Yorumları şaşkınlıkla okudum.O masaya yattığınızda doktor sizden niye izin alsın? Yatış amacınız muayene olmak değil mi zaten? Devlette jinekoloğa hiç gitmedim ama özelde gittiğim tüm doktorlar da direk muayneye başladı. Sıra belli işte her seferinde sepekulum , vajinal ultrason ve manuel muayne. Bunları yaptırmayacaksam niye para verip gittim üstüne de o masaya yattım? Adam beni muayne etti diye niye sapık olsun?
Doktorunuz kadınmış zaten de aksi de olsa sapık diyemem ama çok tuhaf olduğu kesin. Hastayı kandırmak saçmalık bir kere.Bir kez kadın doktora muayne oldum o da diğer denk geldiğim jinekologlar gibi nazikti aksi bir durumla karşılaşmadım.Ama kadın jinekologların böyle nezaketsiz davrandıklarını duydum birçok kez kendim şahit olmasam da.
Saka yapiyorsunuz degil mi?
Yok yani saka olmali sunu normallestirmek, yazdiginiz seyin normal hayattaki karsiligi "evime geldi o zaman benle yatacak(ozellikle yatacak yazdim), hayir desede nazlaniyor" cirkinligine denk.
Jinekologu gectim, bugune kadar gittigim doktorlar sirtimi dinlerken dahi izin isteyerek sirtimi actilar, keza cocuklarimda da ayni sekilde "fiziksel muayene yapacagim, ustunu cikarmaliyim" vb bilgilendirdiler.
Normallestirmeyin herseyi, bu uyenin vajinusmus olmasini geciyorum, belkide abartiyor, belki trol bilemem ama vajinal muayenede doktor izin istemese dahi, "su an spekulum takıyorum, biraz aciyabilir, kendini kasma" vb aciklayarak bilgilendirir.
Benim bugune dek gittigim jinekologlarimin biri haric, hicbirinden boyle bir muamele gormedim, kotu muamele edende izin istememezlik yapmamisti, aklinca salak bi espri yapmisti.