Cinsellik

Benim yok onun var. Mutlaka deneme sürüyüşü olacakta doğru zaman kavramını yakalamaya çalışıyorum miss

Eh o zaman çocuğu peçete gibi kullanıp kenara mı atıcaksın??? öpüşten sevişten daha büyük bir problemin var, şunu bilir şunu söylerim ki hiç mi hiç evlenme beraber yaşlanma düşüncen yoksa sevmiyorsundur. Adam seviyor sen o kadar sevmiyorsun bence bu bir problem.

Herkes her seyi yasam tarzina gore yasar..biriy
Normalde kizlarin ilerde pisman olmamasi icin evlilik oncesine bende karsiyim ama sebebide pisman olunmamasi..Ama fikirlerinize sonuna kadar katiliyorum namus demek beyinde bitiyor bacak arasinda degil ..

Pişman olacaklarsa bu işe girişmeyecekler. Adamı elde etmek ve evliliğe zorlamak için birlikte oluyorsa her şeyi hakkeder o kişi. Fakat sevdiği için istiyorsa zaten evlilik olmazsa da pişman olmaz ki. Bunu yapacak kişi öncelikle bu tabuyu kendi beyninde yıkacak.

Bak simdi egri oturup dogru konusalim. Turk erkekleri cinsellik yasadiklari kizlari ciddiye almazlar. Onlar eglencelikdir(coook nadir bir erkek evlensin cinsellik yasadigi kizla). Ha Bu dogrumu elbette hayir ama bastan soylerlerse biliyirlar ki bedava sex( onlarin dusuncesi ) olmayacak. Onlara gore evlenilecek kiz baska cinsellik yasayacaklari kiz baska. Her zaman akillarinda "acaba benden once kac kisiyle birlikde oldu" diye dusunecekler. Soruna gelince, mumkun oldugu kadar gec yasa hatta yasama bile Eger iliskinin ciddiye gitmesini istiyorsan.

Kız bismillah. 1 ay oldu daha :) Asla katiyen demiyorum. Şuan için tabikide hayır. Mesleğimi daha oturtamadım para yok pul yok yaşım çok genç. O benden 7 yaş büyük olgun yaşta tabiki düşünüyor bu sebepten maddi durumu iyi işi çok iyi. Ne kadar maddi durumu iyi olsada aa hadi evlenelim evde oturayım nasılsa zenginsin sen diyemem. Adamada düğünü yap nişanı yap bak ben gencim param da yok diyemiceme göre evlilik şuan imkansız

Peki böyle düşünen erkekleri Türk kızları niye ciddiye alsın? Hep tek taraflı, erkek açısından düşünmekten kaybediyoruz.

Aynen katiliyorum size ..

evlilik öncesi seks kesinlikle yaşanmalı. son yıllarda aldığım boşanma davalarında cinsel tatminsizlik nedeniyle boşanmak isteyenlerin sayısı arttı. dilekçeye şiddetli geçimsizlik, evlilik birliğinin temelden sarsılması vs. yazılmasını istediler ama asıl sorun erken boşalma, erkeğin bencil davranıp kadını düşünmemesi vb. nedenlerdi. penisi çok ince diyen bir müvekkilim bile oldu :) seksi yabana atmayın o yüzden, çok önemli bir konu bence.

Zaman olarak belli bir sure yoktur bence iliskilerdeki dinamige gore degisir
Haysiyet sahibi biri cinsellik yasadiktan sonra neden sogusun ki
Üniversitede cok arkadasim cinsellik yasadigi icin pisman oldu aglayip zirladilar adamlarin arkasindan
Ama yaptiklarinin arkasinda duran bir kadin icin erkek de cok baska dusunur o imaji vermelisiniz karsinizdakine.
Ben evlilik oncesi iliskiye karsiyim özellikle cok genc yasta insanlar daha fazla hatalar yapabiliyor. Ama siz guclu birisiniz umarim kendiniz icin dogru karari verirsiniz.

Teşekkür ederim yorumunuz için

Acaba bu kiz benden once kac kisiyle beraber oldu diye dusunen erkeklere hak veren hanimlar ,,Esim benim ilk goz agrimdi ama esimin benden once bir cok sevgilisi olmus simdi oturup ben de onu mu dusuneyim..

erkekler bir kadının kokusuna ve tenine müptela ise ondan vazgeçmesi çok ama çoook zor. o yüzden tabularım yok benim.

evlilik öncesi ilişki yaşayıp evlenen çok insan var.
tamamen tercih. ben evleneceğim adamla ilişkiye girip girmemeyi karşımdakinin tutumuna göre belirlerim.

ama yüzeysel şeyler yaşamadan, tenini bilmeden de asla evlenilmemeli.

her ilişkimde yakınlaşmam farklı sürelerde oldu. adamına göre muamele ederim. erkeklerin hepsi yakınlaştıkça daha da fazla bağlandı bana. başkasını bilmem. o yüzden hiç travmam kendimi kötü hissetme gibi durumlarım olmadı. özgür bir düşünce yapım var.

bu herkese göre farklılık gösterir. baskı altında büyüyen bir kadınla açık fikirli yetiştirilen kadın arasında dağlar kadar fark var.

insanların geçmişi kimseyi ilgilendirmez ayrıca. eğer ki bir öküze aşık olunursa da senden başka elime erkek eli değmedi diye safa yatınız. tavsiyem bu.

Acaba kizlar dusunmuyor mu bu adam kac kisiyle beraber oldu diye..
Önemli bulan düşünsün, önemli bulmayan düşünmesin herkesin kendi problemi tabiki.
Erkekler evlilik öncesi cinsellik yaşayan kadınları ciddiye almıyorlar hep bu savunuluyor peki kadınlar niye bu tip erkekleri, evlenilecek eğlenilecek kadınları ayıran erkekleri ciddiye alıyor? Benim derdim bu.

İyi de bu kafada ki bir erkekle ömür geçer mi? Eğer bununla kadını yargılıyorsa bence kadını bir birey olarak kabul etmiyordur. Onların ne haddine kadına değer biçmek? Kadını kategorize etmek?

Çok güldüm :) Kadın da haklı kalem ç.klü erkekle hayat geçmez. Ne kadar iyi insan olursa olsun bamyaysa almayın kızlar almayın

cok haklisiniz erkekte namus olmaz kavrami var ya hep o yuzden kadinlar bu kadar dislaniyor iste ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…