• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CİNSİYET KARMAŞASI

Luvia892

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2025
22
5
1
33
Merhaba kızlar 4 cü bebeğimi bekliyorum diğer bebeklerimde 16 çı haftalarda cinsiyet net bir şekilde belli olurken bunda bir türlü olamıyor konu çift cinsiyete kadar gitti nerdeyse 17+2 deki ultrason fotosunu ekliyorum şu an 19 haftayım Doktor'un demesine göre 19 haftada ve 17+2 haftada söylenen iki farklı Dr bu arada kızlarda olan kiloritis çıkıntısı bu kadar kalın olmazmış ama erkektede bukadar kısa olmazmış testis görememiş ama bazen geçte inermiş anlayacağınız ortada kaldık yardımcı olursanız tecrübelerinizle sevinirim

Eklentiler

• IMG_20251128_151056.webp
    IMG_20251128_151056.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 47
Öyle görünüyor ama doktorların çift cinsiyet ihtimali demesi çok tedirgin etti

Merhaba kızlar 4 cü bebeğimi bekliyorum diğer bebeklerimde 16 çı haftalarda cinsiyet net bir şekilde belli olurken bunda bir türlü olamıyor konu çift cinsiyete kadar gitti nerdeyse 17+2 deki ultrason fotosunu ekliyorum şu an 19 haftayım Doktor'un demesine göre 19 haftada ve 17+2 haftada söylenen iki farklı Dr bu arada kızlarda olan kiloritis çıkıntısı bu kadar kalın olmazmış ama erkektede bukadar kısa olmazmış testis görememiş ama bazen geçte inermiş anlayacağınız ortada kaldık yardımcı olursanız tecrübelerinizle sevinirim
Başka bir dr gittiniz mi özellikle özele.. Onların cihazları daha kaliteli oluyor ya

Hep özele gittim 4D görüntülü cihazlar 3-4 farklı Dr hep aynı yorumu yaptı

13+2 den beri bu konuyla uğraşıyoruz ozamanlar hadi erken dedik ama 10 yıllık gittiğim özel druma bile güvenim sarsılınca kapı kapı geziyoruz yeterki biri kız yada erkek desin diye ama hep aynı yanıt

Erkek olsa net belli olurdu bu zamana kadar belki her kadında nasıl farklı ise bebekte de farklı daha kalın bir yapıda olabilir o kısmı

Erkek olsa net belli olurdu bu zamana kadar belki her kadında nasıl farklı ise bebekte de farklı daha kalın bir yapıda olabilir o kısmı
Sizin söylediğinizin benzerini bende söyledim fakat sorun şu ki kızlarda olan labia görünümü de yok bizde en son 19 haftalığız söylenen kız olsa bukadar kalın çıkıntı olmaz ve labia görünümü belli olur erkek olsa çok daha uzun bir çıkıntı ve galans belli olur detaylıyı bekleyin dendi ama araya sıkıştırılan belki çift cinsiyet veya mikro penis ihtimali belirsizliği çok stresli

Ultrason fotosu bi degisik
Bebegi komple gosteren bi usg yok mu?
13 14 15 haftalardaki usg varsa ekleyin bakalim bi

Ultrason fotosu bi degisik
Bebegi komple gosteren bi usg yok mu?
13 14 15 haftalardaki usg varsa ekleyin bakalim bi
Dr bacak arasını yakalamıştı bu o görüntü diğerleri de normal görüntü canım bebek görünüyor sadece cinsiyeti belirleyecek herhangibir unsur yok ki

17 18 haftalarda bu şekilde bacak arası ultrason fotosu olan anneler paylaşırsa en azından kıyaslama yapabilirim çünkü şu an büyük çocuklarımın ultrason fotosu 10-12 senelik ve hiç birşey anlaşılmıyor küçük çocuğum 5 yaşında daha iyi olsada görüntüler onda da normal görüntü bacak arası vs yok

Detayli ultrason zamniniz gelmiş neden detayli utlrasona girmiyorsunuz?

Bence erkek ya

Back
X