Başka bir dr gittiniz mi özellikle özele.. Onların cihazları daha kaliteli oluyor yaMerhaba kızlar 4 cü bebeğimi bekliyorum diğer bebeklerimde 16 çı haftalarda cinsiyet net bir şekilde belli olurken bunda bir türlü olamıyor konu çift cinsiyete kadar gitti nerdeyse 17+2 deki ultrason fotosunu ekliyorum şu an 19 haftayım Doktor'un demesine göre 19 haftada ve 17+2 haftada söylenen iki farklı Dr bu arada kızlarda olan kiloritis çıkıntısı bu kadar kalın olmazmış ama erkektede bukadar kısa olmazmış testis görememiş ama bazen geçte inermiş anlayacağınız ortada kaldık yardımcı olursanız tecrübelerinizle sevinirim
Erkek olsa net belli olurdu bu zamana kadar belki her kadında nasıl farklı ise bebekte de farklı daha kalın bir yapıda olabilir o kısmıMerhaba kızlar 4 cü bebeğimi bekliyorum diğer bebeklerimde 16 çı haftalarda cinsiyet net bir şekilde belli olurken bunda bir türlü olamıyor konu çift cinsiyete kadar gitti nerdeyse 17+2 deki ultrason fotosunu ekliyorum şu an 19 haftayım Doktor'un demesine göre 19 haftada ve 17+2 haftada söylenen iki farklı Dr bu arada kızlarda olan kiloritis çıkıntısı bu kadar kalın olmazmış ama erkektede bukadar kısa olmazmış testis görememiş ama bazen geçte inermiş anlayacağınız ortada kaldık yardımcı olursanız tecrübelerinizle sevinirim
Sizin söylediğinizin benzerini bende söyledim fakat sorun şu ki kızlarda olan labia görünümü de yok bizde en son 19 haftalığız söylenen kız olsa bukadar kalın çıkıntı olmaz ve labia görünümü belli olur erkek olsa çok daha uzun bir çıkıntı ve galans belli olur detaylıyı bekleyin dendi ama araya sıkıştırılan belki çift cinsiyet veya mikro penis ihtimali belirsizliği çok stresliErkek olsa net belli olurdu bu zamana kadar belki her kadında nasıl farklı ise bebekte de farklı daha kalın bir yapıda olabilir o kısmı
Eğer detaylıda da belli olmaz ise tek çare o görünüyor ama çift cinsiyet veya başka problem varsa onlarda belli olurmu bilgim yokNipt yaptirin ciksin kromozom durumu
Dr bacak arasını yakalamıştı bu o görüntü diğerleri de normal görüntü canım bebek görünüyor sadece cinsiyeti belirleyecek herhangibir unsur yok kiUltrason fotosu bi degisik
Bebegi komple gosteren bi usg yok mu?
13 14 15 haftalardaki usg varsa ekleyin bakalim bi
Illa bacak arasi gerekmiyor nub teoirisine gore bakacaktimDr bacak arasını yakalamıştı bu o görüntü diğerleri de normal görüntü canım bebek görünüyor sadece cinsiyeti belirleyecek herhangibir unsur yok ki
Nub teorisi de tutmuyor bazen. Bana kız dediler 12,13 de. 16 da Nipt testiyle anlaşıldı ki erkekIlla bacak arasi gerekmiyor nub teoirisine gore bakacaktim
Detayli ultrason zamniniz gelmiş neden detayli utlrasona girmiyorsunuz?Merhaba kızlar 4 cü bebeğimi bekliyorum diğer bebeklerimde 16 çı haftalarda cinsiyet net bir şekilde belli olurken bunda bir türlü olamıyor konu çift cinsiyete kadar gitti nerdeyse 17+2 deki ultrason fotosunu ekliyorum şu an 19 haftayım Doktor'un demesine göre 19 haftada ve 17+2 haftada söylenen iki farklı Dr bu arada kızlarda olan kiloritis çıkıntısı bu kadar kalın olmazmış ama erkektede bukadar kısa olmazmış testis görememiş ama bazen geçte inermiş anlayacağınız ortada kaldık yardımcı olursanız tecrübelerinizle sevinirim
Yorumlayan yanlis yorumlamis demekkiNub teorisi de tutmuyor bazen. Bana kız dediler 12,13 de. 16 da Nipt testiyle anlaşıldı ki erkek
Bence erkek yaMerhaba kızlar 4 cü bebeğimi bekliyorum diğer bebeklerimde 16 çı haftalarda cinsiyet net bir şekilde belli olurken bunda bir türlü olamıyor konu çift cinsiyete kadar gitti nerdeyse 17+2 deki ultrason fotosunu ekliyorum şu an 19 haftayım Doktor'un demesine göre 19 haftada ve 17+2 haftada söylenen iki farklı Dr bu arada kızlarda olan kiloritis çıkıntısı bu kadar kalın olmazmış ama erkektede bukadar kısa olmazmış testis görememiş ama bazen geçte inermiş anlayacağınız ortada kaldık yardımcı olursanız tecrübelerinizle sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?