Slm bayanlar. Çok sık basıma gelir oldu budurum. Erkeklermi sapıttı benmi çok şanssızım. Kiminle tanıssam bi iki konusmadan sonra adamlar cinsel sohbete getiriyor mevzuyu.. şöyleki ya acıkacık daha sevgili adayı iken daha bence ilişkide hersey yasanmalı sınırlıda olsa bıyere kadar ihtiyac senle anlasırmıyız bu konuda bilmem? bazısıda hemen eve cagırmalar görüşelimmi bize gidelim sana yemek yaparım kendi elimle vs. çokça örnekleri var. sizinde basınıza böyle durumlar geldimi. geldiyse nasıl davrandınız? ben hiç normal karsılamıyorum sorsan ciddi ilişki isteyen hoşlanan kişiler. insan böylemi davranır tamamiyle kullanma amaclı ciddiyetsiz geliyor bana ve üzülüyorumVe bir soru daha sizce bunları konusan biriyle bir ilişkiye baslasam ciddi bir ilişkimiz olabilirmi bastan yaramaz belli denememi dersiniz.. şimdi böyle birinden çok hoşlanıyorum ama bana busekilde imalar etti bnd acıkacık tersledim sonra biraz munakasa ettık ve dedıgı evet ben kızarkadasımla bişeyler paylasmak isterim seninlede isterim tabiki napmalıyım ((
her erkek dusunur de sıze denk gelenler fazla acık sozluymus yuhbence sız bıraz daha mesafe koymalısınız cunku erkekler cesaret alıcı bı sey gormeden boyle yanasamazlar... yanlıs anlamayın sızın sucunuz demıyrm bende cok dıkkatsız bırıyım fark edemem kım ne hıssedıyor ıcımden geldıgı gbı davranırım sonra sorun olur... sız bıraz daha mesafelı durmayı denesenız... bıde sıze boyle dıyorsa evlenmeden boyle seylerı uygun bulmuyorum dıebılırsınız... ben olsam dini konulardan gırerdım olaya
cesaret verici bişeyde yapmıyorum..namaz kıldığımdan bile bahsettim. belkide dinden bahsettim diyemi tam tersi bu kız bişey yasamaz düşüncesiylemi pazarlıga girişiyorlar. üç kez benzer durumlar basıma geldi ve canım cok sıkıldı. hakikaten bi banamı denk geliyor böyle tipleri cekiyorum
daha sevgili olmadan böyle şeylerden bahsetmek biraz aklımı kurcalardı.bence niyetlerini açıkça belli etmişler.kaç yaşındasın acaba?daha karşındaki insana hiç bir konuda güven vermeden bu taraz konuları açıp bana güven bişi olmaz demeye getirmek hoş değil.
Slm bayanlar. Çok sık basıma gelir oldu budurum. Erkeklermi sapıttı benmi çok şanssızım. Kiminle tanıssam bi iki konusmadan sonra adamlar cinsel sohbete getiriyor mevzuyu.. şöyleki ya acıkacık daha sevgili adayı iken daha bence ilişkide hersey yasanmalı sınırlıda olsa bıyere kadar ihtiyac senle anlasırmıyız bu konuda bilmem? bazısıda hemen eve cagırmalar görüşelimmi bize gidelim sana yemek yaparım kendi elimle vs. çokça örnekleri var. sizinde basınıza böyle durumlar geldimi. geldiyse nasıl davrandınız? ben hiç normal karsılamıyorum sorsan ciddi ilişki isteyen hoşlanan kişiler. insan böylemi davranır tamamiyle kullanma amaclı ciddiyetsiz geliyor bana ve üzülüyorumVe bir soru daha sizce bunları konusan biriyle bir ilişkiye baslasam ciddi bir ilişkimiz olabilirmi bastan yaramaz belli denememi dersiniz.. şimdi böyle birinden çok hoşlanıyorum ama bana busekilde imalar etti bnd acıkacık tersledim sonra biraz munakasa ettık ve dedıgı evet ben kızarkadasımla bişeyler paylasmak isterim seninlede isterim tabiki napmalıyım ((
Ben de aynılarını yaşıyorum erkek milletınden nefret ettimBenim bir arkadasim evlenip bosandi oyle guzel bir kiz ki bir bakan gozunu alamaz o yuzden de cok kismeti cikiyor ama kimseyle birlikte olamiyor niye hala bekarsin diye oylesine konusuyorduk hepsinin akli yataga atmakta dediIlk konusmada birbirimizi tanimaya calisiyoruz bosanmis oldugumu da ogrenince konu cinsellige geliyor dedi. Bu mudur yani evlendi bosandi diye potansiyeli mi var bu dusunce yapisi ne zaman kaybolur da biz o gunleri gorebiliriz bilmiyorum.
Ben de aynılarını yaşıyorum erkek milletınden nefret ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?