Cinsellikten bahsedenler!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi zubey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen neymiş ileri gitmeden ileri gitmemekten kastıda bekaret kalıcak diğer hersey yasanıcak. daha önceki ilişkileride ya böyle ya tam anlamıyla olmusmus. tabıkı bncde zaman ıcınde gerekırlırse konusulur ve bukadar acık bır dılle değıl..gercekten nıyetı sırf kulllanmakkı boyle davranıyor

Bu butun kadınların başına gelen birşey sanırım..
Acaba biz desek onlara ten uyumu çok önemli yaşamalıyız diye ozaman ne düşünürlerdi hakkımızda çok merak ediyorum bunu

:)) niyeti ciddi olan varsa o an kaybederız muhtemelen. dığerlerınınde baya bı hosuna gıder hadı hemen deneyelım derler

bu tanıştığın insanlar sanal ortamdaysa hiç şaşırmadım. Normalde iş çevesinden ya da arkadaş ortamından tanışmış olsan böyle giriş yapacaklarını sanmıyorum.

evet sanal ortam son erkek arkadasım. ama malesef farklı ortamlarda tanıstıgımız kısılerdende bu konuları duydum. gercekten dıs gorunusumde hıc ıddasız sıradan denılebılır. neyse umarım dogru erkek karsıma cıkıcaktır

sizde gercekten tam catmıssınız :)) komıkmıs gogsume yatmıs. ne bos ınsanlarla vakıt kaybedıyoruz ya umarım bnd sızın gıbı gercek askı bulurum

Bence boylelerinden uzak durmali......
Cinsel iliski 2 tarafinda istedigiyle olmali , ama sirf bu dusunceyle baslaniyorsa bir iliskiye bence o iliskiden hayir gelmez....

aynen banada çok denk geliyor, mesela internetten binlerce kişi yazar hasbelkader birine ne zaman yazsam olay direk cinselliğe geliyor hemen siliyorum tabi, gelelim normal yollarla tanışma olayına karşımdaki eğer fazla tutucu biriyse beni kıyafetimden ve yaşımdan dolayı daha rahat olarak görüyor yani adam diyorki 30 yaşına gelmiş mutlaka bişeyler yaşamıştır bu arada çok açık saçık giyinen de biri değilim makul bi tarzım var, artık erkekler çok rahat isteklerini sölüyorlar işine gelirse gelmezse hemen yeni av peşine düşüyolar buda bizim için iyi tabi en azından boş yere vaktimizi almıyorlar ama insan üzülmüyor değil hep mi beni bulur diye uzaklaş bence hemen deneme bile derim niyetini belli eden adam ilerde diyecekki bu kız benim derdimi bilirek başladı maalesef böyle düşünüyorlar

Şuana kadar 1 kişi ile sevgili oldum uzun süre . Onunda sona doğru beklentisi iyice azıttı ve cinsel ilişki teklif etti. Ve samimiyetine inanmadığım için bitti. Zaten istediğini verebilseydim de bile biterdi çünkü samimi değildi.
Sonra biriyle tanıştım evlilik düşüncesi vardı , Evlenme teklifi etti ama ben sevmedim. Çıkmadık zaten . Beni uzaktan görüyormuş. Birkaç kere konuştuk. Onun niyeti iyiydi ama sevmedim işte.
Sonraki karşıma çıkan, 3 gün gerçekten 3 günün sonunda beni "evde film izlemeye" davet etti Ki mezuniyette , "arkadaş ortamında" tanışmıştım.
Böyle şeyler sadece sanaldan tanışanlarla olmuyor yani. Arkadaş ortamı olsa böyle olmaz düşüncelerinizi yıkın canlar.
Sonraki karşıma çıkan ise ciddi ilişki istemiyordu ama cinsellik desem hemen "hay hay" derdi. Olmadı gitti. (benim bunda hatam var, salaklığım,saflığım yüzünden yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Ama sonrasında beni anladı ve "yok ben senden cinsellik istemiyorum ama ciddi ilişkiye de hazır değilim" dedi)

Şuanda birini seviyorum ve onunla çıksak sevgili olsak; bana verdiği değerden emin olduğum ve samimiyetine inandığım için onunla cinsellik yaşarım. Teklif bile etmez o, olaylar öyle gelişir yani.

Ben bu işlerde teklife inanmıyorum işin içine teklif girince büyüsü bozulur. Ve öyle ilişkiye başlarken sözleşme gibi konuşulmaz. İLişkinin gidişatına göre şekillenir. Anlaşılır . Doğru olan budur . Daha birbirlerini tam tanımayan insanların hemen cinsellik konuşmasını doğru bulmuyorum.

Yani şahsen ben 5 kişi ile konuşmuşum. Ve 5'inden 3'nün niyetine güvenmedim .Belliydi bence .
Üstelik erkeklere karşı fazla samimi olmayan ve tersleyen bir yapım var. Yani dışarıdan basit biri gibi algılanmam mümkün değil.
Hareketlerimi bile 10 kere düşünüp öyle yapıyorum .
Erkeklerin karaktersizliği ile ilgili canım. Böyle insanları anında gönder hayatından ve sanal ortamdan birileriyle görüşme lütfen.

Bir erkegin boyle seyler istemesi kadinin ...davranışı..huyu...konuşma şekli..hareketleri ne dayanir..tabi bu benim.görüşürüm...öyle konuda s...tiri cekeceksin bak bakayim bir daha istiyomu

İnternetten düzgün biri elbette dek gelir ama çok şanslıysanız...Yani düşük ihtimalli bir durumda böyle tiplerin dek gelmesi normal.Ayrıca cinsellik bir ilişkide teklifsiz sevgi güven ortamı oluştuktan sonra kendiliğinden gelişir.Bunların ki düpedüz abazalık.Arkana bakma kaç...

Internetteki erkeklerin amaclari belli, ordaki kadinlarin amaclarini da ayni varsayiyorlar. Adam gibi tanisma amaci olan kac kadin var bilemem ama internet sitelerindeki kadinlarin azimsanamayacak bir kismi da cinsellik amacli takiliyor zaten.

Bence ciddi iliski niyeti olan insanlar internet isini gecmeli..tehlikeli olmasini, karsindakinin sapik, kotu niyetli vs olmasi olasiligini zaten gectim, gormediginiz, tanimadiginiz, bilmediginiz biriyle ne yapacaksiniz, nasil guveneceksiniz, nasil isinacaksiniz? Internet isini bastan asagi gecin bence.

Son düzenleme:
Bir erkegin boyle seyler istemesi kadinin ...davranışı..huyu...konuşma şekli..hareketleri ne dayanir..tabi bu benim.görüşürüm...öyle konuda s...tiri cekeceksin bak bakayim bir daha istiyomu

Valla kusura bakmayın , o zaman bu durumda karşısına bu tip erkekler gelen kadınlar "basit" mi oluyor ?
Nasıl oluyor anlamıyorum ? Karşıdaki erkeğin karaktersizliğiyken , yine olay kadına mı maal ediliyor ?
Elbette dediğiniz giibi kadınlar da varken , tamamen normal olanlara da bu teklifler geliyor .

evet daha öncede bakire kız arkadaşları olmuş onlarla böle yapmışlar .. ya ben çok kızıyorum bakireyim diye geçinip herşeyi yapanlara . kimi kandırıyorsun zavallılar ... valla zaman içinde de ben konuşmam istemem . benim doğrum bu . evlenmeden yok yani ben yapmam . yapanlarda kendileri bilir herkesin kendi hayatı ... bu arada kendi gibi birinle beraber şu an . onun için böle takıntılar komik ... kendisi zevkini düşünür sadece ...

kadın her şekilde suçlu bu ülkede . sen cilveleşmişsindir derler açık giyiniyorsun falan ... açık giyinsede bir insan bunu hiç bir kadın hak etmez ... aa kendi istiyorsa yaşar .. ama daha kadını tanımadan nasıl biri olduğunu bilmeden sevişmezsek ayrılırım bak a getiriyorsan konuyu o senin mallığın . terbiyesizliğin .. hani kendi kardeşleride var bunuda unutmasınlar bence ... en çok da kadınların sen böle olmasaydın bu teklifleri sana yapmazlardı demesi acı bence ...

Böyle olaylar erkeklerin kalitesizliği, şerefsizliği ve ortamda ki gevşek erkeklerden kaynaklanıyor bence. Tabi tüm bunların yanında, kadınlık gururnu hiçe sayıp erkeğe her istediğini veren, onu şımartan hemcinslerimizden dolayı her erkeğin 'her kızla yatarım' mantığını da yoksaymamak gerekir.

Malesef erkeklerin büyük bir çoğunluğu böyle, kmisi hemen belli eder rengini, kimisi bir süre sonra.. Kişisel görüşüm böyle birşey istediğini anladığın an, ondan uzaklaşman olacaktır. Erken ya da geç farketmez, bu tür düşüncedeki insanlardan kimseye hayır gelmez.

Adam açık açık zina yapıyor ya ne hayrı olsun ki

Okey oyununda yada sayfalarda neler dönüyor malum sitede benim arkadaşımda nasıl olsa boşandım niye kız değilsin demezler diye her gün biri ile yatıyordu nerede ise ve tanımıyorduda sonra patladı bi yerde oraya girmeyecem ama evli kadınlar bile varmış iyi ki kullanmıyorum dedim kendime.

Eee erkeğin niyeti cinsellik ise şansını deniyor olmuyor ise dert etmiyor illa malum kızlığım kocama kalsıncılar yada ilka diktirir bişey yaparım diyenler var. Aşırı rahat olan kendine saygısı olmayan hemcinslerimizden kaynaklı olduğunu düşünüyorum erkeklerin bu rahatlığını bu da tabi benim düşüncem tabi.

Kızlar bence bu sanal yada internet değil,erkeklerin aptallığından geliyor,çok arkdaşalarımda duyuyorum ki eşlerini hepside gerçek anlamda iktidarsız sadece günübirlik bir zevk peşindeler,asıl sevgi ve aşkı kaybediyorlar

nası canım kızlar yüzünden ... tamam o tür yaşayan kızlarda var . ama bunlar normal insanlarada aynısını yapıyor . bu ne yüzsüzlük ... ne demek ne hakları var ... kendi gibilerini bulmuyorlar sadece normal tiplerede geliyor bu pislikler ... herşey kadınlar yüzünden değil ... herkesin bir kırılma noktası var .. bir kadın da durup duruken o yollara girmiyor herkesin bir hikayesi var ..

Tatlım hata bir defa olur o yollara kendi seçimleri ile giriyorlar sonrakiler tercih. Benim anlatmak istediğim erkekler artık açıkca cinsellik teklif ediyor sebebi de artık çok rahat yaşayabilmeleri kadınlar erkekleri geçti burada bile neleri okuyoruz ve yazımda hangi kadınların olduğunu o sınıfta gördüğümü belirtmiştim net anlayamadın beni normal insanlara da yapıyorlar şansını deniyorlar çünki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…