cinsellik

kahveren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
15
1
3
İstanbul
Arkadaşlar merhaba;

Yeni evliyim eşimin beni aldattığını düşünüyorum bu düşünceye sebebte cinsel hayatımızdaki onun soğukluğu ben onu çok sevdiğim için onu çok istiyorum fakat benim eşim odun gibi bir adam hiç bir şey yapmaz, oldu bitti ye getiriyo siz tecrübeli bayanlar bu konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar merhaba;

Yeni evliyim eşimin beni aldattığını düşünüyorum bu düşünceye sebebte cinsel hayatımızdaki onun soğukluğu ben onu çok sevdiğim için onu çok istiyorum fakat benim eşim odun gibi bir adam hiç bir şey yapmaz, oldu bitti ye getiriyo siz tecrübeli bayanlar bu konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum

aldattığını düşündürecek başka ne yaptı ki bir msj bir konuşma bir bakış yakaladığın oldu mu tatlım ??

Arkadaşlar merhaba;

sadece cinsel isteksizlik aldatma belirtisi değil..başka şüphe uyandıran şeyleri var mı?
benim eşim de de cinsel isteksizlik vardı ilk aylarda ama maddi sıkıntılar ve evliliğe alışamadığı içindi..
şimdi ikimiz de duramıyoz yerimizde..ilk evlendiğimizde haftada bir yaşarken şimdi 2 güne bir gibi bişey...
açık oldu kusura bakmayın ama sizin isteksizlikten kastınız nedir? kaç güne bir birlikte oluyosunuz mesela?

bizim aramızda kıskançlık problemleri oluyodu sürekli onun beni aldattığını düşünüyordum sürekli ve her gün tarştışmalarımız oluyodu hafta bir kere beraberliğimiz oluyodu benim onun beni aldattığnı düşünme sebeblerimden biride cinsel isteksizligiydi

Arkadaşlar merhaba;

oldu bittiye getirtmeyin farklı şekilde karşılayın mesela eşinizi o odunsa incelik düşünmüyorsa siz romantik bir ortam yaratın ben şahsen çok yeni evliyim ama bende yapıcam yani bunları :1: ve eşinizi suçüstü yakalamadığınız sürece suçlamayın hep tartışma oluyr demişsiniz adamın uzaklaşması normal yani her gün tartışma oluyorsa adam cinselliktende soğur evdende.. bizde yeni olmamıza rağmen bazen oluyor 10 gün yakınlaşmıyoruz bazen haftada bir yada iki oluyor ama şuan maddi problemler var inşallah bunları aşıp daha huzurlu bir yaşantımız olacak

sadece cinsel isteksizlik aldatma belirtisi değil..başka şüphe uyandıran şeyleri var mı?
benim eşim de de cinsel isteksizlik vardı ilk aylarda ama maddi sıkıntılar ve evliliğe alışamadığı içindi..
şimdi ikimiz de duramıyoz yerimizde..ilk evlendiğimizde haftada bir yaşarken şimdi 2 güne bir gibi bişey...
açık oldu kusura bakmayın ama sizin isteksizlikten kastınız nedir? kaç güne bir birlikte oluyosunuz mesela?

profil fotonuz çok hoş :21:

bende eşimle bu sorunu yaşıyorum siz ne kadar sürede aştınız alışma durumunu?

Daha henüz hiç bir şeye alışamadım eşimden utanıyorum romantik neler yapabilirim bilmiyorum çömezim anlıycanız o çok odun bir adam bende pek fazla bir şey bilmiyorum internetten bakıyorum onlarda bana göre cok fazla abartı geliyor bi kadın eşine karşı neler yapar nasıl romantik ortam yaratır yada neler giyilir neler alınmalı hiç birşey bilmiyorum sormaya da çekiniyorum etrafımdaki arkadaşlarıma sizin fikirleriniz varsa benim le paylaşırsanız sevinirim bu arada profil fotoğrafım aslen benim :1:

bizim aramızda kıskançlık problemleri oluyodu sürekli onun beni aldattığını düşünüyordum sürekli ve her gün tarştışmalarımız oluyodu hafta bir kere beraberliğimiz oluyodu benim onun beni aldattığnı düşünme sebeblerimden biride cinsel isteksizligiydi

Kıskançlığın dozunu düşürün, aldatma düşüncesini de kafanızdan atın..
Gram şüphe kalmasın..
Birde rahat kafayla deneseniz ,işe yarar sanki hı ?

Arkadaşlar merhaba;

sürekli aldatıldığınızı düşünmeniz eşinizi suçlamanız ister istemez eşinizin sizden soğumasına neden olur bunu sürekli dile getirerekte kafanızda kurduğunuz şeye gerçekten inanıp soğukluğunuzu onun sizi gerçekten aldattığına yoruyorsunuz.. bence karşınıza alın konuşun ama eşinizi suçlamadan sen beni aldatıyormusun diye sormadan sadece size olan soğukluğunun sebebini sorun...

profil fotonuz çok hoş :21:

bende eşimle bu sorunu yaşıyorum siz ne kadar sürede aştınız alışma durumunu?

Teşekkürler canım...
Ben eşimi çok seviyordum ama ilk evlendigimizde bazı problemler vardı..maddi manevi..ben farkinda olmadan hep surat asiyomusum o da benle yakınlaşmak istemiyomus o yüzden..hatta o sıralar p..... izliyodu..ve sanal olarak da aldatılmıştım..yani eskiden ondan hoşlanan bir kızla yazışıyodu netten..ama bildiğimi bilmiyomus..
Kisacasi o benim ona tavır yapmamdan, ben de onun bana ihanetini farketmemden ötürü evliliğimiz bitme noktasına geldi... işte bunlardan dolayı o hiç cinsellik istemiyodu ben de kendimi aşağılanmis gibi görüyodum birliktelkten zevk almıyodum..
Sonra oturduk adam gibi konuştuk..
Ondan beri ben hep güler yüzlü olmaya özen gösteriyorum...
Gidip yanına sirnasiyorum oynaşıyorum...
Evde sevdiği şekilde giyiniyorum..
Özellikle göğüs dekolteli ve dar giyiniyorum...
Cinsellik sırasında istekli davranıyorum ve yeniliklere açığım..
O esnada eşime iltifat ederim, iyce gaza getirrim...vs vs..
Bana göre aradaki muhabbeti kuvvetlendirmek kadının daha iyi çözebilecegi bir durum..çünkü biz daha duygusal ve sıcakkanlıyz onlara göre..eda isve,naz niyazin gücünü kullanmak lazım...

kadın evli 1 çocuğu belliki devam eden bir ilişki konuşmaları onu gösteriyor gizli gizli telini dinlettim eşimin bebeğim hayatım gülüm rivada tenha gününnde olalım iç çamaşırı fantazileri şimidede köpek gbi pişmanım diyor ne fayda ses kaydını kadının kocasına kadar yolladım

Dün beni aldattığını öğrendim üstelik 30 haziranda evlendim aldattığı kadın evli 1 çocuk annesi adam benimle beraber olmuyodu elimi öper gibi beni öpüyodu nedeni buymuş şimdi çok pişmanım diyor bilmem ne yapıcamı bilmiyorum telini dinlettirdim eşimin konuşmalarına oradan şahit oldum kadının kocasına kadar ses kaydını yolladım

Dün beni aldattığını öğrendim üstelik 30 haziranda evlendim aldattığı kadın evli 1 çocuk annesi adam benimle beraber olmuyodu elimi öper gibi beni öpüyodu nedeni buymuş şimdi çok pişmanım diyor bilmem ne yapıcamı bilmiyorum telini dinlettirdim eşimin konuşmalarına oradan şahit oldum kadının kocasına kadar ses kaydını yolladım

nasıl dinlettin eşinin telefonunu ? kadının kocasının numarasını nerden buldun ? :26: son durum ne peki :26::26:

Back
X