cinsellıkle ders verılır mi

selduxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
313
1
96
Konya
bır cok arkadaşım eşine cinsel yasagı koyarak ısteklerını yaptırıyormuş ben ıse yanlış oldugunu duşunuyorum bır cok kez işe yaradagınıda soyluyorlar arkadaşlar deneyımlerınızı paylaşırmısınız:uhm:

Benim karakterime çok ters bir konu bu!!!:delphin:
Adam onunla sevişiyorum diye istediklerimi yapıyorsa yazıklar olsun bana da ona da..:kızgın:
Seks için mi evlendik,sevişmek için mi yaşıyoruz beraber..:mymeka:

sonra eşim beni niye aldattı der o arkadaşlar.bence eşe ders yataktan kovmakla değil güler yüz tatlı dille konuşarak verilir.iletişim kurmak birbirini anlamaya çalışmak varken ne bu çocuk mu ki ceza veriyim?? bana saçma geliyor ....

evet bende çok duyuyorum. şu kadar ceza veriyorum istediğimi yapıyor, diye. bi taraftada kadının erkeği reddetmesi, yatak ayırması günah diye biliyoruz. bence silah olarak dişilik değil zeka kullanılmalı.

bır cok arkadaşım eşine cinsel yasagı koyarak ısteklerını yaptırıyormuş ben ıse yanlış oldugunu duşunuyorum bır cok kez işe yaradagınıda soyluyorlar arkadaşlar deneyımlerınızı paylaşırmısınız:uhm:

evt doğru ben duyorum böyle yapanlar varmış...benneyaptımki

ne ben bu saçmalığı yaparım,nede eşim sırf bu sebepten istediklerimi yapar...
eğerki böyle birşey olsaydıda hiç hoşuma gitmezdi bu durum.çünki kendimi kullanılıyor hissederdim ....

hehehe bu ne ya şimdi bu arkadaşlar ne diyor
- dediğimi yap yoksa el-izabetle olursun bütün gecemi:P
hımm bu kocalarda süper salak ya hatun sevişmiyor diye hemen mod değiştiriyor... ayyy istemem öyle koca böyle cinsellik böyle evlilik
hem neyzen teyfik ne demiş
delimiyim mecnun gibi çöllerde gezeyim
verirse verir vermezse leylayı da s....:D

çok yanlış çok....
öyle sex için beni mutlu ediyosa hiç uğraşmasın varsın hayat kadınlarına gitsin....
onları mutlu etmesine gerek yok.......
parası varsa yeter.....

valla bizde olebisey hic olmadı
hadi mi hadi yani
daha hic geri cevirdigimi hatırlamıyorum
zati benimki ben vermessem inadına dedigimi yapmaz :jeyyar: bide ustune zorla beni kaydirigubbakcemile....(anladınıs siz onu)

ne kocala var yarabbim :uhm:
santajla asla bişi yapmaz
ben öyle bir sey sunmam zaten
töbe yarabbim pazarlar gibi
one öyleeee

Kendini küçük göstermek olur bence. Cinsellikle terbiye olmaz.. şahsen benim işim daha beter yapacağı varsa da yapmaz. Ben de öyle birşey düşünmem

Kadın zekasını cinsellikte değilde başka şeylerde değerlendirse eşinin gözünde daha bir yükselir ve yücelir.

kızdırdığı zaman dalga geçerim bir ay yok sana diye ama o anda daha yasak biter (:
ne öyle bi ceza veririm, ne o şekilde küçülürüm, ne de sevdiceğimi küçültürüm.
ki zaten çok da umrunda değil yani, sanki olmazsa ölecek miyim der Allah razı olsun kendisinden...
karşılıklı hoşgörü anlayış ve saygı kocaman sevgiler doğuruyor ve bu da istenenlerin daha o anda sevgiyle yapılmasını sağlıyor..
bana çok ters şeyler bunlar...

cinsellikle verilen dersin ömrü bir haftadır anacum, bir hafta sonra ya dersi uzatırsın yada adam seni uzatırkötükedihüso(ki ikisinin sonuda hayur değildürkaydirigubbakcemile)

bende sızler gibi düşünüyorum ama işe yaradıgınıda söyleyınce bazen aklımdan da geçırmıyor degıldım hanı ama bence her erkege mahsus bırsey degıldır sanırım bazı erkekler cok düşkün oluyorlar

bende sızler gibi düşünüyorum ama işe yaradıgınıda söyleyınce bazen aklımdan da geçırmıyor degıldım hanı ama bence her erkege mahsus bırsey degıldır sanırım bazı erkekler cok düşkün oluyorlar

Arkadaşım bu konu erkeğin sekse olan düşkünlüğü değil ki..
Kadının resmen kendini aşağılamasıdır..:tomato:

Back
X