- 1 Eylül 2014
- 26.097
- 30.467
- 798
- 35
- Konu Sahibi Minimini22
EvetÇocuktan dolayı dediniz degilmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetÇocuktan dolayı dediniz degilmi
Çocuk yapıp kucağına vercem sanki şuan çok mutluyum ozaman daha mutlu olcam
Boş verÇocuk yapıp kucağına vercem sanki şuan çok mutluyum ozaman daha mutlu olcam
Dün sevmiyorum dediBelki libidosu düşüktür bi insandır normali böyledir yani veya kafasına taktığı bişey falan varsa erkeklerde diretk böyle etkiler de yapabiliyo
Haklısın bir süre kendime yonelcem belki sonraBoş ver
Başka bulursun
Dünyada adam mi kalmadı sanki
Dün sevmiyorum dedi
Dusuk libidoyu da geçti bizim durum
BeniAnlamadım seni mi sevişmeyi mi sevmiyomuş?
yol ver gitsin o zaman sal ipini en azından şu an netlik var hayatında
Kesinlikle net şuan konuşalım dedik konuşacak hicbirsey yok aslindayol ver gitsin o zaman sal ipini en azından şu an netlik var hayatında
Herşey çok belli haklısınız●Un
●Şeker
●Yağ
Ne duruyorsun? Helva yapsana...
25 27Yaşlarınız kaçtı ?
Aseksüel olabilir mi ? Bir ihtimal yani.
Önceki konularına bakarsanız adamın sevmediğini anlardınız.Konu sahibinin ittirmesiyle yürüyen bir ilişki.Aseksüel olabilir mi ? Bir ihtimal yani.
Ve onun ailesinin ittirmesi ileÖnceki konularına bakarsanız adamın sevmediğini anlardınız.Konu sahibinin ittirmesiyle yürüyen bir ilişki.
Üzüldüğünüzü biliyorum ama sevilmediğiniz yerde durmayın.Durursanız en çok kendi öz benliğinize zarar verirsiniz.Ve onun ailesinin ittirmesi ile
Farkındayım konuşmaya bile gerek yok son goruscez bugün bir güne tahammülüm yok çok sıkıldımÜzüldüğünüzü biliyorum ama sevilmediğiniz yerde durmayın.Durursanız en çok kendi öz benliğinize zarar verirsiniz.