Benimde basima geldi .her kadinin başına gelmistir...daha ilk günden bunlari bahsedende gördüm senle bir yere kadar yasariz ama sana zarar vermem diyen sahtekarlarda gördüm zarar vermeden sevismek yani kizlik zarima dokunmayacak allah razi olsun...hepsine yolu verdim ..isim olmaz.beni seven sahiplenen erkek nikahina alir .benim hayat görüşüm bu..simdi ten uyumu diye tutturmuslar ten uyumu olmadan denemeden evlenilmezmis.. bazı hemcinslerimizde paylasiyor bu fikri..sanki ayakkabi deniyoruz bu olmadi başkası diyelim...ben evlilik öncesi iliskiye karsiyim.isteyen istediğini yaşasın benden uzak olsunlar.gitsinler deneyip alsinlar .ben eşya degilim ...kimseye kendimi denetmem...senin hayatın değerlerin doğrultusunda karar vericeksin..bence bu tip dusunen bir erkekle mutlu olamazsin.cunku bu tipler sahiplenici olmaz. Baska birinede gider bu sefer onu dener yani...
Ayrica 5 ay sonra iliskiye gir 10 ay bekle falan hepsi hikaye. .bir kiz evlenmeden yasamamali ...bu benim fikrim. .
Bu butun kadınların başına gelen birşey sanırım..
Acaba biz desek onlara ten uyumu çok önemli yaşamalıyız diye ozaman ne düşünürlerdi hakkımızda çok merak ediyorum bunu
bu tanıştığın insanlar sanal ortamdaysa hiç şaşırmadım. Normalde iş çevesinden ya da arkadaş ortamından tanışmış olsan böyle giriş yapacaklarını sanmıyorum.
Bu erkekler niye boyle anlamiyorum. Sana bastan pazarlikla cinsellik yoksa baslamayalim diyecegine, sicak nazik bir beraberlik baslatsa, sonra zaman icinde belki sende yakinlasmalar isteyeceksin.. Ama bastan boyle seyler konusmak bana baska seyler cagristiriyor.
Benim de basima geldi, daha universiteye yeni baslmistim bir tane foto muhabir cocukla tanistim, oturduk bana hemen cnsellik muhabbetini acti, kizlik zarina dokunmazmis, onun gunahindan cok korkarmis, okuz! Sanki namus dedigimiz sey iki bacak arasinda baslayip bitiyor. Namus ruhumuzdadir, cinsellik tamamen tercihtir.
nyse, sonra -yerlerde minderleri olan bir cafe de oturuyorduk- gel gogsume yat dedi -ilk bulusmamizda!- Neden yatayim daha ismini biliyorum sadece dedim, neymis efendim, iki hafta icinde zaten yatacakmisim, vakit kaybetmeye ne gerek varmis. Hadi dedim, yolun acik olsun..
ondan sonra bir tane sevgilim oldu, bugun hala hayatimda, cinsellikle ilgili bir kere bile beyanda bulunmadi ama ve biz sahip oldugumuz sevgi ve baglilikla hep yakinlastik. Elbette, o erkeklerden uzak duracaksin..
internetten insanlarla tanışmaktan vazgeç :)))
Bir erkegin boyle seyler istemesi kadinin ...davranışı..huyu...konuşma şekli..hareketleri ne dayanir..tabi bu benim.görüşürüm...öyle konuda s...tiri cekeceksin bak bakayim bir daha istiyomu
aynen neymiş ileri gitmeden ileri gitmemekten kastıda bekaret kalıcak diğer hersey yasanıcak. daha önceki ilişkileride ya böyle ya tam anlamıyla olmusmus. tabıkı bncde zaman ıcınde gerekırlırse konusulur ve bukadar acık bır dılle değıl..gercekten nıyetı sırf kulllanmakkı boyle davranıyor
Valla kusura bakmayın , o zaman bu durumda karşısına bu tip erkekler gelen kadınlar "basit" mi oluyor ?
Nasıl oluyor anlamıyorum ? Karşıdaki erkeğin karaktersizliğiyken , yine olay kadına mı maal ediliyor ?
Elbette dediğiniz giibi kadınlar da varken , tamamen normal olanlara da bu teklifler geliyor .
Internetteki erkeklerin amaclari belli, ordaki kadinlarin amaclarini da ayni varsayiyorlar. Adam gibi tanisma amaci olan kac kadin var bilemem ama internet sitelerindeki kadinlarin azimsanamayacak bir kismi da cinsellik amacli takiliyor zaten.
Bence ciddi iliski niyeti olan insanlar internet isini gecmeli..tehlikeli olmasini, karsindakinin sapik, kotu niyetli vs olmasi olasiligini zaten gectim, gormediginiz, tanimadiginiz, bilmediginiz biriyle ne yapacaksiniz, nasil guveneceksiniz, nasil isinacaksiniz? Internet isini bastan asagi gecin bence.
Okey oyununda yada sayfalarda neler dönüyor malum sitede benim arkadaşımda nasıl olsa boşandım niye kız değilsin demezler diye her gün biri ile yatıyordu nerede ise ve tanımıyorduda sonra patladı bi yerde oraya girmeyecem ama evli kadınlar bile varmış iyi ki kullanmıyorum dedim kendime.
Eee erkeğin niyeti cinsellik ise şansını deniyor olmuyor ise dert etmiyor illa malum kızlığım kocama kalsıncılar yada ilka diktirir bişey yaparım diyenler var. Aşırı rahat olan kendine saygısı olmayan hemcinslerimizden kaynaklı olduğunu düşünüyorum erkeklerin bu rahatlığını bu da tabi benim düşüncem tabi.
nası canım kızlar yüzünden ... tamam o tür yaşayan kızlarda var . ama bunlar normal insanlarada aynısını yapıyor . bu ne yüzsüzlük ... ne demek ne hakları var ... kendi gibilerini bulmuyorlar sadece normal tiplerede geliyor bu pislikler ... herşey kadınlar yüzünden değil ... herkesin bir kırılma noktası var .. bir kadın da durup duruken o yollara girmiyor herkesin bir hikayesi var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?