Cinsellik

Teşekkür ederim yorumunuz için. Keşke hep karşıt görüşlüler güzel uslüpla düşüncelerini belli etseler sizin gibi.

bence ilişkilerce 2 tarafta ne zaman istiyorsa ozaman yaşanmalıdır. Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim sonuç olarak evli olduğumuzda nasıl ki eşimizle beraber olmak istiyorsak ilişkilerde de böyle oluyor mu sanki? .. Zaman vermek saçma olur diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Keşke hep karşıt görüşlüler güzel uslüpla düşüncelerini belli etseler sizin gibi.

Canım ben sığ bakmıyorum cünkü.
Ben yapmıyor olabilirim ama yarın bir gün çocugumun yapmayacagı ne malum?
Yada torunumun ?
Vs.. vs.. allah kimseyi büyük konuşturtmasın bu bir tercih ve istek meselesi. Nasıl ki erkeklerin arzuları varsa kadınlarında var yani. Herkes istediğini yaşamakta özgür cevresine zarar vermediği sürece diye düşünüyorum ve herkesin yorumuna takılmayın boşverin

Yok yahu. İlk cinselliğim değil. O kafada bi insan değilim. Bende ki korku büyü bozulacak korkusu. Ben evlilik düşünmüyorum şuan ama o yaşından dolayı evlilik ciddiyetlik muhabbetlerini yapıyor maddi durum olarakta iyi olduğu için kendine güveniyor. Ha bu demek olmuyor ki BANA ÖLÜYO BENLE EVLENMEK İSTİYO tabiki de hayır. O da hayatını kurmak istiyor. ben olmassam başkası olur.

Ama ilişki yaşanmadan evlenirseniz evlenince elde ettim nasılsa diyerek öküzleşme aldatma başka kadınlara gitme olasılığı yok mu?

Bunu denemeden evlenmek risk değil mi sizce?

Belki sizinle yaşadığı cinselliği sevmicek... boşanmak ayrılmaktan zor bi durum.ki erkekler bu durumda boşanmak yerine cinselliği dışarda aramaya başlıyorlar.

Daha önemlisi belkide siz onun sarılmasını dokunmasını sevmiceksiniz... düşünün sadece bu yüzden boşanmayıp yıllarca istemeyerek ilişki yaşadığınızı yada boşandığınızı...

Ben evlenmeden kartların açık oynanması gerektiğini düşünüyorum. Bir erkek nasıl özgürse cinsellikte kadında özgür olmalı aksini inkar edeni dinini ahlakını uçkuruna bağlayanı görünmez zincirlerle topluma tutsak yaşadığını düşünüyorum...

Görüşünüze saygı duyuyorum sizde kendi bakış açınızda haklısınız tabi ki herkesin yaşam stili var benimki de bu. Sizin anlattıgınız ayrıntılara ben pek takılmıyorum. Benim asıl amacım mutlu sağlıklı mantıklı bir ilişki yaşamak.

Güzel yazmışsınız, ben zaman kaybetmeden bakayım bi boşuna günlerim zamanım geçmesin
Akrep hatunu olunca bi de azıcık takıntılar olmuyo değil :)

Zaten o ağlayan arkadaşın da ilk cinselliği değildi ama niyeyse bi duygusala bağlayıp adamı soğutmuştu
Ben kesinlikle karşı değilim evlilik öncesi cinselliğe,hatta evlendikten sonra yaşanabilecek olumsuz her şeye karşı önceden olması taraftarıyım.
Adam manyak mı,sevecen mi o an anlaşılıyor çünkü,umarım anlatabildim.
Her sevişen evlenmek zorunda değil,bir çoğumuzun evlenmediği gibi.
Sen yeter ki istediğinden emin ol,şartlar da ikiniz için de uygun olsun,gerisini çok da düşünme.

her ıkı tarafında ilişkiye nasıl ne fıkırle basladıgı, beklentileri, soylemler, tavır duygu etkı tepkıleri, bakış acılarını da buna katarsak net bırsey soylemek cok mumkun degıl.
belkılerı cok bır durum bu.

Ay nasıl rahatladım burda vallahi :)
Adam geçen gün öpmek istedi yanağımı okşadı kendimi arabanın camına vurdum imdat diye hahahaha :) O kadar takıntı stres yaptım saçma sebeplerden dolayı :)

Bu akşam yemeğe çıkacağız, o zaman dans Burdan aldım gazı vallahi

Bu iki kişilik bir durum
Karşındaki adam evlenmeden benimle birlikte oldu hah tamam kafasındaysa uzak dur
Onun haricinde insan zaten doğru zamanı anlar, bunun bir planlaması olması mümkün değil
Evlilik dışı ilişkiye karşı değilim ama çok çabuk ilişkiler bana hep ürkütücü gelir, bence biraz zamana yayın

Belki tam tersi ilişki yaşadıktan sonra daha çok bağlanamaz mı ? Neden olmasın. Ben de eşimle sevgiliyken birlikte olmuştum . Ki ondan öncede cinsel deneyimim olmuştu zaten. Bu konular kişiden kişiye değişir. Bağnaz birine denk gelirsen sen nasıl bakire değilsin veya sen ne cesaretle benimle birlikte oldun demekki şöyle şöylesin diyebilir.

Yok öyle biri değil, modern bir insan.
1 ayımız oldu ha tabi bu demek olmuyor ki hop tamam hadi olsun, ufaktan bir dokunmak öpmek felan böyle eylemlere geçmek gerekiyor gibi hissediyorum.

Ay nasıl rahatladım burda vallahi :)
Adam geçen gün öpmek istedi yanağımı okşadı kendimi arabanın camına vurdum imdat diye hahahaha :) O kadar takıntı stres yaptım saçma sebeplerden dolayı :)

Hahaha yok canım neden takıntı yapıyorsunuz Cinsellik çoğu kişiye göre "Namus" olarak geçiyor ama bence insanların bu şekilde düşünmesi "bana göre" oldukça saçma geliyor.. Zaten ne istiyorsak onu yaşamıyor muyuz ? Sevgilimiz oluyor da Cinselliği neden evleneceğimiz erkeğe saklıyoruz ? Boşverin ne istiyorsanız onu yaşayın hayat sizin yargılayanları ve yadırgayanları da umursamayın ..

Güzel yazmışsınız, ben zaman kaybetmeden bakayım bi boşuna günlerim zamanım geçmesin
Akrep hatunu olunca bi de azıcık takıntılar olmuyo değil :)
Zaten yazdıklarından özgür aklı başında bir kadın olduğun belli. Seninle cinsellik yaşadığında senden asla kopmamak isticek evlenince bile eşiyle yatmak için heyecanlanacak bir eşin olur umarım. Yoksa ne evlilik ne imza ne çocuk2 insanı bir arada tutmak için yetmez.. eğer tutuyorsa da evlilik değil tutsaklıktır bu..ne esir alın ne esir edin..
Sizinle cinsellik yaşamasın bir sefer değil her seferinde değerli olucagını düşünmediğiniz biriyle ömrünüzü harcamayın...
Bende çok takıntıyım cinselliğini sevmediğim biriyle ne diye evlenirim arkadaş olurum

sizden gerçekten hoşlanan erkek ilk günden de birşey yaşasanız size arkasını dönüp gitmez tabiki karakteri bozuk biri değilse, biz ilk gün seviştik hala da devam ( evliyiz şu an), benim için eşimden öncesi de vardı tabiki onun içinde benden öncesi... ama ne o sordu ne de ben öncesini.... bence kasmayın fazla akışına bırakın herşey kafada bitiyor...

Yok yok hayır modern bir insan. Kız kardeşleri var mesela onların içinde diyor '' ben her şeyi yaşayıpta siz yaşayamazsınız kadınsınız diyemem o zaman benim haddime olmuyor, bende yaşamasaydım o zaman belki laf söylemeye hakkım olurdu '' diye. Asalak insanla işim olmaz zaten. Şuan ilişkinin ilk zamanları diye belki böyle ama aşırı ilgili sevecen sorunlarımla ilgili alakal mutlu etmek için her şeyi yapıyor. Sanki hani yaşasak iyice bağlanacakta siyam ikizi gibi olucaz diye de korkmuyor değilim.

Kesinlikle öyle.
Belki erken boşalma problemi var ömürboyu geçer mi öyle ?
Belki tenuyumu yok. Vücudunda hoşlanmıycağı biyer var.
Belki çok bencil tek ben tatmin oluyum boşalıyom bitsin mantığında adam.
Yok öatlağım var yok selülitim var memen yok kocam beni beğenir mi diye konu açılmıyo mu açılıyo ya gerçekten beğenmiycekse? Elbise değilki bu iade edesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…