Cinsellikten bahsedenler!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi zubey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sadece bosananlar degil ki herkes yasiyor ..

Bunu söyleyen erkek, ya tutarsa diye söylüyordur, bir çeşit yoklama yani. Yada bakiremisiniz onu anlamaya çalışıyor kendince ama iki şekli de hoş değil bu mevzuyu şimdiden dillendirmenin bence.
Size bunu daha baştan şart koşan bir erkekten çok hayır gelmez.

İlginç gerçekten, demek ki kız arkadaşlarıyla hep bişeyler paylaşmak için çıkıyor derim.
Peki ilişkiniz ilerlese bu senin için problem olmayacak mı?geçmişi yani?

Sadece bosananlar degil ki herkes yasiyor ..

Oyle bir iddam yok zaten ama iste bir de bosandin mi tamam bazi seyleri daha rahat elde ederim diye bir fikir olusuyor cogu zaman. Mesela bunun bir baska cesiti de evli kadinlarin bircogu yasiyor pis bakma ne bileyim aleni ya da sezdirmeden asilmaya calisma gibi seyler de yapiliyor cazip mi geliyor artik ne bileyim sapiklik oldugu kesin de. Iste kadin=cinsellik ilk akla gelen.

bu tanıştığın insanlar sanal ortamdaysa hiç şaşırmadım. Normalde iş çevesinden ya da arkadaş ortamından tanışmış olsan böyle giriş yapacaklarını sanmıyorum.

Şanslarını denemişler ya olur ise diye olmaz ise de uğraşmaya gerek duymamışlar. Ciddi olan insan sakınır korkar saygı duyar. Eskisi gibi değil artık bayanlarda özgürce cinselliğini yaşıyor adam sırf bu yüzden senleyse neden devam etsin ki ? açıkca aradığım bu demişler.

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Kadınlar Kulübü mobile app

En azından bunun normal bi durum olmadığının farkındasınız ve karşınızdaki kişiye temkinli yaklaşıyorsunuz.

Yanlış anlamayın, karekter olarak belki öyle dğilsiniz ama hafif kadın imajı mı veriyorsunuz acaba :26:

Lütfen yanlış anlamayın beni, belki giyim tarzınız saçınız makyajınız sizi farklı yansıtıyor olabilir. Çünkü kesinlikle normal değil ilk görüşmede bu konuların geçmesi.

Size direkt bu amaçla yaklaşıyor gibiler.

Ben direk "bobregimi sokakta bulmadim" ya da "hiv falan bulastirmak istemiyorum belli ki onune gelenle yatip kalkiyosun kusura bakma" diyordum.
Simdiki erkek arkadasimla da ilk bulusmamizi evde yaptik gerci.

tamam sevgılıyken dokunmak ve öpüşmekten yanayım ama boylesıne duygu ıcermeyen ılıskılerden uzak durun..
karsı tarafı sende begenebılırsın ama sana bu sekıl yaklaşanlara olumlu cevap verırsen süzgeçe dönersin..
bu tarz ınsanların nıyetı dırek yatağa atmak,bunun sende farkındasın..ve uzak dur boylelerınden..
ınsallah karsına temız bı çocuk çıkar..

Yol ver, ne düşünüyorsun ki? Seninle ciddi düşünse zaten, bu tarz muhabbetleri en azından ertelerdi. Neden kendi kafa yapında olmayan insanlarla vakit kaybediyorsun?

He, ben mi geri kafalayım, o mu normal diye, bir süre daha dene; bu tarz muhabbetleri dinle, sana da normal gelmeye başlayacaktır, emin olasın.

Bu tarz insanlardan uzak dur bence
Bende tanışıyorum yeni insanlarla görüşüyorum ama konu hemen cinselliğe gelmiyor
Haaa getiren yok mu var cidden ama onlarla da konuşmayı keserim çünkü benim inancıma ters
Senin için de böyle ise yapman gereken belli aslında

aynen katılıyorum
dini açıdan doğru olmadığını söyleyebilirsiniz.
onlarda muhtemelen, baş açıklığı, kısa kol mini etek, dedikodu vs ile o da günah deyip kıstıracaktır

yerinde olsam yolumdan dönmezdim.

Bu erkekler niye boyle anlamiyorum. Sana bastan pazarlikla cinsellik yoksa baslamayalim diyecegine, sicak nazik bir beraberlik baslatsa, sonra zaman icinde belki sende yakinlasmalar isteyeceksin.. Ama bastan boyle seyler konusmak bana baska seyler cagristiriyor.
Benim de basima geldi, daha universiteye yeni baslmistim bir tane foto muhabir cocukla tanistim, oturduk bana hemen cnsellik muhabbetini acti, kizlik zarina dokunmazmis, onun gunahindan cok korkarmis, okuz! Sanki namus dedigimiz sey iki bacak arasinda baslayip bitiyor. Namus ruhumuzdadir, cinsellik tamamen tercihtir.
nyse, sonra -yerlerde minderleri olan bir cafe de oturuyorduk- gel gogsume yat dedi -ilk bulusmamizda!- Neden yatayim daha ismini biliyorum sadece dedim, neymis efendim, iki hafta icinde zaten yatacakmisim, vakit kaybetmeye ne gerek varmis. Hadi dedim, yolun acik olsun..
ondan sonra bir tane sevgilim oldu, bugun hala hayatimda, cinsellikle ilgili bir kere bile beyanda bulunmadi ama ve biz sahip oldugumuz sevgi ve baglilikla hep yakinlastik. Elbette, o erkeklerden uzak duracaksin..

yazıkki günümüzdeki insanlar normal olmayan şeyleri artık normalmiş gibi karsı taraftan cok acık bir sekilde isteyebiliyor ve bunu öle alalede zaten olması gerekiyormus gibi konusuyorlar yazıkki ne yazık karşı taraf ta tersliyince ya ucube gibi davranılıyor sanki yanlıs ondaymıs gibi yada eski kafalı denir bizden sonrakile ne halde olacak acaba diye düşünmüyor değilim

Canım en azından niyetini baştan belli etmiş sana uymuyorsa yol verirsin. Çünkü bu tarz ilişki yaşayan kızlarda var her ne kadar bize ters gelse de.
Şanslısın yolun başında belli etmiş niyetini ya belli etmeyip gittikçe ona bağlansaydın ne olacaktı. Bu tarz bir durum yaşadım ve erkeklerin niyetlerinin hep cinsellik olduğunu düşünerek herkese temkinli yaklaşıyorum fazla paranoyak bir durum oluştu bende ama erkeklere güven olmuyor gerçekten.

internetten insanlarla tanışmaktan vazgeç :)))

26yasindayim. Bncede degil ve soyleyince ben anlayissiz oluyorum. Bunlarinda konusulmasi normalmis herkez konusuyormus. Bende hoslaniyorum ama iyi niyetli gelmedi

sana da iyi niyetli gelmediyse hiç bulaşma derim cnm.olgun yaştasın insanların davranışlarını anlayabiliyon.bence hislerine güvenerek davran.içine sinmediyse kabul etme.

karsı tarafın acık olması ve beklentilerini soylemesi kadar siz de kendi goruslerinizi belirtirsiniz.
uymuyorsa ilişkiye baslamazsınız.
kusura bakmayın ama sırf birileri geri kafalı dedi/diyecek diye bu cocukla yatacak mısınız?

belli ki boyle bir iliski istemiyorsunuz hayatınızda,
e goruslerini begenmediginiz ve karakter olarak kirli oldugunu dusundugunuz birinden nasıl "hala" hoslanabiliyorsunuz anlamadım.

sinsice sizi kendine baglayıp sonra yataga atmaya calısmıyor, dusunceleriniz ogrenip kabul edip etmeyeceginize gore karar vermeye calısıyor demek ki,
hazır konu acılmısken asla boyle birsey dusunmediginizi veya boyle sohbetlerden hoslanmadıgınızı ve itici buldugunuzu soyleyin gecin.
madem ki cok aklınız kaldı bu cocukta, sizin tepkinize gore o kendine ceki duzen verirse ne ala...
obur turlu bugun olmasa da yarın zaten reddeceksiniz sanırım

fakat bunu birilerinin demesini normal karsılasam da kendi hayatımda boyle insanlara yer vermezdim, baslarken aradıgım sey cinsellik degil duygudur cunku. ve goruslerim uymayan birini ne sevebilirim ne de adam akıllı birseyler paylasabilirim.

siz de kendi hayatınızda ne isteyip istemediginizin kararına varır, prensipleriniz olursa boyle kafa karısıklıgı da yasamazsınız bundan sonra.

neguzel dogru ınsanı bulmussunuz. umarım en kısa zamanda bende bulurum. bu kısının yanlıs oldugu bellı cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…