Cinsellik

Valla ben ciddiye alamıyorum kusura bakmayın. Sevgilisiyle sevişecek kadar büyük ve aklı eriyor ise denesin görsün buraya yazacağına. Madem bunu düşünmek heyecanlandırıyormuş onu.

Elimizde mezura hesaplama yapacak değiliz neticede

Ama güzel dalga geçtiniz sizleri bu kadar neşelendirdiğime sevindim..o iş olurken aynı anda öpüşeceğimi hissetmek beni heyacanlandırıyor ve bilmek istedim buna hakkım yokmu
Sizi heyecanladiriyorsa o isi yaparken öpüsmek, e o zaman yapmissiniz, bunuda deneyi verin bize niye soruyorsunuz...

Hımmm derin soru Evli olanlar cevaplar sanırım ama yorumlar harika karnıma ağrı girdi

Valla ben ciddiye alamıyorum kusura bakmayın. Sevgilisiyle sevişecek kadar büyük ve aklı eriyor ise denesin görsün buraya yazağına. Madem bunu düşünmek heyecanlandırıyormuş onu

Benim demek istediğim de bu...

Ciddiyetsizliğiyle baş başa bırakalım, kibleyip geçelim, eğlenerek eğlencesi olmayalım...

Sözlükçüler ve envai çeşit ergenler toplanıp "başlık patlattık" memnuniyetini yaşamasınlar...

Şeklinde bir öneriydi benimki...

Umarım çok geçmeden konu kapanır da eğlenceye başka yerde devam eder konu sahibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…