Cinsiyet ayrımı !!

selam HANIMLAR
İçim şişti yine .. Konu erkek çocuk Kız çocuk ayrımı .. Eşimin ailesinde aşırı şekilde var bu ve beni çok rahatsız ediyor ..!! İki kızım ve birde oğlum var .. Ama benim için hiç birinin diğerinden farkı yok hepsini aynı derecede seviyorum evladım hepsi sonuçta .!! Ama kp bi erkek çocuk hastalığı var Ada'mda ama aşırı şekilde ..!!
Oğlum olduktan sonra dahada abarttı kızlarımı sürekli dışlıyor .. Ellemeyin oğlana , dokunmayın , ağlatmayın , sizi ona kurban ederim vs vs.. Tepkimi veriyorum ama anlamıyor Ada'm .. Beraber yaşadığımız için uzakta kalamıyorum malasef ..!! nefret ediyorum ondan !! Ama sorun şu o öyle yaptıkça ben oğlumdan soğuyorum :KK43: biliyorum onun hiç bir suçu yok ama etkiye tepki olarak !!! Sadece içimi dökmek istedim teşekkürler ..

Evlat ayrımı, torun ayrımı yapan insanlardan nefret ediyorum.

Yeri gelmişken söyleyeyim. İşte bu düzeni değiştirecek olanlar siz analarsınız.
Evlatlarınızı asla ve kat'a bu kayınpederin zihniyetinde yetiştirmeyin.
Anne olarak b.lüğünü yediğim, ç.künü kopardığım, aman benim aslanıma, paşama derken; yediğini önüne, yemediğini arkasına koyarken önlerinde bir paspas olmadığımız kalıyor. Ondan sonra da bu zihniyetle yetişmiş adamlar bize koca olup yemeğimi getir, suyumu götür; karım değil mi hem severim hem döverim; sen kadınsın elinin hamuruyla erkek işine karışma diyorlar.
Önündeki "şey"in gerçekten de ebeveynlerinin onları inandırdığı gibi "mucizevî" bir şey olduğuna inanıyorlar.
Evlatlarınıza kadın/erkek olmayı değil önce insan olmayı öğretin. Karşısındaki insanın sağcı, solcu, tesisatçı, sanatçı, fakir, zengin, güzel, çirkin değil saygı duyması gereken bir birey olduğunu öğretin.
Ama tabii önce bizim öğrenmemiz gerek. İnşAllah yapabiliriz.
İyi geceler.
İnşallah yapabilirim ... Elimden gelenide yapacağım .. Bu ters aptalca hareketin kızlarıma hırs olarak dönmesini sağlıyorum ve siz okuyun ve Zaman'ı geldiğinde göstereceksiniz ona diye .!!öbür türlü yaklaşırsam kötü etkilenecek eziklik pskolojisi olacak ben bunu istemiyorum .. İnşallah Rabbim nasip kısmet eder ..!!

Erkek evladınız o şerfsiz herif yüzünden etkilenmesin,kadın düşmanı olarak yetişmesino_O
Gerçi siz buna mani olabilecek türde ebeveynlermişsiniz ne güzel ama yine de can sıkıcı.

Hele kızlara " sizi ona kurban ederim " demesi!
Yaşlı başlı demeyip ağzının ortasına yumruğu sallayacaksın.
Pislik!
Kendi kurban olsun dünyanın bütün kız çocuklarına, aptal!!!
Bilse kız çocuğunun kıymetini...
Off çok küfredesim geldi gebersin yaa valla çok incindim kızlarınız adına.
Aynen bende sinir oluyorum o lafı her söylediğinde ...

Yapacağın belli. Onların yemeğini aşağıda ver yesinler siz ailecek yukarda yiyin. Daha az karşılaşır kızlarla.

Gebersin moruk.

İnşallah yapabilirim ... Elimden gelenide yapacağım .. Bu ters aptalca hareketin kızlarıma hırs olarak dönmesini sağlıyorum ve siz okuyun ve Zaman'ı geldiğinde göstereceksiniz ona diye .!!öbür türlü yaklaşırsam kötü etkilenecek eziklik pskolojisi olacak ben bunu istemiyorum .. İnşallah Rabbim nasip kısmet eder ..!!

Hepsi evlat hepsi kıymetli ama bize bu saçma eşitsizliği dayattılar biz yapmamalıyız. Farkındalık en önemli adım ki o da siz de mevcut. Sizin de yapabileceğinize inancım sonsuz.
Her şey gönlünüzce olsun.

Bu gibiler oğulları ile imtihan oluyor genelde. Kendine baktırmaya gelince "kızım da kızım meh meh meh" diye kızlarının evine kurulurlar. Kıymetli oğulcukları bakmaz çünkü.
Dini yaşantısı nasıl bilmiyorum ama dinimize bunun asla uygun olmadığını kız erkek diye bir ayrımın çok günah olduğunu falan söyleseniz??

Back
X