- 20 Ocak 2010
- 47.050
- 174.114
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Bulutumsu123
Salatalık kıracak kadarbende koptum ama bir konuda okumuştum ..salatalık kırılmıştı
konu kaç sayfa gidecek bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salatalık kıracak kadarbende koptum ama bir konuda okumuştum ..salatalık kırılmıştı
konu kaç sayfa gidecek bakalım
Zaten bizde mart ayindayiz beybisiAzıtmak ne gı ? Mart kedisi gibi![]()
Allahtan salatalık kırmış ya erkek bulsaydı neler kıracaktı kim bilirSalatalık kıracak kadar![]()
Allahtan salatalık kırmış ya erkek bulsaydı neler kıracaktı kim bilir![]()
Duydunuz zilin sesini :) birazdan mune basar burayı . O yüzden kenara geçtim izliyorum![]()
Gercek mi yaBir arkadaş karton kullanıyodu burda. Klitorisi yarılmıştı dene istersen...![]()
Kimse de alıntılamamış diye kıza kıza okuyordum sayfaları, iyiki alıntılamışsınAzıtmak ne gı ? Mart kedisi gibi![]()
Birinizde konuyu alıntılamamış aşkolsun ya
ya size bişi sorucam adet iken veya sonraları size azıtıyomusunuz evet gerçekten benim durumumu karşılayan tek sözcük azıtmak bekaret bozmicak mastürbasyon öneriniz var mı yastık felan dışında.Birinizde konuyu alıntılamamış aşkolsun ya
biri de alıntı yapmamış ki konuyu okuyabilelim.
ya size bişi sorucam adet iken veya sonraları size azıtıyomusunuz evet gerçekten benim durumumu karşılayan tek sözcük azıtmak bekaret bozmicak mastürbasyon öneriniz var mı yastık felan dışında.Içerik silinmiş .. birinizde alıntılamamış![]()
sağ olun. hanımefendiye koca gönderelim.ya size bişi sorucam adet iken veya sonraları size azıtıyomusunuz evet gerçekten benim durumumu karşılayan tek sözcük azıtmak bekaret bozmicak mastürbasyon öneriniz var mı yastık felan dışında.
benim kendi yöntemim var aslına ama kaslarımda biraz ağrı yapıyo sanki gerçek gibi ve artık bana bu yetersiz geliyo yüzüstü yatıp ellerimi bikini bölgeme koyuyorum üstümde bişi var bu arada pijama vesayre yanı sonra elimle bikini bölgemi aşağı itip kendimi yukarı itiyorum ve bacaklarımı bastırıyorum gerçekmiş etkisi veriyo biraz kaslarınız felan ağrıyo farklı yöntemleriniz var mı bekaret bozmayan mastürbasyon yöntemi??
Konu bu kızlarrr