Cinsellik travması

Saka yapiyorsunuz degil mi?

Yok yani saka olmali sunu normallestirmek, yazdiginiz seyin normal hayattaki karsiligi "evime geldi o zaman benle yatacak(ozellikle yatacak yazdim), hayir desede nazlaniyor" cirkinligine denk.

Jinekologu gectim, bugune kadar gittigim doktorlar sirtimi dinlerken dahi izin isteyerek sirtimi actilar, keza cocuklarimda da ayni sekilde "fiziksel muayene yapacagim, ustunu cikarmaliyim" vb bilgilendirdiler.

Normallestirmeyin herseyi, bu uyenin vajinusmus olmasini geciyorum, belkide abartiyor, belki trol bilemem ama vajinal muayenede doktor izin istemese dahi, "su an spekulum takıyorum, biraz aciyabilir, kendini kasma" vb aciklayarak bilgilendirir.

Benim bugune dek gittigim jinekologlarimin biri haric, hicbirinden boyle bir muamele gormedim, kotu muamele edende izin istememezlik yapmamisti, aklinca salak bi espri yapmisti.

Evime geldi yatacak ne alaka öldüm gülmekten.Doktor şikayetinizi anlattıktan sonra demiyor mu siz hazırlanın muayne masasına geçin (ya da düz sedyeye uzanın) asistanım eşlik edecek. EE doktor geldiğinde zaten çıplak çatalda yatıyor oluyorum, bu aşamada sizin jinekologtan beklentiniz ne? Muayne etmesi değil mi?Spekulumu elinde kayganlaştırıcı sürerken görüyorum zaten ,gizli bir yerden çıkarıp ansızın dalmıyor. Normal gördüğüm konu sahibinin başına gelen değil , onu belirttim zaten kadını kandirmış.İğne yaparken çocukların kandırılması gibi bir durum ve iğrenç . Mesela diş hekimine gittiniz o da soruyor mu izniniz varsa dişinizi dolduracağım şimdi dolgu malzemesini koyuyorum şimdi fazlalığı törpileyeceğim vs...

Herneyse ben muayne olurken bana rahatsızlık veren hiçbir olay yaşamadım

Evime geldi yatacak ne alaka öldüm gülmekten.Doktor şikayetinizi anlattıktan sonra demiyor mu siz hazırlanın muayne masasına geçin (ya da düz sedyeye uzanın) asistanım eşlik edecek. EE doktor geldiğinde zaten çıplak çatalda yatıyor oluyorum, bu aşamada sizin jinekologtan beklentiniz ne? Muayne etmesi değil mi?Spekulumu elinde kayganlaştırıcı sürerken görüyorum zaten ,gizli bir yerden çıkarıp ansızın dalmıyor. Normal gördüğüm konu sahibinin başına gelen değil , onu belirttim zaten kadını kandirmış.İğne yaparken çocukların kandırılması gibi bir durum ve iğrenç . Mesela diş hekimşine gittiniz o da soruyor mu izniniz varsa dişinizi dolduracağım şimdi dolgu malzemesini koyuyorum şimdi fazlalığı törpileyeceğim vs...

Herneyse ben muayne olurken bana rahatsızlık veren hiçbir olay yaşamadım
Siz degisik doktorlara denk gelmissiniz.
Beden dokunulmazligi diye birsey duydunuz mu bilemiyorum ama evet benim discim dahi (devlet dahil) disimi torpuleyecegine, temizleyecegine kadar bilgilendirerek yapiyor.

Siz abartıyor olabilir misiniz? Hassasmışsınız ya. Eğer çatala çıktıysanız bunu kabul etmiş oluyorsunuz. Doktor zorla soyup çatalla oturtmaz. Ve bakmak da eğilip bakarak olmaz. Şikayet edilecek bir durum yok. Ama sizin durum psikolog psikiyatri alanıyla çözülür
Çatala çıkmadım muayene sedyesine uzandım ve sadece bakacağım dedi ben zaten o şartla muayene olabileceğimi başka türlü yapamayacağımı söylemiştim.

Çatala çıkmadım muayene sedyesine uzandım ve sadece bakacağım dedi ben zaten o şartla muayene olabileceğimi başka türlü yapamayacağımı söylemiştim.
Ben muayene stillerini bilmem ama sedyede neye bakacakmış?? Ay ilk defa duydum bunu. Bu şartlarda haklısın. Çünkü bu zamana kadar hep çatalla muayene oldum. Sedyede karından bakıldı. Kötü bir deneyim olmuş. Ama dediğim gibi sizin sorununuz psikolojik. Şifa diliyorum.

Habersizce sokmuş çünkü haber vererek olduğunda insan kendini daha çok kasıyor. Erkek doktor olsa farklı düşünürdüm.

yanlız anlamadığınız şey şu kızlar, bakacağım demesinde kandırma amacı var açık bir şekilde. evet normalde bir doktor bakacağım derse işini yapar. ama bu doktor bakacağım diyip zorla parmağını kullanmış. oradaki bakacağım muane başlıyor anlamında değil yani. hastayı şaşırtmak, hasta beklemiyorken parmağını kullanmak için.

Back
X