Ben ogrenemedim halaa senn bebegin hayırlı olsun. .. kız yada erkek olmasini eşinden gelen spermin kromozomlari belirliyor sennle bi alakası yokki cinsiyetin..bence bi ara güzel bi iğnele kadını hala var mı böyle insanlar yaaa
Hey allahım ne insanlar var ya.senin mutluluğunu paylaşacağı yerde dediğine bak kadının. Boşver canım sıkma canını kız çocuğunun yeri benim.için başkadır.e kendimden biliyorum.aileme çok düşkünüm.hem cinsiyet kesin olmayabiliyo.bana 18. Haftada kız gibi duruyo yüzde seksen kız dediler. Ayy neler neler ne ciciler aldım.daha sonra erkek olduğunu öğrendik.eşim okadar çok sevindiki çok bozulmuştum bende neden kız dedince bu kadar sevinmedin falan diye atışmıştık.millette erkek takıntısıdır gidiyo.rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin demiyolarda.üzme kendini hamileliğin tadını çıkar, rahatına bak tatlım.
canim benim cevapladigin icin tesekkür ederim
senin de bebisin hayirli olsun.
kv bisey diyemedim ama esime soyledim annen pek sevinmedi heralde diye.bi haftadir beni hic aramadi kv.hatta kp bile..sanki cenaze haberi verdim.(
acaba doktor yanildi da erkekse nasi olcak tavirlari o kadar merak ediyorum kii..
senin kac haftalik yumurcak:)
Allah Allah ya ne güzel torunları olacak iste yaa..baska torunları var mi..erkekse bu söylediğini unutur hic bu konuda konusmamis gibi yapar bence ama kız olursa nasıl sevecekler merak ediyorum
Biz 16haftalik bakalım persembe randevum var inşallah bu sefer gösterir
baska torunu gectim esimden baska evli cocugu yok.yani hem ilk muruvet hem ilk torun..zaten bi oglu engelli.kizi da pek evlenmeye yanasmiyo.kendini engelli kardese adamis..millet el ustunde tutar..benimkilerin lafina bak.
bi de dogumda gelir bakarim ben diyomus esime.!
tatlim benim doktor baya kesin kiz bu dedi artik nasi gorduyse..yarin bi daha gitcem bakalim biraz daha netlesir heralde..bi cikinti eklenmediyse))
kizlar sinir oldum biri beni sakinlestirsin lutfen.gecen hafta kontrole gittim 13 haftalik hamisim.ikili tarama icin gitmistim.sukur herşey yolundaymis.doktor cinsiyet icin de kiz gibi duruyo dedi.
benim de gonlumden kiz geciyodu zaten.cok sevindim.kv aradim.'baska bisey beklemiyodum zaten ben' demez mi!! yaani senden de anca bu beklenirdi der gibi.
bu arada Allah göstermesin engelli bi evladı var.baya da yetiskin.yani cok sukur bi sorun yok demiş doktor saglikli olsun da diyceene..hey Allahim yaaa!!
sizde durumlar nasildi cinsiyet hakkinda?
kizlar sinir oldum biri beni sakinlestirsin lutfen.gecen hafta kontrole gittim 13 haftalik hamisim.ikili tarama icin gitmistim.sukur herşey yolundaymis.doktor cinsiyet icin de kiz gibi duruyo dedi.
benim de gonlumden kiz geciyodu zaten.cok sevindim.kv aradim.'baska bisey beklemiyodum zaten ben' demez mi!! yaani senden de anca bu beklenirdi der gibi.
bu arada Allah göstermesin engelli bi evladı var.baya da yetiskin.yani cok sukur bi sorun yok demiş doktor saglikli olsun da diyceene..hey Allahim yaaa!!
belki o anlamda dememiştir ya hani onun içine de öyle doğmuştur o yüzden demiştir. sıkma canını olumlu düşün.
benim annem de ikinciyi kız doğurunca köy yerinde annemi çok üzmüş dedemler falan yedi yumurtayı kız doğurdu diye. annem kaç gün üzüntüden ablamın yüzüne bakmamış . artık kalmado böyle düşünenler diye düşünüyorum .inşallah öyle demek istememiştir
Ayy ne güzel kız çocuğunuz olacak. Benim nişanlım kız çocuk hastası ve erkek olmasını hiç istemiyor. Hatta bunun için yardım alacağız. Kv 'de kız olsun istiyor. O yüzden şanslıyım galiba. Ama bende istenmeyen o ilk kız torunum. Sadece babamın iki kızı olmuş. Diğerleri erkek çocuk sahibi. Ama şimdi anneme gelip en güzeli kız iyi günde kötü gününde yanında. Erkekler bakmıyor diyor. Yani umarım kv bu hatanın farkına varır
densizbir de engelli erkek evladı armış. sağlıklı olsun da cinsiyet fark etmez diyeceği yerde sen hiç sıkma canını canım. sağlıklı sıhhatli alırsın yarunu kucağına inşaallah.. o senin çocuğun kim ne derse desin sen onu koşulsuz şartsız seveceksin.. önemli olan da bu
canim ben de hep olumlu dusunmeye calistim zaten bu zamana kadar.ilk hamis oldugumu haber ettigimde de ayva ye bari de guzel olsun demisti!!
daha ben kesenin ici bos mu kalp atisini duyabilir miyim acaba diye uykusuz geceler gecirirken kv ayva derdinde..
sakaya vuruyo gibi yapiyo ama hart diye sokuyo lafi!
insallah dedigin gibi ben hormonlar tavan yaptigindan filan ters anlamisimdir.ben de oyle tahmin etmiştim zaten demek istemistir..bi haftadir da yogunluktan filan aramamistir@@@
tatlim bu zamana kadar anlasaydi anlardi bence.bi kizi var demistim ya butun zamanini engelli kardesine ayiriyo.benim esim erkek evladi kirk yilda bi ararsa arar o kadar.kiz evladi olmasa kim bakicakti o engelliye.en azindan kim yardim edicekti.
velhasil anlasa anlardi zaten.yok yok brnim bu kv sopa istiyoo::)))
Yaşını başını almış, yaptığı ayıba bak gerçekten o lafı söylemek büyük terbiyesizlik.
İnsan güzel dileklerde dualarda bulunur, torunum çok şükür sağlıkla tutunmaya çalışıyo hayata diye.
Valla böyle birinin lafını sözünü takmaya bile değmez, bebişin doğunca da bu sefer ayy canım torunum vahh güzel prensesim olur.
Tee Allahım yaaa, sen şu insanlara akıl fikir, denge ver ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?