Cinsellikten bahsedenler!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi zubey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Belli bir yaşa gelmiş çiftlerin cinselliği konuşması da yaşaması da abes değildir. Neden olsun ki? Öcü mü bu cinsellik?

Ha adamın tek amacı odur, onu zaten belli eder, anlarsın bir şekilde. Ürolojik bölgesiyle beyni yer değiştirmiş tipleri ayırt edip onlardan uzak durmakta fayda var.

En çok da Kadınların öyle demesi canımı sıkıyor :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cinsellik evlilik öncesi de yaşanır ama böyle değil... Çiftler arasında aşk olmalı...sevgi olmalı...saygı olmalı... Sonrasında yaşanacaksa yaşanır.Öyle pazarlıkla olacak şey değil ki bu..Amacın kullanma olduğu apaçık ortada...

Bence de illaki her erkek en başından bu tür şeyleri düşünebilir ama bu şekilde söylemesi açık sözlülük değil düpedüz terbiyesizlik. En azından baştan göstermişler kendini şanslısın.

En çok da Kadınların öyle demesi canımı sıkıyor :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen can sıkıcı .... bu erkekler herkese bunları yapabiliyor zarf atıyorlar işte .. zaten tepkini görünce defolup gidiyorlar kendi gibilerini buluyolrar ... herkesin başına en az bir kere gelmiştir zaten ...

e tabi cinsellik yaşanır ne var diyen tiplerde var .. bana göre yanlış . benim hayat tarzıma göre yanlış . ayrıca adamın niyetinin ciddi olup olmadığını nasıl anlayacaz tamam dedik hadi yaşadık adam bana aşık diye düşündüm böle hissettim .. herşey oldu bitti . ya umduğum gibi çıkmasa bu adam . herşey yalansa ?bundan emin olmayız ki .

artık butun erkekler aynı
cınsellık konusur oldu hepsı
sımdı senınle bazı seyler paylasmak ıster
evlenıncede elıne erkek elı degmemıs kız arar s.refsızler

canım cok haklısın. sende bnm gıbı sansızszmıssın karsına hep bozuk ınsanlar cıkmıs. tabıkı bencede belkı adam gıbı ılıskıye baslansa zamanla pazarlık yapılmadan ınsanlar bıseyler yasarlar ama bu zamandakıler okadarrr abazakı veya kadın cok bı kısıyle ugrasıp zaman kaybetmek ıstemıyorlar daha tanısır tanısmaz basında pazarlık ımalar agız aramalar. çok akıllı gecınıyorlar aslında cok aptallar .. belkı elde edeceklerı varsada kendılerı edemıyorlar kaybedıyorlar. ama dedıgım gıbı kız cok oldugundan mantık bırı gıder bırı gelır

size bu şekilde yaklaşan erkekler genelde çok Amerikan filimi izlemişler ve sizinle ciddi ilişki düşünmüyorlardır. Erkek arkadaş ya da sevgili ya da ciddi ilişki düşünüyorsanız partnerlerinizi daha başka bir ortamdan seçmeği deneyin derim. ayrıca sizin yaş kaç, erkek arkadaş adaylarınızın tahsili ve yaşları kaç. bu da önemli canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…