Oğlunda hata zaten.''Y'' kromozomu yerine X kromozomu tayin etmiş...
Cinsiyeti erkek belirler,nedense bir takım aklı selimler kadında suç bulur,sanki cinsiyet belirleme kadının rahminde var..
kizlar sinir oldum biri beni sakinlestirsin lutfen.gecen hafta kontrole gittim 13 haftalik hamisim.ikili tarama icin gitmistim.sukur herşey yolundaymis.doktor cinsiyet icin de kiz gibi duruyo dedi.
benim de gonlumden kiz geciyodu zaten.cok sevindim.kv aradim.'baska bisey beklemiyodum zaten ben' demez mi!! yaani senden de anca bu beklenirdi der gibi.
bu arada Allah göstermesin engelli bi evladı var.baya da yetiskin.yani cok sukur bi sorun yok demiş doktor saglikli olsun da diyceene..hey Allahim yaaa!!
sizde durumlar nasildi cinsiyet hakkinda?
abla bunu erkeklere söyleyince kuduruyorlar inanmazdan geliolar ama bilimsel gerçeğe bile hödüklenenler var
bir kadının "kız" bebeği beğenmemesini de anlamak mümkün değil...aslını inkar etmek demek bu:)
bir kadının "kız" bebeği beğenmemesini de anlamak mümkün değil...aslını inkar etmek demek bu:)
Soyadını nasıl devam ettircek kız çocuğu,derdi o onun..
Soyadını nasıl devam ettircek kız çocuğu,derdi o onun..
Sanırsın çok önemli bi soyadları var daveliahtları eksik
hay soylarınasanki soyumuz tükenicek
Sanırsın çok önemli bi soyadları var daveliahtları eksik
kizlar sinir oldum biri beni sakinlestirsin lutfen.gecen hafta kontrole gittim 13 haftalik hamisim.ikili tarama icin gitmistim.sukur herşey yolundaymis.doktor cinsiyet icin de kiz gibi duruyo dedi.
benim de gonlumden kiz geciyodu zaten.cok sevindim.kv aradim.'baska bisey beklemiyodum zaten ben' demez mi!! yaani senden de anca bu beklenirdi der gibi.
bu arada Allah göstermesin engelli bi evladı var.baya da yetiskin.yani cok sukur bi sorun yok demiş doktor saglikli olsun da diyceene..hey Allahim yaaa!!
öyle deme şehzadeler lazım tahtı kime bırakıcaklar
o zaman gitsin sana değil oğluna konuşsun çünkü erkek olmadıysa ve bu bi suçsa tek suçlu eşin yani senden başka bişey beklemeyen kv nin oğlunun..
Sorsan ben oğlan doğurdum bile der böyleleri
Sanki Allah'tan daha çok payları var gibi bu konuda
kv'ninde kp'inde ALLAH normal olanını versin. Benimkilerde garip. Bıktık pipi görmekten diyorlar illa kız istiyorlar.Kv'min duasi 'hayırlı,ömürlü,eksiksiz,noksansız birde kız torun istiyorum senden Rabbim' . Bende inat gelin oğlum olacak diyorum..Saçıma tuz dökmeler, bıcak,makas deneyleri..Karnımda yüzük sallamalar .
Gerçi soyadları iyi değil ondanda olabilir. Sen yandın gelin,torun yanmasın diyor babamın gözünün içine baka baka. Alem kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?