cinsellikle ilgilo lütfen yargılamıcak olan soruma cevap versin

Vajinal orgazm yasayamaman senin mi sucunmus??? Iyyy ayrildigin iyi olmus kiz

Cahillikte zirve diyorum ben buna

O ne öyle be kendisi tatmin olacak ama seni tatmin etmeyecek. Çok bencilce bu. Oral seks için yorum yapmayacağım. Cinsellik çok önemli ve monoton şekilde olması sıkıcı olur benim için. Farklı fanteziler uygulamak lazım ama sevgilinde iş yokmuş. Ayrılmakla iyi etmişsin.

Ön sev*şme felan kötüyse o an şevkin kırılması normal. Ayrılmakla iyi yapmışsın yani eğer sadece bunun için görüştüğün biri değildiyse ozaman anla ki adam sadece bunun için seninle birlikteydi. Zaten baştan yanlış seçim olmuş insan sevince hiç bişeyinden tiksinmiyor yada karşındakine bencil davranamıyor inan bana.

bende anlamadım ki ustelik klitoris orgazm oluyorum vajinal olamiyorum diyince onun suçunu benim uzerime atti sende sorun olduğu icin olamiyorsun dedi.

Dümdüz odun bu ya. Ne anlar romantizmden, kadının isteklerinden

bende anlamadım ki ustelik klitoris orgazm oluyorum vajinal olamiyorum diyince onun suçunu benim uzerime atti sende sorun olduğu icin olamiyorsun dedi.
Kadın anatomisinden hiç anlamadığı ortada, sende sorun yok vajinal orgazm vücudun zamanla öğrendiği bir şey ama partnerin becerisiyle öğrenebiliyorsun, kendi kendine çok zor. Sendeki tek sorun yetersiz cinsel deneyim, bu da türkiye koşullarında çok normal. Partnerin açık fikirli olacak araştırıp deneyerek birlikte öğreneceksiniz.

onu yazma sebebim burdaki insanlar cok kaba insanlar onlarla ugrasmak istemiyorum o yuzden oyle yazdim bu kadar tepki gostermenize gerek yoktu

Kesinlikle. Gelip de "evlenince yapmam" demesi bana garip geldi. Belli ki cinselliği sorunlu bir tip. Muhtemelen erken boşalmamak için ön sevişmeden kaçınıyor. Daha yeni sevişen insanların olayı gir-çıktan ibaret saymasına inanamıyorum. Birbirini keşfedeceğin zaman, bu zaman aslında. Dediğiniz gibi yaşadıkça öğrenilen bir şey. Henüz kendini, eşini keşfetmeden sınırlar koymak sorunlu geldi bana da.

Kıyamisu niye yapamıyormuş ağzı kopasıca?
Valla her ilişkinin dinamiği farklı gördüğün gibi yapmayı tercih etmeyen de var. Vajinal orgazm bende sonradan olmaya başladı. Başlarda olmuyordu hatta dedim bozuk herhalde bendeki asjsjjs.
Belki oraldan daha çok seveceğin şeyler yapabilirdi? Neden hemen ayrıldın ki ?
Eşimden önce hoşuma gidenler evlenince biraz değişti mesela şu an daha çok tahrik olduğum şeyleri öğrendim onunla. Bu kadar kuralcı olmayın ya akışına bırakın

Beyefendi yetersizliğinin dolaylı yoldan yüzüne vurulmasından rahatsız olmuş manipüle etmiş. Olmaz bundan boş ver. Allah bilir eski partnerlerini inlettiğini tek mutsuz olanın sen olduğununda söylemiştir standart erkek yalanı

o beni hic bi zaman düşünmezdi hep ben ilişkide ona şunu yap bunu yap derdim her seyde bir hayır varmış demek ki

onu yazma sebebim burdaki insanlar cok kaba insanlar onlarla ugrasmak istemiyorum o yuzden oyle yazdim bu kadar tepki gostermenize gerek yoktu
Söyleyerek daha çok tepki. Çekersiniz dini konular hassas şeyler bir cahillik olmuştur anlayabiliyorum herkes hata yapar

ilk iliskisi benim ondan zaten her seyi ben ogrettim. Benim de tecrubem yoktu ama hep okur arastiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…