Benim bir arkadasim evlenip bosandi oyle guzel bir kiz ki bir bakan gozunu alamaz o yuzden de cok kismeti cikiyor ama kimseyle birlikte olamiyor niye hala bekarsin diye oylesine konusuyorduk hepsinin akli yataga atmakta dediIlk konusmada birbirimizi tanimaya calisiyoruz bosanmis oldugumu da ogrenince konu cinsellige geliyor dedi. Bu mudur yani evlendi bosandi diye potansiyeli mi var bu dusunce yapisi ne zaman kaybolur da biz o gunleri gorebiliriz bilmiyorum.
Bunu söyleyen erkek, ya tutarsa diye söylüyordur, bir çeşit yoklama yani. Yada bakiremisiniz onu anlamaya çalışıyor kendince ama iki şekli de hoş değil bu mevzuyu şimdiden dillendirmenin bence.Slm bayanlar. Çok sık basıma gelir oldu budurum. Erkeklermi sapıttı benmi çok şanssızım. Kiminle tanıssam bi iki konusmadan sonra adamlar cinsel sohbete getiriyor mevzuyu.. şöyleki ya acıkacık daha sevgili adayı iken daha bence ilişkide hersey yasanmalı sınırlıda olsa bıyere kadar ihtiyac senle anlasırmıyız bu konuda bilmem? bazısıda hemen eve cagırmalar görüşelimmi bize gidelim sana yemek yaparım kendi elimle vs. çokça örnekleri var. sizinde basınıza böyle durumlar geldimi. geldiyse nasıl davrandınız? ben hiç normal karsılamıyorum sorsan ciddi ilişki isteyen hoşlanan kişiler. insan böylemi davranır tamamiyle kullanma amaclı ciddiyetsiz geliyor bana ve üzülüyorumVe bir soru daha sizce bunları konusan biriyle bir ilişkiye baslasam ciddi bir ilişkimiz olabilirmi bastan yaramaz belli denememi dersiniz.. şimdi böyle birinden çok hoşlanıyorum ama bana busekilde imalar etti bnd acıkacık tersledim sonra biraz munakasa ettık ve dedıgı evet ben kızarkadasımla bişeyler paylasmak isterim seninlede isterim tabiki napmalıyım ((
Slm bayanlar. Çok sık basıma gelir oldu budurum. Erkeklermi sapıttı benmi çok şanssızım. Kiminle tanıssam bi iki konusmadan sonra adamlar cinsel sohbete getiriyor mevzuyu.. şöyleki ya acıkacık daha sevgili adayı iken daha bence ilişkide hersey yasanmalı sınırlıda olsa bıyere kadar ihtiyac senle anlasırmıyız bu konuda bilmem? bazısıda hemen eve cagırmalar görüşelimmi bize gidelim sana yemek yaparım kendi elimle vs. çokça örnekleri var. sizinde basınıza böyle durumlar geldimi. geldiyse nasıl davrandınız? ben hiç normal karsılamıyorum sorsan ciddi ilişki isteyen hoşlanan kişiler. insan böylemi davranır tamamiyle kullanma amaclı ciddiyetsiz geliyor bana ve üzülüyorumVe bir soru daha sizce bunları konusan biriyle bir ilişkiye baslasam ciddi bir ilişkimiz olabilirmi bastan yaramaz belli denememi dersiniz.. şimdi böyle birinden çok hoşlanıyorum ama bana busekilde imalar etti bnd acıkacık tersledim sonra biraz munakasa ettık ve dedıgı evet ben kızarkadasımla bişeyler paylasmak isterim seninlede isterim tabiki napmalıyım ((
Sadece bosananlar degil ki herkes yasiyor ..
Slm bayanlar. Çok sık basıma gelir oldu budurum. Erkeklermi sapıttı benmi çok şanssızım. Kiminle tanıssam bi iki konusmadan sonra adamlar cinsel sohbete getiriyor mevzuyu.. şöyleki ya acıkacık daha sevgili adayı iken daha bence ilişkide hersey yasanmalı sınırlıda olsa bıyere kadar ihtiyac senle anlasırmıyız bu konuda bilmem? bazısıda hemen eve cagırmalar görüşelimmi bize gidelim sana yemek yaparım kendi elimle vs. çokça örnekleri var. sizinde basınıza böyle durumlar geldimi. geldiyse nasıl davrandınız? ben hiç normal karsılamıyorum sorsan ciddi ilişki isteyen hoşlanan kişiler. insan böylemi davranır tamamiyle kullanma amaclı ciddiyetsiz geliyor bana ve üzülüyorumVe bir soru daha sizce bunları konusan biriyle bir ilişkiye baslasam ciddi bir ilişkimiz olabilirmi bastan yaramaz belli denememi dersiniz.. şimdi böyle birinden çok hoşlanıyorum ama bana busekilde imalar etti bnd acıkacık tersledim sonra biraz munakasa ettık ve dedıgı evet ben kızarkadasımla bişeyler paylasmak isterim seninlede isterim tabiki napmalıyım ((
Benim bir arkadasim evlenip bosandi oyle guzel bir kiz ki bir bakan gozunu alamaz o yuzden de cok kismeti cikiyor ama kimseyle birlikte olamiyor niye hala bekarsin diye oylesine konusuyorduk hepsinin akli yataga atmakta dediIlk konusmada birbirimizi tanimaya calisiyoruz bosanmis oldugumu da ogrenince konu cinsellige geliyor dedi. Bu mudur yani evlendi bosandi diye potansiyeli mi var bu dusunce yapisi ne zaman kaybolur da biz o gunleri gorebiliriz bilmiyorum.
Din konusunu bi bayan karistirdi. Herkezin dini inanci kendine. Lutfen konum degismesin polemiklere donusmesin. Dindende biraz sohbet ettik siyasettenden gezmektende amma velakin karsimdaki insan firsatini kollayip lafi cinselllige getirmeye calisan birisi.. ben hoslanmasam direk yol veririm ama acaba diyorum benmi geri kafali dusunuyorum
her erkek dusunur de sıze denk gelenler fazla acık sozluymus yuhbence sız bıraz daha mesafe koymalısınız cunku erkekler cesaret alıcı bı sey gormeden boyle yanasamazlar... yanlıs anlamayın sızın sucunuz demıyrm bende cok dıkkatsız bırıyım fark edemem kım ne hıssedıyor ıcımden geldıgı gbı davranırım sonra sorun olur... sız bıraz daha mesafelı durmayı denesenız... bıde sıze boyle dıyorsa evlenmeden boyle seylerı uygun bulmuyorum dıebılırsınız... ben olsam dini konulardan gırerdım olaya
26yasindayim. Bncede degil ve soyleyince ben anlayissiz oluyorum. Bunlarinda konusulmasi normalmis herkez konusuyormus. Bende hoslaniyorum ama iyi niyetli gelmedi
Din konusunu bi bayan karistirdi. Herkezin dini inanci kendine. Lutfen konum degismesin polemiklere donusmesin. Dindende biraz sohbet ettik siyasettenden gezmektende amma velakin karsimdaki insan firsatini kollayip lafi cinselllige getirmeye calisan birisi.. ben hoslanmasam direk yol veririm ama acaba diyorum benmi geri kafali dusunuyorum
Canim
Bence bu normal degil daha iliskiye yeni baslamisken bu konulara getirilmesi cok yanlis olursa iliskinin ilerisinde ufak tefek yakinlasmalar olabilir sana oyle soyleyen bir insan bana gore kotu niyetlidir ben boyle dusunuyorum ki bundan onceki erkek arkadasim oyleydi ilk defa biri boyle demisti bende iliskime devam ettm ama bisey yasamadim o zamanlar cok utangactim ilk ciktigm kisiydi diyebilirim ama surekli boyle seyler soylemesi ben soguttu cinsellik ve otesi evlilikte olmasi gereken bjseydir erkekler kendisini tutabilir herkes ben erkegim ihtiyacim var moduna giriyor eskidende mi boyleymis hayir smdikiler boyle bence iliskiye baslama eger cinsellik senin icin onemliyse ve sogutacaksa baslama karsina dogru duzgun birisi cikacaktir ki var oyleleride benim erkek arkadasim 1bucuk senedir birlikteyiz su zamana kadar allah razi olsun asla oyle bisey soylememistir istememistir birlikte arkdasinin evinede gittik esyalari toplamak icin ama ufacik biseyini gormedim boyle erkeklerde var illa sevglisiyle biseh yasamak zorunda degil evet bazen bizde konusuyoruz ama konustugumuzla kaliyoruz cok basit seylerden bahsediyoruz ki boyle olunca iliski hep daha guzel cinsellik oldugu zaman bi pismanlik olur. İliski o olmadanda gidebiliyor hemde masumiyetle birlikte. Ben boyle dusunuyorum 2 tip erkeklede iliskim oldu o yuzden anlayabiliyorm canim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?