kizlaaaaarrr kac gundur yazamadim bisey..
benim kv haaalaa aramadi biliyo musunuz?!:::$$$$@@@&&&&
O uyuz kv n minik bebişinin tırnağına kurban olsun.inşallah eşinde annesinin yaptığının farkındadır.ben yerinde olsam bebişim doğunca hiiiiç sevdirmem o karıya.sende hiiiiç tınlama boşver, sağlığına dikkat et canım.
valide sultan nihayet aradilar.o da beni deil esimi..neyse esim de elime tutusturuverdi telefonu mecbur konustum.sanki ezber yapmis gibi pat diye bizim icin kiz erkek farketmez ikisi de bir tamam mi kizim dedi..ben de 'bizim icin zaten farketmiyo anne Allah ne verdiyse o' dedim...
esim sanki citlatmis gibi geldi bana ama neyse kurcalamadim artik.
ne nisanda ne düğünde ne ev esyasinda bir toplu ignesini gormedim ben onlarin.bi de torun begendiremedik..
yok yaa bazisina hic yaranilmiyo..
Eşin söylemesede kafasına dank ederdi zaten tatlım. Zaten baksana oğluna bile evlenirken bişey yapmamış.madem erkek çocuğu gözünde daha değerli.kendi oğluna verdiği değer ortada.senin bebiş erkek olsaydıda bişey beklenmezdi kv nden.laf olsun işte onunki.bu arada hamilelik nasıl gidiyo.kaçıncı haftaya girdin.alışverise başlamışsındır.dün bayağı mağaza gezdim.elim hep kız çocuklarına gidiyor. Ay ne güzel şeyler yapmışlar ya.insanın deli gibi alışveriş yapasi geliyo valla :)
tatlim17.haftaya yeni girdim.ufak ufak gobis cikmaya başladı.bu sali kontrolum var cinsiyet epey netlesir umarim.ondan sonra basliycam alışverişe.
surekli kiz reyonlarini dolasiyorum tokalar coraplar kurdaleler..neler neler.cildiriyorum onlari görünce:)))
simdilik kendime bi tulum bir iki elbise filan aldim.benim esas derdim işe giycek kiyafet bulmak.resmi kiyafet giymem gerekiyo ama hamile pantolonlari filan cok pahali.uyduruyom işte bi seyler
sen ne durumdasin canim hersey yolunda mi
kayınvalidene söyler misin bitane kız çocuğu yaratsın ..
öyle konuşsun bu şekilde ! ne demek baska birşey beklemiyodum ..
senn kimsin de böyle dersin .. cok sinirlendim anlatamam ..
2 yıldır kız erkek farketmez ,rabbim bitanede bana verse diyorum ..
kayınvalidenin yaptığı cehalett resmenn !!!
Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin ..
kizlar sinir oldum biri beni sakinlestirsin lutfen.gecen hafta kontrole gittim 13 haftalik hamisim.ikili tarama icin gitmistim.sukur herşey yolundaymis.doktor cinsiyet icin de kiz gibi duruyo dedi.
benim de gonlumden kiz geciyodu zaten.cok sevindim.kv aradim.'baska bisey beklemiyodum zaten ben' demez mi!! yaani senden de anca bu beklenirdi der gibi.
bu arada Allah göstermesin engelli bi evladı var.baya da yetiskin.yani cok sukur bi sorun yok demiş doktor saglikli olsun da diyceene..hey Allahim yaaa!!
sizde durumlar nasildi cinsiyet hakkinda?
kimi bulamaz kimi bilemez dedikleri işte..benim kvnin yaptigi aynen bu.
Rabbim tez zamanda saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin canim insallah.dua ediyorum bütün bebis isteyenlerin kucagini doldursun Rabbim..
aminn tatlım .. sende sağsalim al kucağına bebeğini..
Boşver cahil kayınvalideni ..
kizlar bugun 3lu taramaya girdim benim kuzucum meger erkekmis::))) sok olduk esimle.hem de baya baya göründü yani cocugun heryeri.doktor bak bu da pipisi dedi harbiden de öyle yaani.
benim kaynana dua etti heralde
soylemedim kendilerine.merak ederse malumat vericiiymm:$
kizlar sinir oldum biri beni sakinlestirsin lutfen.gecen hafta kontrole gittim 13 haftalik hamisim.ikili tarama icin gitmistim.sukur herşey yolundaymis.doktor cinsiyet icin de kiz gibi duruyo dedi.
benim de gonlumden kiz geciyodu zaten.cok sevindim.kv aradim.'baska bisey beklemiyodum zaten ben' demez mi!! yaani senden de anca bu beklenirdi der gibi.
bu arada Allah göstermesin engelli bi evladı var.baya da yetiskin.yani cok sukur bi sorun yok demiş doktor saglikli olsun da diyceene..hey Allahim yaaa!!
Bnde bnm KV sinir oldum bugün 36 hft ilk hamileyim calisan bir anneyim normalde herşeye karismaya meyillidir onu hep BN durdururum şimdide çocuğumu nazil yetistiricem ona karisio daha dogmamis çocuk bn napicam bilmiyorum doğmadan basladik doğunca hali tuttuk galiba((
Ben dogurdum hemsirenin elinde sarili hala soran var erkek mi diye bu neki... Son aya kadar bekleyen var belki cuk talilir diye.allah saglikli omurlu hayirli versin de guzelim takma cok biliyosan sen dogur deseydinkizlar sinir oldum biri beni sakinlestirsin lutfen.gecen hafta kontrole gittim 13 haftalik hamisim.ikili tarama icin gitmistim.sukur herşey yolundaymis.doktor cinsiyet icin de kiz gibi duruyo dedi.
Canim benim kizim vardi melegim 1 hafta sonra cennete uctu. Ama anliyorum cok iyi aynen falancaya kiz demisler oglan olmus vay oyle vay boyle ulan cocuk dogmus battaniyeye sarili erkek mi denir mi be ..neyse yaaHayırlı olsun canım Allah aymalim kucağına almayı nasip etsin oğluşunu
Kafana hic takma arastirmalarima gorekizlar sinir oldum biri beni sakinlestirsin lutfen.gecenolur ta kontrole gittim 13 haftalik hamisim.ikili tarama icin gitmistim.sukur herşey yolundaymis.doktor cinsiyet icin de kiz gibi duruyo dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?