- 8 Nisan 2017
- 57.175
- 303.193
- 698
- Konu Sahibi Bulutumsu123

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bende ne diyo diyorum :)) saol..ya size bişi sorucam adet iken veya sonraları size azıtıyomusunuz evet gerçekten benim durumumu karşılayan tek sözcük azıtmak bekaret bozmicak mastürbasyon öneriniz var mı yastık felan dışında.
benim kendi yöntemim var aslına ama kaslarımda biraz ağrı yapıyo sanki gerçek gibi ve artık bana bu yetersiz geliyo yüzüstü yatıp ellerimi bikini bölgeme koyuyorum üstümde bişi var bu arada pijama vesayre yanı sonra elimle bikini bölgemi aşağı itip kendimi yukarı itiyorum ve bacaklarımı bastırıyorum gerçekmiş etkisi veriyo biraz kaslarınız felan ağrıyo farklı yöntemleriniz var mı bekaret bozmayan mastürbasyon yöntemi??
Konu bu kızlarrr
Gercek mi ya
O dahada azginmış![]()
hahajajahahahahahahahaŞişme herif al ,salatalık montesiyle gerçek herif gibi olur
Konu içeriği uçmuşMune
İçeriği arayanlar için üşenmedim buldum 7. Sayfada var.
Amma velakin elini aşağı ittirip kendini nasıl yukarı ittiriyorsun bilemedim.![]()
Büyük ihtimalBence konu sahibi erkek aşağı yukarı ittirdigine göre![]()
VAr 7. Sayfada alıntılamış bi arkadaşAlinti yapan yok mu ki cok merak ettim![]()
Konu ney ya![]()
Alinti yapan yok mu ki cok merak ettim![]()
ooo tesekkurler