Cinsellik

öper heralde die düşünüyorum sonuçta o aradaki boy farkının çoğu bacaktan geliyor üst gövde boyu azdır diye düşünüyorum bu iğrenc açıklamadan sonra toz oluyorum

uzunluk benım bildiğim bacaklarda olur daha cok
çoğu ınsan otururken aynı boyda gıbı gözükür :d ayaga kalkınca anlasılır ne oldugu
yani, anladın sen ne demek ıstedıgmı

kızlar biri resim paylaşmış ya onu açın, şimdi açıklamamım okuyun... Önce okuyun sonra resme bakın yani. elinizle kabaca kızın bacak bitim yerinden dudağına kadar uzunluğunu ölçün, sonra o uzunluğu adamın bacak bitiminden itibaren yukarı doğru nereye geldiğine bakın... Kadının dudağı adamın göğsüne denk geliyor( Coğrafyacıyım ya biz buna harita uzunluğu ile gerçek uzunluğu tahminen kestirme de diyebiliriz) neyse... E malum uzunluk durumu böyle olunca olmuyo.. Olmuyo işte zorlamayın ayol.

hahaha ay koptummm
resim nerde ya

BU çift meshur oldu hahaa
ama bunlar aradaki boy 180 e 155 değil 2.15 e 145 dir arada 1 metre fark yaaaa
O zaman bizim konu sahibinin sorusuna göre kadının dudağı adamın boynuna gelir, ee o da güzel bişey sonuçta, ya da adam boynunu kırıp yan devirebilirse bi şekilde oluru var gibi

bence adam isterse öpmek için amuda da kalkar dert etmesin konu sahibide yazdı kaçtı
Vallahi bir çok kişi erkek olduğunu düşündüğü için yüklendi, nasıl yazsın kız... Ben tamamen bilgi amaçlı hesaplamalarımı verdim.. Mantıklı olarak.. (ama çok komik cevaplar vardı, çok pratiğiz bu konularda)

havuz problemi gibi olmuş, bence olur, bu resmi gözümde canlandırmak zorunda kaldım iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…