Cinsellik

Ben 18yasindayken cinsellik diye biseyin oldugunu yeni farketmistim(yanlis anlasilmasin yasamak degil aaa boyle bisy varmis gibi farketmek yani...)
cocuk opuserek oluyo saniyordum 14ume kadar hatta... Cook gec kalmisim sanirim lan ben

Her konun farklı güzel birşeyler yaşamak istiyorsun ama çelişiyorsun biz sana git yap desek yapacan mı hey Allah'ım ya gece gece Can'ın sıkılmış bizlerle oyun oynuyorsun

Evet sorun olur.
Ozellikle yaptiginin arkasinda duramayip buraya diktireyim mi diye konu acarsan cok buyuk sorun olur.

Şimdi seni burda parçalarlar söyleyeyim
Herkes kırmızı kurdaleyle gitmiş koçişinr ak pak
Evlenmeden önce seks yapan kadını kabul etmezler
Yıl olmuş 2018 ben üzülüyorum bu tip sorulara cidden
Cinsellik yaşamal bir kadının da ihtiyacı sırf erkeğin değil
Bunun için evlilik beklemek ki nerden baksan okul iş falam derkrm 27/28 i buluyor bana saçma geliyor
En güzel yıllarını yalnız geçirmek yada sevdiğin insanla yaşayamamak bilmiyorum normal gelmiyor bana.
Sonuçta kendini bastırıncafa farklı sorunlar çıkıyor
Bazen düşünüyorum bir kızım olsa oda yıllar sonra aynı şeyleri mi yaşayacak?özgür bir ortamda çocuğumu yetiştirmek isterdim sanırım..

Istemen sorun degil yasadiktan sonra olabilecekler sorun.
Tam olarak bunu sordum. İstemem acaba garip mi diye. Yaşayım demedim ama herkes yanlış anlamış. Sadece bende mi var yoksa diğerleri de bu yaşta cinsellik düşünüyormuymuş diye bakmak istedim.

Bence feyksin. Feyk değilsende yahu ben 18 Yaşımda arkadaşım bana küstü diye ağlıyordum. Beyniniz yer değiştirmiş.
18 yaşında bi birey olarak bunu yaşamanin hayatinin sonraki getirecekleri yada götüreceklerı büyük sorun olur. Elbette dinen zaten uygun değil
Sadece bu duygu garip bişey mi, bi sorunum mu var acaba gibisinden sordum. Yanlış anlaşıldım

Sadece bu duygu garip bişey mi, bi sorunum mu var acaba gibisinden sordum. Yanlış anlaşıldım

Böyle sorular üzücü gerçekten. Bu duygu neden bir sorun olsun ki, insanın doğası budur zaten. Ne zaman ve ne şekilde yaşayacağına da herkes kendi karar verir artık.

Ben 18yasindayken cinsellik diye biseyin oldugunu yeni farketmistim(yanlis anlasilmasin yasamak degil aaa boyle bisy varmis gibi farketmek yani...)
cocuk opuserek oluyo saniyordum 14ume kadar hatta... Cook gec kalmisim sanirim lan ben
Hay Allah kizz :)

Gunumuz cok baska ama.. hersey herkesin elinin altinda.. bu yuzden maalesef hersey tersine dondu

Coluk cocuk yerimi burasi bilemedim ya baska yerde takilsa bu 18 likler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…