- Konu Sahibi Minimini22
Sevgiliyken daha istekli olmasi lazim, evlenince daha çok sorun olur sizin için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 - 4 ay çok uzun bir sure malesef ki benim erkek arkadaşım iki haftaya bile dayanmıyor herkes farklı tabiki ama bir erkek 3 4 ay bı sürede sağlık sorunu yoksa psikolojik olarak çöküntü de değilse mümkün değil ki dursun hayatında biri olabilir mi? Ya ilişkiye yenide guvenmiyodur bir kaç güne ayrılacaktır siz bak madem ayrılacaktin neden benimle birlikte oldun demeyin diye yapmiyor da olabilir. Eski erkek arkadasim da buna yakindi sonra ayrildik zaten3 4 ay oldu o durum
10 15 gün once sadece seviştik
İlaç kullan diyordu iki gün önce hicbisey olmadı kırgınım galiba
Bugün akşam yüzyüze konuscaz bitti zaten bende herşey en küçük şeye tahammülüm yok3 - 4 ay çok uzun bir sure malesef ki benim erkek arkadaşım iki haftaya bile dayanmıyor herkes farklı tabiki ama bir erkek 3 4 ay bı sürede sağlık sorunu yoksa psikolojik olarak çöküntü de değilse mümkün değil ki dursun hayatında biri olabilir mi? Ya ilişkiye yenide guvenmiyodur bir kaç güne ayrılacaktır siz bak madem ayrılacaktin neden benimle birlikte oldun demeyin diye yapmiyor da olabilir. Eski erkek arkadasim da buna yakindi sonra ayrildik zaten
Evet gece o kadar ağladım ki başım gözüm ağrıyor işyerindeyim aklım yok şuan sankiİncineceksiniz ama atlatacaksınız bu günleri dışarıdan bakın başkasına forumda akıl verir gibi fikir verin sizde ; adam soğuk ,ilişkide kendi korunmuyor siz korunacaksınız diyor onu da yapınca yine yanaşmıyor... mesaj çekiyorsunuz mesajlarınıza dönmüyor bile.. sizi o kadar cepte görüyor ki bu değersizlik sizin psikolojinizi mahfeder senelerce sürse de devamında.. İnanın sizi el üstünde tutacak biri mutlaka olur her şerde bir hayır vardır şimdi üzülün ama kurtarın kendinizi bu girdaptan
İlacın koruması için zaten günlük alınmıyor, kullan bırak şeklinde değil düzenli kullanım şeklinde gitmeniz gerekiyor. En az 1 ay döngüyü bozmadan kullanmanız lazım zaten.ilişki konusunda da bu ilişkinin ömrü tükenmiş anlattıklarınıza bakılırsa3 4 ay oldu o durum
10 15 gün once sadece seviştik
İlaç kullan diyordu iki gün önce hicbisey olmadı kırgınım galiba
Ayda 1-2 seks için her gün ilaç alınmaz. Alerjiniz falan yoksa kendisi prezervatif kullansın.Merhaba
Normalde bebek olmasından korkan adam zaten karşılıklı istemiyoruz korunmak için ilaç kullandığımı bildiği halde görüşmek ve yakınlık için bir tepkisi yok ?
Başka zaman dedi şaka gibi dünden meraklı gibi ilaç kullanmak istemiyorum ne yapmalı ?
21 gün evet saçma olduğunun farkındayımİlacın koruması için zaten günlük alınmıyor, kullan bırak şeklinde değil düzenli kullanım şeklinde gitmeniz gerekiyor. En az 1 ay döngüyü bozmadan kullanmanız lazım zaten.ilişki konusunda da bu ilişkinin ömrü tükenmiş anlattıklarınıza bakılırsa
Aynen öyle cok haklısınızİstemiyorsa söylesğn canım ne bu yani.
Kızı belirsiz bırakıyor.
Ben bu ilişkiye devam etmek istemiyorum der herkes yoluna gider bu kadar zor mu.
Bu istemiyorum yan cebime koy yapıp karşısındakinin duygularını bildiği halde bide.
Terbiyesizlik
Ya boşver ya hiç takma.Aynen öyle cok haklısınız
Bu akşam yüzyüze konuscaz bende bitti zatenYa boşver ya hiç takma.
Hiç yazma arama problemlş biri belli.
Olgun bir adam olsa açık açık konuşur.
İlişkiyi bitirebilir ne bu yani peşinde koşturuyor kim o ya.
Karektersiz olduğu şu tavrından belli.
Bebek olur diye korkuyormuş uzak dursun o zaman o ihtimal hep var zaten korunsun .
Böyle salakları da nerden buluyorsunuz ya
Bence hiç muhatap olma bir süre. Yazma arama kendini tut. Bu süreçte o da kendini ölçüp tartıp sana yazarsa biz neden böyleyiz, iletişimsizlik var aramızda diye o zaman sen de açıklarsın durumu. Eğer böyle devam etmeye niyeti varsa bitirirsin. Arada ayrılık olsa da gerçekten seviyorsa kısa bir süre sonra o soğukluğun geçmesi lazımdı.Bu akşam yüzyüze konuscaz bende bitti zaten
İlla garantiye almak istiyorsa prezervatif kullanabilir yok denecek kadar inceleri var onlardan kullanabilirdi. Yani bu bariz bahane bizde suan düşünmüyoruz prez kullanıyoruz çocuk düşünmüyoruz suan diye cinsellik yapılmaması da ilginç. Bence adamda sorun varMerhaba
Normalde bebek olmasından korkan adam zaten karşılıklı istemiyoruz korunmak için ilaç kullandığımı bildiği halde görüşmek ve yakınlık için bir tepkisi yok ?
Başka zaman dedi şaka gibi dünden meraklı gibi ilaç kullanmak istemiyorum ne yapmalı ?
Çocuktan dolayı dediniz degilmiSize güvenmiyor.
Haklısınız sorun var çözüm yokİlla garantiye almak istiyorsa prezervatif kullanabilir yok denecek kadar inceleri var onlardan kullanabilirdi. Yani bu bariz bahane bizde suan düşünmüyoruz prez kullanıyoruz çocuk düşünmüyoruz suan diye cinsellik yapılmaması da ilginç. Bence adamda sorun var
Bu erkeklerin bahanesi çok komik oluyor benim bir arkadaşım 2 senelik ilişkisi var aynı ildeler ama trafik şu bu uzaklar kiz birlikte yasamayı teklif etti erkek arkadaşı beraber yaşarsak hamile kalırsın diye reddetti biz de ne alaka olmuştuk bu bahanedeHaklısınız sorun var çözüm yok
Bizim her yanımız bahane kitap okuyor arkadaşları var bı ben yokumBu erkeklerin bahanesi çok komik oluyor benim bir arkadaşım 2 senelik ilişkisi var aynı ildeler ama trafik şu bu uzaklar kiz birlikte yasamayı teklif etti erkek arkadaşı beraber yaşarsak hamile kalırsın diye reddetti biz de ne alaka olmuştuk bu bahanede![]()