- 15 Temmuz 2016
- 8.574
- 14.395
- 248
- Konu Sahibi noclearmind
-
Benim fikrim bence birlikte olma.Banada direkt demiyor öyle bir durum daha yok. Daha yeni, 1 ay oldu.
Gayet anlaşılır oldugumu düşünüyorum, iyi forumlar.İlgi alanın değil ise neden yorum yapıyorsun o zaman ?
Teşekkürler.Gayet anlaşılır oldugumu düşünüyorum, iyi forumlar.
Ben cinsellik yaşamış bir insanım. Derdim birlikte olup olmamak değil benim. Merakım uzun soluklu ilişkiler de cinsellik ne kadar önemli, hemen cinsellik yaşanır ise erkek sogur mu felandı. Geçmiş ilişkilerim pek parlak değil. Erkenden tükettiğimiz için bazı şeyleri yıprandığa bağlıyordum hep. Gerekli cevaplarıda aldım zaten benBenim fikrim bence birlikte olma.
Esimle ilk bulusmada sonumuz ne olur Allah bilir ama ben cok ciddiyim ilişkimizde inşallah sonu hayırlı olur dedi.
Ay aramizda oyle bi ten uyumu sevgi vardır ki ölüyorum diyodum arkadaşlarıma. Bi ay sonra birlikte olduk. Su an iki yila yakin evliyiz cok mutluyum. Benim sana tavsiyem eger ciddi degilse yapma birlikte olma.
En nihayetinde bedenin sana ait ve allahin emaneti hic birimiz dört dörtlük değiliz ama kendini incitme sakın.
Bu nasıl bir üslup?Yeri neresi ? Sen mi belirliyorsun bunu ? Editör müsün ? Yeri burası değil ise taşınır zaten bu kadar dert etme.
Konu ilginizi çekmedi madem " konu ilgimi çekmedi " diye neden yorum yapıyorsunuz ?Erkek olsam çekici bulurdum konuyu.
Üzgünüm.
Üslubumda bir şey yok. Küfür etmedim hakaret etmedim.Bu nasıl bir üslup?
İşine gelmeyen yorumlara neden böyle tepki veriyosun?
Öf neyse hakkaten yaaa.
Bakire olmadin yazi tarzindan belli, konu bakire olup olmamak degil yada senin cinselliği iliski icinde ne zaman yaptigin onemli degil. Adamini bulmam lazim.Ben cinsellik yaşamış bir insanım. Derdim birlikte olup olmamak değil benim. Merakım uzun soluklu ilişkiler de cinsellik ne kadar önemli, hemen cinsellik yaşanır ise erkek sogur mu felandı. Geçmiş ilişkilerim pek parlak değil. Erkenden tükettiğimiz için bazı şeyleri yıprandığa bağlıyordum hep. Gerekli cevaplarıda aldım zaten ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?