- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
- Konu Sahibi Bulutumsu123
bir ara kablomu çeksekkkAy ben o konuyu okudum bir hoş oldum kız tutturmuş titreyemiyorum diye tövbeler olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir ara kablomu çeksekkkAy ben o konuyu okudum bir hoş oldum kız tutturmuş titreyemiyorum diye tövbeler olsun
Yok valla , o eskidenmiş bacım. :):)Demek ki bu başlıklar ilginizi çekiyor. :)) :))
Azıtmak ne gı ? Mart kedisi gibiya size bişi sorucam adet iken veya sonraları size azıtıyomusunuz evet gerçekten benim durumumu karşılayan tek sözcük azıtmak bekaret bozmicak mastürbasyon öneriniz var mı yastık felan dışında.
benim kendi yöntemim var aslına ama kaslarımda biraz ağrı yapıyo sanki gerçek gibi ve artık bana bu yetersiz geliyo yüzüstü yatıp ellerimi bikini bölgeme koyuyorum üstümde bişi var bu arada pijama vesayre yanı sonra elimle bikini bölgemi aşağı itip kendimi yukarı itiyorum ve bacaklarımı bastırıyorum gerçekmiş etkisi veriyo biraz kaslarınız felan ağrıyo farklı yöntemleriniz var mı bekaret bozmayan mastürbasyon yöntemi??
Yok valla , o eskidenmiş bacım. :):)
Kuş öldü benim , hamilelikten.
Yok valla , o eskidenmiş bacım. :):)
Kuş öldü benim , hamilelikten.
Ayy iyi güldümValla bilmiyom :):)
Konu açmıştı klitorisim yarıldı , kanıyor resmen diye
Gocaya varıversinde feleği saşsınEvlen hemen o kadar oluveriyorsan![]()
Boşalınca çıkan sıvıMerak ettim ve buldum:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/klitorisim-mahvoldu-yardimci-olun-lutfen.1023375/
Düzenleme: İçeriği okuyunca düzenledim.
Yemin ediyorum gülmekten karnım ağrıdıSalatalık kabak patlıcan...
bende koptum ama bir konuda okumuştum ..salatalık kırılmıştıYemin ediyorum gülmekten karnım ağrıdı
Konuya bak la![]()
ah canım sende mi titreyemiyorsun
ah canım sende mi titreyemiyorsun
amn çok tşk ederim.Bebişten sonra küllerinden doğar o. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.![]()
ya size bişi sorucam adet iken veya sonraları size azıtıyomusunuz evet gerçekten benim durumumu karşılayan tek sözcük azıtmak bekaret bozmicak mastürbasyon öneriniz var mı yastık felan dışında.
benim kendi yöntemim var aslına ama kaslarımda biraz ağrı yapıyo sanki gerçek gibi ve artık bana bu yetersiz geliyo yüzüstü yatıp ellerimi bikini bölgeme koyuyorum üstümde bişi var bu arada pijama vesayre yanı sonra elimle bikini bölgemi aşağı itip kendimi yukarı itiyorum ve bacaklarımı bastırıyorum gerçekmiş etkisi veriyo biraz kaslarınız felan ağrıyo farklı yöntemleriniz var mı bekaret bozmayan mastürbasyon yöntemi??
Merak ettim ve buldum:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/klitorisim-mahvoldu-yardimci-olun-lutfen.1023375/
Düzenleme: İçeriği okuyunca düzenledim.
Ne yazılır böyle konuya sen fikrini söyle bacımHep bi alay etmeler , bi saçma sapan cevaplar , laf sokmalar. Sıkıldım valla. Bi öneriniz varsa doğru düzgün yazın.
Konu sahibi ben senin mast. Yöntemini anlamadım. Soyun ve klitorisini okşayıver işte. Bekaret bozmadan böyle olmuyor mu hep?
amn çok tşk ederim.
Şhhtt sarılııı titirettin bizi gülmekten titirettitn . Yok karton marton kesmez beni şu saatten sonra 9 ayın çılgılığı var. Anca mukavva falan olur heralde :):):)