Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakıldı ya yapay zeka sağolsun erkek çıkıyor orda ama ben inanmıyorum pekIlla bacak arasi gerekmiyor nub teoirisine gore bakacaktim![]()
Şöyle 17 ci haftalarda bizimkine benzer bir görüntü bulsam ama bulamadım benim için önemli olan şu an bahsedilen iki durumu elemek rahatsız eden kısmı bu doktorlar detaylı bekle şunu bekle derken okadar rahatlar kiBence erkek ya
Doğru söylüyorsunuz bu şekilde oluyor genelde benim kızlarımında öyleydi 16 haftada kız dendi erkeklerde daha erken de belli olabiliyorGörüntüden anlamam tabi ama 15. Haftada net kızdi. Bacak arası boştu.
18 . Haftada bakmaya başlıyorlar ikizse 20. Haftada bakıyorlar .Ayrıca 21 haftadan önce perintologlar detaylı ultrasona bakmıyorlar bilginiz olsun
Ben de çok sabırsızlanıp 18. Haftada hemen baktırayım istemiştim ısrarla hatta ama 21 22nin ortasında vermişti randevuyu bana.18 . Haftada bakmaya başlıyorlar ikizse 20. Haftada bakıyorlar .
Baya uğrastim detaylı ultrasonlarla kaç tane doktora gittim ordan biliyorum.
Tek bebekse bu haftalar da baya baya görünür herşey net .
Benim ikiz olduğu halde 20. Haftada çok netti herşey.
Doktordan doktora değişiyor demekki.Ben de çok sabırsızlanıp 18. Haftada hemen baktırayım istemiştim ısrarla hatta ama 21 22nin ortasında vermişti randevuyu bana.
Yapay zeka bana erkek demisti ama orda 3 cizgi var dedigimde de aa evet haklisi farketmemisim dediBakıldı ya yapay zeka sağolsun erkek çıkıyor orda ama ben inanmıyorum pek![]()
Benimde ilk gebeliğim ikizdi bebeklerinden biri doğumdan 35 gün sonra vefat etti 32 haftada erken doğum yapmıştım yine 21 haftayı bekletmişlerdi doktordan doktora fark ediyor yada acil özel durumlarda bakıyorlarsa onunla ilgili bilgim yok18 . Haftada bakmaya başlıyorlar ikizse 20. Haftada bakıyorlar .
En başta su azlığım vardı bebeklerin birinde sonra zaten detayliya girince baya problemi olduğunu öğrendim o yüzden olabilir .Benimde ilk gebeliğim ikizdi bebeklerinden biri doğumdan 35 gün sonra vefat etti 32 haftada erken doğum yapmıştım yine 21 haftayı bekletmişlerdi doktordan doktora fark ediyor yada acil özel durumlarda bakıyorlarsa onunla ilgili bilgim yok
Bu 4 cü gebeliğim çocuklarım 12-11-5 yaşında bende kesin derdim en geç 16 haftada belli oluyor olurmu öyle şey diye bizim ki belirsizlik değil doktorlar sanki özel bölgede bir sorun varmış gibi yorum yapıyorlar özel drlar olmasına rağmen çokmu imtina ettiler derseniz hayır 3 hafta sonra gel 1 ay sonra gel detaylıda görürsün gibi cümleler ama anne detaylıya gidene kadar neler hissedecek çektiği stres ne olacak o önemli değil sanırım onlar için18 . Haftada bakmaya başlıyorlar ikizse 20. Haftada bakıyorlar .
Çok teşekkür ederim size kesin erkek dendiğine göre emin olmuşlar bizede birşey söyleseler keşke sağlıkla kucağınıza alınBu arada bana sizin bebeğinizde erkek gibi geldi
Çok teşekkürlerEn başta su azlığım vardı bebeklerin birinde sonra zaten detayliya girince baya problemi olduğunu öğrendim o yüzden olabilir .
Umarım sağlıkla kucağınıza alirsiniz bebeğinizi
Cinsiyette netleşir kız veya erkek sağlıklı olanı olsun hakkınızda![]()
O 3 hafta 1 ay geçmiyor sizi çok iyi anlıyorum.Bu 4 cü gebeliğim çocuklarım 12-11-5 yaşında bende kesin derdim en geç 16 haftada belli oluyor olurmu öyle şey diye bizim ki belirsizlik değil doktorlar sanki özel bölgede bir sorun varmış gibi yorum yapıyorlar özel drlar olmasına rağmen çokmu imtina ettiler derseniz hayır 3 hafta sonra gel 1 ay sonra gel detaylıda görürsün gibi cümleler ama anne detaylıya gidene kadar neler hissedecek çektiği stres ne olacak o önemli değil sanırım onlar için
Amin çok teşekkürlerO 3 hafta 1 ay geçmiyor sizi çok iyi anlıyorum.
Benim bebeklerimin birisi erkek testislerinin aşağıya inmedigini söylemişti doktor yukarıda kaldigindan bahsetmişti.
Her neyse umarım düzelen bişeydir içinizi ferah tutun
Perinatologlar bu konuda gercekten çok iyiler .
Normal kadın doğumdakiler anlamıyorlar .
Hiçbir problemi de çıkmaz insallah![]()