• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellikte küfur ve ...?

Türkçe,dirty talk için pek uygun bir dil değil bence ya.Belki günlük hayattaki küfürlerimizin aşırı kaba oluşundan,cinsel ilişki sırasında insan bir tuhaf olur bence duyarsa.

Dediğim de kapan kesiliyor:))işin garip tarafı günlük hayatta hiç küfürlü konuştuğunu duymadım trafikte bile:))
E günlük hayatı etkilemiyor ise koca senin cinsel hayat ikinizin. Karşılıklı olarak hoşunuza gidiyor ise mesele yapma bence. ✌🏻

E günlük hayatı etkilemiyor ise koca senin cinsel hayat ikinizin. Karşılıklı olarak hoşunuza gidiyor ise mesele yapma bence.
Günlük hayatı etkilemiyor :)sadece bu şekilde konuşunca daha da hircinlasiyor o esnada :))artık erkeğin fitratinda mi var bende anlamadim

Canımmm merak ettim .. küfür derken mesela neler söylüyor?. Örnek verir misin .. özelden de yazabilirsin bana.. benim de geçmişte yatakta küfürlü konuşmayı seven sevgilim olmuştu .. çok garip oluyordum.. resmen modum düşüyordu.. mesela birekesinde sevişirken o.spu dedi bana 😂😂😂 şok oldum.. sonrasında neden söylediğini ve çok rahatsız olduğumu sordum.. bana cvbı yatakta söylenen şeylere takılma oldu !. Ama ben o kelimeden aşırı rahatsız oldum.. tepkimin üzerine bi daha da kullanmadı onu.. açıkçası yatakta bile olsa küfür duymak hoşuma gitmiyor.. aşk sözcükleri duymayı tercih ederim....

Canımmm merak ettim .. küfür derken mesela neler söylüyor?. Örnek verir misin .. özelden de yazabilirsin bana.. benim de geçmişte yatakta küfürlü konuşmayı seven sevgilim olmuştu .. çok garip oluyordum.. resmen modum düşüyordu.. mesela birekesinde sevişirken o.spu dedi bana şok oldum.. sonrasında neden söylediğini ve çok rahatsız olduğumu sordum.. bana cvbı yatakta söylenen şeylere takılma oldu !. Ama ben o kelimeden aşırı rahatsız oldum.. tepkimin üzerine bi daha da kullanmadı onu.. açıkçası yatakta bile olsa küfür duymak hoşuma gitmiyor.. aşk sözcükleri duymayı tercih ederim....
Bu konu açılınca bugün bi arkadaşıma bahsettim kkda böyle bi konu açıldı dıye. arkadaşımın eşi de o..pu vs küfürler ediyormuş. Ama arkadaşım beni hoşuma gidiyor dedi 😂

Bu konu açılınca bugün bi arkadaşıma bahsettim kkda böyle bi konu açıldı dıye. arkadaşımın eşi de o..pu vs küfürler ediyormuş. Ama arkadaşım beni hoşuma gidiyor dedi
Yatakla sınırlı olduğu için aslında bende çok takmamaya calosiyorum😅😅

Yatakta küfür nedir ya
Ananı avradını gelmişini geçmişini diye sövüyor mu
Yoksa dirty talking denen şey mi açıkça yazamadığım.
İkisi çok farklı.
Ay çok yaşa emi :)))baya güldüm mesajına...ana avrat gelmiş geçmiş giz bu dediğin sokak kavgasında söylenir

Cinsel ilişki esnasında küfürler bir fantezidir :) gazları fazla kafana takma onlar sadece hava boşluğu ve vajinadan geliyor

Cinsellikte eşler arası küfürlü konuşma normal mi ..yani ilişki esnasında kocanın sürekli küfür etmesi cinselliğin bir boyutu mu ...birde cinsel ilişki esnasında ara da bir bende gaz çıkıyor ve acayip sıkılıyorum ..sizde de oluyor mu ..çözümü var mı
herkeste olur o ses müzik vs açın duymamaya çalışın. küfür var küfür var şimdi ana avrat küfürse çok itici, ama dirty talk olayı diye de bi şey var o kısımda üzerinize alınmayın bu sadece bir fantezidir. ama hoşunuza hiç gitmiyorsa eşinizle konuşun uyarın

Cinsellikte eşler arası küfürlü konuşma normal mi ..yani ilişki esnasında kocanın sürekli küfür etmesi cinselliğin bir boyutu mu ...birde cinsel ilişki esnasında ara da bir bende gaz çıkıyor ve acayip sıkılıyorum ..sizde de oluyor mu ..çözümü var mı
Benin eşim de seviyor konuşmayı ön sevişme sırasında küfür demeyelim bence biraz sonra yapacagimiz faaliyeti anlatiyor iste :D ben de konuşayım istiyor ama utanıyorum hala aşamadım bunu .. aşan varsa bana da yol yordam öğretsin:D

Benin eşim de seviyor konuşmayı ön sevişme sırasında küfür demeyelim bence biraz sonra yapacagimiz faaliyeti anlatiyor iste :D ben de konuşayım istiyor ama utanıyorum hala aşamadım bunu .. aşan varsa bana da yol yordam öğretsin:D
Gözlerini kapat ve karşındakini en sinir olduğun kişi hayal et. Başla küfretmeye 😄😄

Back
X