• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet ayrımı !!

Bence oglunuza defalarca anlatın her defasında "anlamlarına saygılı olacaksın, sizin birbirinizden farkınız yok hepinizi aynı şekilde seviyoruz.deden yaşlı olduğu için sana böyle davranıyor yaptığı çok yanlış bunu unutma" deyin. Kızlarınıza da aynı şekilde aciklamalarinizi yapın. Böyle giderse oğlunuz buyuyunce kadınları yok sayan erkeklerden olur. Siz anlatin siz eğitin. Ablalarına en basitinden su getirsin, sofrayı toplamaniza yardım etsin. Ablalarindan hizmetçi gibi birşeyler istemesine izin vermeyin.

bir kizim var 4 aylik erkek olmamis diye uzuluyorlar ki 3 senelik bir tedavinin ardindan kavustum ben kuzucuguma erkek cocukda isteriz diye diretiyolar yapmicam inadimdan yesinler kendilerini soylarini kurutayimda gorsunler anca boyle bitecek bu pipi zihniyetliler:anne::anne:
Evlat evlattır ama anlamıyor işte bazı gerikafalılar

Bence oglunuza defalarca anlatın her defasında "anlamlarına saygılı olacaksın, sizin birbirinizden farkınız yok hepinizi aynı şekilde seviyoruz.deden yaşlı olduğu için sana böyle davranıyor yaptığı çok yanlış bunu unutma" deyin. Kızlarınıza da aynı şekilde aciklamalarinizi yapın. Böyle giderse oğlunuz buyuyunce kadınları yok sayan erkeklerden olur. Siz anlatin siz eğitin. Ablalarına en basitinden su getirsin, sofrayı toplamaniza yardım etsin. Ablalarindan hizmetçi gibi birşeyler istemesine izin vermeyin.
Ay em oğlum daha 15 aylık anlamıyor o

bir kizim var 4 aylik erkek olmamis diye uzuluyorlar ki 3 senelik bir tedavinin ardindan kavustum ben kuzucuguma erkek cocukda isteriz diye diretiyolar yapmicam inadimdan yesinler kendilerini soylarini kurutayimda gorsunler anca boyle bitecek bu pipi zihniyetliler:anne::anne:
Bende erkek olacagini ogrendigimde neredeyse aglayacaktim doktor bile anladi kiz mi istiyordun dedi. Doktordan ciktigimda agladim kiz istiyorummmmn ben diye. Erkekte seviliyormus ama. 1 tane oglum var 23 yasinda. Bence herseyden onemlisi hayirli evlat olmasi..

Ay em oğlum daha 15 aylık anlamıyor o[/QUOTE
ama kızlarım büyük onlarla arkadaş gibiyiz hep söylüyorum bu saçma zihniyete bakmayı. Siz okuyun ve kızların neler yapabileceklerini gösterin onlara sizin benim canımsınız ben hep sizin yanınızda arkanızdayım biz güçlü kızların diye

Hamile oldugumu ogrendigimde aklimdan bile gecmedi kiz olsun erkek olsun diye. Evlat bu ya..dunyanin en buyuk aski, dunyadaki enn guzel koku, en mukemmel his....dunyalara degisilmez..
Anlamiyorum ben bu zihniyeti anlayamayacagim

Son düzenleme:
Öylelerindem ben de nefret ediyorum. Dünyanın en gerekli organı onlardaki pipi değil aslında beyin ama Rabbim verirken bazılarını es geçmiş. Töbee töbee

Ay ben bu tipleri çarşıda pazarda hemen tanıyorum. İstersen sen Prof ol, o cahil, böyle tepeden bakarak konuşur, küçümseyerek. Bakar ki argümanların daha kuvvetli hemen ses tonu yükselir, gözler açılır. Kadınla konuşmaya alışmamış ki. Nefret ederim.

Sende de işte annem dedeniz eski kafalı . Eskiden tarla varmış. Fiziksel anlamda güçlü olduğu için erkekler kıymetliymiş.
Ama şimdi öyle mi? Kızı erkeği yok hepsi bir.
Dede gibi insan çok maalesef.

Sizin ki gibi bir kp varmış erkek çocuk sevdalısı..

Gelinleri ilk çocuğunu doğurunca hastaneye gidip ve aynen şöyle demişler.. "kız olduğu için çeyrek takıyoruz, erkek doğsaydı tam altın takacaktık.."

Gelinin yanıtı aynen şöyle olmuş .. "ikinciyide kız doğurup, soyunuzu kurutacağım"

selam HANIMLAR
İçim şişti yine .. Konu erkek çocuk Kız çocuk ayrımı .. Eşimin ailesinde aşırı şekilde var bu ve beni çok rahatsız ediyor ..!! İki kızım ve birde oğlum var .. Ama benim için hiç birinin diğerinden farkı yok hepsini aynı derecede seviyorum evladım hepsi sonuçta .!! Ama kp bi erkek çocuk hastalığı var Ada'mda ama aşırı şekilde ..!!
Oğlum olduktan sonra dahada abarttı kızlarımı sürekli dışlıyor .. Ellemeyin oğlana , dokunmayın , ağlatmayın , sizi ona kurban ederim vs vs.. Tepkimi veriyorum ama anlamıyor Ada'm .. Beraber yaşadığımız için uzakta kalamıyorum malasef ..!! nefret ediyorum ondan !! Ama sorun şu o öyle yaptıkça ben oğlumdan soğuyorum :KK43: biliyorum onun hiç bir suçu yok ama etkiye tepki olarak !!! Sadece içimi dökmek istedim teşekkürler ..
Beraber yaşamayın.

İşte bu tarz insanlar yüzünden erkek nesli kendini bı mok sanıp, kadın nesline ikinci sınıf insan muamelesi yapıyor.

Kaldırmayın şu pipililerin, totosunu.

Kp'e sağlam bir laf çak!

Sizin ki gibi bir kp varmış erkek çocuk sevdalısı..

Gelinleri ilk çocuğunu doğurunca hastaneye gidip ve aynen şöyle demişler.. "kız olduğu için çeyrek takıyoruz, erkek doğsaydı tam altın takacaktık.."

Gelinin yanıtı aynen şöyle olmuş .. "ikinciyide kız doğurup, soyunuzu kurutacağım"

:halay:

selam HANIMLAR
İçim şişti yine .. Konu erkek çocuk Kız çocuk ayrımı .. Eşimin ailesinde aşırı şekilde var bu ve beni çok rahatsız ediyor ..!! İki kızım ve birde oğlum var .. Ama benim için hiç birinin diğerinden farkı yok hepsini aynı derecede seviyorum evladım hepsi sonuçta .!! Ama kp bi erkek çocuk hastalığı var Ada'mda ama aşırı şekilde ..!!
Oğlum olduktan sonra dahada abarttı kızlarımı sürekli dışlıyor .. Ellemeyin oğlana , dokunmayın , ağlatmayın , sizi ona kurban ederim vs vs.. Tepkimi veriyorum ama anlamıyor Ada'm .. Beraber yaşadığımız için uzakta kalamıyorum malasef ..!! nefret ediyorum ondan !! Ama sorun şu o öyle yaptıkça ben oğlumdan soğuyorum :KK43: biliyorum onun hiç bir suçu yok ama etkiye tepki olarak !!! Sadece içimi dökmek istedim teşekkürler ..
3 cocukla niye ayni evse yaşıyorsun

Tabii ya.Pipi çok önemli çünkü.Boşver be canım.Bir kör cahil için ne diye evladından soğuyacaksınki.Duyma bile.Ama eğer kızların büyükse ve duyup üzülüyolarsa o sıkıntı.Eşine söyle o uyarsın.Hayır bide oğlanı şımartıp tepenize bindirecek.Ilerde şımarık fena bir cocuk olursa da der kime çekti bu.Halbuki bizzat kendisi o duruma getiriyor.

Sana bisey diyeyim mi? Bir kizim var ve su an hamileyim. Sirf bu kafalar beni erkek cocuktan soguttu. Bu bebegim de kiz olsun istiyorum. Hamile oldugumu duyan bu erkektir ins diyor ya agzina kurekle vurasim geliyor diyenin.

Back
X