cinsiyet kiz deyince kv baska bisey beklemiyodum zaten dedi!!!

Oğlunda hata zaten.''Y'' kromozomu yerine X kromozomu tayin etmiş...
Cinsiyeti erkek belirler,nedense bir takım aklı selimler kadında suç bulur,sanki cinsiyet belirleme kadının rahminde var..

abla bunu erkeklere söyleyince kuduruyorlar inanmazdan geliolar ama bilimsel gerçeğe bile hödüklenenler var

İdrak başka bişey işte hala böyle diyebiliyo mu

bir kadının "kız" bebeği beğenmemesini de anlamak mümkün değil...aslını inkar etmek demek bu:)

bir kadının "kız" bebeği beğenmemesini de anlamak mümkün değil...aslını inkar etmek demek bu:)

Kendini ve hemcinslerini de sevmiyo böyleleri Q cum
Erkekler de bunlar gibiler yüzünden kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor

o zaman gitsin sana değil oğluna konuşsun çünkü erkek olmadıysa ve bu bi suçsa tek suçlu eşin yani senden başka bişey beklemeyen kv nin oğlunun..

ayy anlamıyorum insanları benim de oğlum olduğunu öğrendiğimizde doktor bile eşimle bir olup nasıl sevindiler doktor benimde oğlum var başka ne olacak ki falan dedi . kız olsa ne olacak oğlan olsa ne olacak hepsi bir sonuçta cennet kokulu evlat

Kayınvalidenize KENDİ CİNSİYETİNİ sormanızı rica ve hatta tavsiye ediyorum.

Allah miniminnacık yavrunuzu sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Uzun uzun ömürler versin hem size ve babasına hem de minnak yavruya:)

o zaman gitsin sana değil oğluna konuşsun çünkü erkek olmadıysa ve bu bi suçsa tek suçlu eşin yani senden başka bişey beklemeyen kv nin oğlunun..

Sorsan ben oğlan doğurdum bile der böyleleri
Sanki Allah'tan daha çok payları var gibi bu konuda

Allahın sevdiği kuluymuşsunuz bir oğlum var benimde hayırlısıyla bir kızım olmasını çok istiyorum 2. Erkek olursa 3. Bile düşünüyorum kızı bulana kadar devam :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sorsan ben oğlan doğurdum bile der böyleleri
Sanki Allah'tan daha çok payları var gibi bu konuda

konu sahibide kayınbabamın marifeti senin değil desin o zaman..
ben bazen insanları ciddi boyutta anlama problemi yaşıyorum..
nasıl bi soydan geldiklerini çok merak ediyorum ciddi ciddi..

kv'ninde kp'inde ALLAH normal olanını versin. Benimkilerde garip. Bıktık pipi görmekten diyorlar illa kız istiyorlar.Kv'min duasi 'hayırlı,ömürlü,eksiksiz,noksansız birde kız torun istiyorum senden Rabbim'. Bende inat gelin oğlum olacak diyorum..Saçıma tuz dökmeler, bıcak,makas deneyleri..Karnımda yüzük sallamalar.

Gerçi soyadları iyi değil ondanda olabilir. Sen yandın gelin,torun yanmasın diyor babamın gözünün içine baka baka. Alem kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…