Cinsellikle ilgili anketler bazen tepki alıyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cinsellikle ilgili anketler bazen tepki alıyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

• Kişilerin özel hayatını sorgulamaya kimsenin hakkı yok; karşıyım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    61
Cinsellikle ilgili anketler gayet normal tabiki...
Sonuçta cinsellikte hayatımızın bir parçası...Yemek içmek kadar doğal birşey...
Ben konuşulmasında sakınca bulmuyorum ...
Gerçek ortamda olsa cevap vermek istemem ama burda birbirimiizin yüzünü görmediğimiz için birbirimizi tanımadığımız için sorunlarımızı sorularımız merak ettiklerimizi daha rahat sorabiliyoruz ben ve diğer arkdaşlarımda dahil olmak üzere böyle diye düşünüyorum...
Ama bazende birşey yazarken çok dikkatli yazmaya çalışıyorum bu konularda...

Çünkü burda acayip bi ön yargı var...
Birşey sorulsa erkek sanılıyorr üstüne yükleniliyor...
Yada hemen işin gücün mü yok sexten başka bir şey dşünmüyorsun deniliyor...
Veya sorulan sorularla dalga geçiliyor..
Ya da hemen günah yönüne çekilip bi tartışma çıkıyor...(halbuki her insan istediğini yapar istediği şekilde sex yapar günahıda sevabıda bize değil ya)
Ve bir başka şeyde hemen bekar olduğu yazısını görünce sen bekarsın evlenince cevap ver sen dersine bak bilmem ne aaa çok ayıp çok günah bekarkan olmaz böyle şeyler bak evlenince sorun olur vs bu tarz şeyler yazılıyor....

Bu kırmızı ile yazdıklarım olmasa burda bir çok şey öğrenebiliriz dimi?

Komik ve hastalıkla ilgiliyse, sorun varsa amenna..Ama özel hayatın abartılı şekilde anlatılmasına, sorulmasına karşıyım.Burada tanıştığım arkadaşımın gece eşiyle ne fanteziler kurup, ne yaşadığı sadece onu ilgilendirir, beni ya da bizi değil..
Tercih meselesidir tabii..İsteyen anlatır, isteyen okur, isteyen paylaşır..Amma ve lakin bazı bazı çok özel konulara anket açılıyor..Son mesajları okurken başlığından dahi rahatsız oluyorum..O yüzden kırk yılda bir ya fıkra okumaya girerim ya da tartışma var mı yok mu, bakmaya..

Sonuçta herşey tercih, yeterki abartılmasın ve ipin ucu kaçmasın..(Bu arada 2. şıkka gitti oyum.)
Saygılar..

rahatsız olan elleşmez....işaretlemez......olmayanda girer tartışır.....+18 yazdığı için de küçük üyeler buna dikkat ederse sorun yoktur bence....

Bazı bayanların bilgi edinememe, konusamama gibi durumları yuzunden gayet bilgilendirici oldgunu dusunuyorum bu forumların.. annene sorma ona sorma o ayıp bu ayıp.. sanal ortamdada olmasın lutfen..ısteyen okur ısteyen okumaz

tepki alınacak birşey varsa
tepki vermenin nesi yanlış?
insanlar nasıl ne yazacağını bilmiyorsa uyarmak gerek diye düşünüyorum

Back
X