebileceğim pozisyonda girebiliyorsun bence bi doktora görün
Herhangi bir baskı olmamıştı aslında, doktora göründüm herhangi bir sorun görünmüyor dedi ama yine de neden olduğunu bilemiyorumİlk aylarda dikkatli olunmalı
Eşin baskı mı yaptı
Doktora görün hemen vakit kaybetme
Dikkat edeceğim çok sagolunAyrica enfeksiyon riski icin korunmasız iliskiye girmemelisiniz. Bunlar çok onemli.
Çok teşekkür ederim ben de bir buçuk hafta kadar sonra tekrar gideceğim, aşağı yukarı 8 hafta oluyor. Inşallah duyabilirim teşekkür ederim :)Türkiye’de hemen dinletiyorlar ama ben yurtdışındatım 8.aya kadar dinletmediler . Sebep olarakta ; sesi duyabilmek için bebeğe bir ısı gönderiliyormuş , bebek için iyi bişey değilmiş . Bu sebeple ben de gördüm hep ama duymadım .
Sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz umarım
Var öyle bir durum hatta haberlere de cikmisti.Hamile iken içe bosalma sıkıntı olmuyor mu?
Ya da sans eseri tekrar hamile kalinmaz mi merak ettim
Orgazm olunmayacaksa neden sevisilsin.Ayrıca konu sahibi hamilelikte korunmanız gerekiyor. Hem enfeksiyon kapmamak için hemde hamileliğin ileriki zamanlarda sperm erken Doğum riskini arttırıyor çünkü Doğumu tetikliyor. Belli bi Aydan sonra orgazm olmamaya da dikkat etmek gerekiyor. Benim doktorum Almanya’da da doktorluk yapmış doğumu başlamayan kadınlara öneriyorlarmış Doğum başlasın diye ondan dolayı dikkatli olun ve korunun yinede.
Evet küçük kalan bebek bende okudum bu tarz şeyler.Var öyle bir durum hatta haberlere de cikmisti.
Hamile kalinacagini sanmıyorum :) ama en azından hamileyken korumasız ilişki yaşamanın tadını çıkaralım demiştik, yanlis düşünmüşüz herhaldeHamile iken içe bosalma sıkıntı olmuyor mu?
Ya da sans eseri tekrar hamile kalinmaz mi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?