cinsiyet kiz deyince kv baska bisey beklemiyodum zaten dedi!!!

kizlaaaaarrr kac gundur yazamadim bisey..
benim kv haaalaa aramadi biliyo musunuz?!:::$$$$@@@&&&&

O uyuz kv n minik bebişinin tırnağına kurban olsun.inşallah eşinde annesinin yaptığının farkındadır.ben yerinde olsam bebişim doğunca hiiiiç sevdirmem o karıya.sende hiiiiç tınlama boşver, sağlığına dikkat et canım.

valide sultan nihayet aradilar.o da beni deil esimi..neyse esim de elime tutusturuverdi telefonu mecbur konustum.sanki ezber yapmis gibi pat diye bizim icin kiz erkek farketmez ikisi de bir tamam mi kizim dedi..ben de 'bizim icin zaten farketmiyo anne Allah ne verdiyse o' dedim...
esim sanki citlatmis gibi geldi bana ama neyse kurcalamadim artik.
ne nisanda ne düğünde ne ev esyasinda bir toplu ignesini gormedim ben onlarin.bi de torun begendiremedik..
yok yaa bazisina hic yaranilmiyo..

Eşin söylemesede kafasına dank ederdi zaten tatlım. Zaten baksana oğluna bile evlenirken bişey yapmamış.madem erkek çocuğu gözünde daha değerli.kendi oğluna verdiği değer ortada.senin bebiş erkek olsaydıda bişey beklenmezdi kv nden.laf olsun işte onunki.bu arada hamilelik nasıl gidiyo.kaçıncı haftaya girdin.alışverise başlamışsındır.dün bayağı mağaza gezdim.elim hep kız çocuklarına gidiyor. Ay ne güzel şeyler yapmışlar ya.insanın deli gibi alışveriş yapasi geliyo valla :)

tatlim17.haftaya yeni girdim.ufak ufak gobis cikmaya başladı.bu sali kontrolum var cinsiyet epey netlesir umarim.ondan sonra basliycam alışverişe.
surekli kiz reyonlarini dolasiyorum tokalar coraplar kurdaleler..neler neler.cildiriyorum onlari görünce:)))
simdilik kendime bi tulum bir iki elbise filan aldim.benim esas derdim işe giycek kiyafet bulmak.resmi kiyafet giymem gerekiyo ama hamile pantolonlari filan cok pahali.uyduruyom işte bi seyler
sen ne durumdasin canim hersey yolunda mi

Ben çalışmadığım için rahatım canım. Allah kolaylık versin sana.resmi çalışıyosan rahat kıyafet bulman zor oluyodur.gerçi karnın küçük tür daha.büyüdükçe daha zor olur.ben kıyafetleri hep lcw. Den aldım. Çok ta uygun.hatta mağazada bulamadıklarımı internetten aldım.iki alt üç parça üst 70 tl.ye aldım netten.bedenleride tam oldu.iki gündede elime ulaştı. Lc dede defact. Dada kumaş pantolanlar güzel gömlekler var uyguna.normalde çok pahalı ya.bikac ay giyilecek şeylere dünya kadar para istiyolar hiiiç vermem valla :) bu arada senin bebiş daha ufakmış ya :) yanlış hatırlamıyorsam (çok unutkanımdır :) ) cinsiyeti ilk 18.haftada öğrendik yüzde seksen kız dediler.22 de ayrıntılıya girdim.ozaman erkek dediler.ne ciciler almıştım kız diye başkalarına verdim hepsini.bence sende acele etme alışveriş için . Gerçi insan kendine engel olamıyo valla :)

kayınvalidene söyler misin bitane kız çocuğu yaratsın ..
öyle konuşsun bu şekilde ! ne demek baska birşey beklemiyodum ..
senn kimsin de böyle dersin .. cok sinirlendim anlatamam ..
2 yıldır kız erkek farketmez ,rabbim bitanede bana verse diyorum ..
kayınvalidenin yaptığı cehalett resmenn !!!

Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin ..

kimi bulamaz kimi bilemez dedikleri işte..benim kvnin yaptigi aynen bu.
Rabbim tez zamanda saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin canim insallah.dua ediyorum bütün bebis isteyenlerin kucagini doldursun Rabbim..

Cnm kv den simarmis bi sukur namazi kilcagana dedigi seye bak hem cinsiyeti ERKEK belirler o laf sana diil ogluna laf arasinda soyle annecim biliomusun cinsiyeti erkek belirliyomus demekki (esinin adini soyle) oglunun kiz spermleri cok de buda ona kapak olsun towbe towbe ya yillarca cocuk arayan insanlar war bu ne simariklik ya gicik oldum sende takma kafana cimcimende uzulur hisseder bi dogsun buysun kaynanana nispet yaparsiniz bu arada allah tum cocuk isteyenlere nasip etsin su hayirli gunlerde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kimi bulamaz kimi bilemez dedikleri işte..benim kvnin yaptigi aynen bu.
Rabbim tez zamanda saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin canim insallah.dua ediyorum bütün bebis isteyenlerin kucagini doldursun Rabbim..

aminn tatlım .. sende sağsalim al kucağına bebeğini..
Boşver cahil kayınvalideni ..

aminn tatlım .. sende sağsalim al kucağına bebeğini..
Boşver cahil kayınvalideni ..

kizlar bugun 3lu taramaya girdim benim kuzucum meger erkekmis::))) sok olduk esimle.hem de baya baya göründü yani cocugun heryeri.doktor bak bu da pipisi dedi harbiden de öyle yaani.
benim kaynana dua etti heralde
soylemedim kendilerine.merak ederse malumat vericiiymm:$

Aaaa hadi hayirli ugurlu olsun canim pasan geliyormus Allah analı babali büyütsün insallah :)

Bnde bnm KV sinir oldum bugün 36 hft ilk hamileyim calisan bir anneyim normalde herşeye karismaya meyillidir onu hep BN durdururum şimdide çocuğumu nazil yetistiricem ona karisio daha dogmamis çocuk bn napicam bilmiyorum doğmadan basladik doğunca hali tuttuk galiba ((

İnşallah kesin kızdır ben ve eşim hayırlısıyla kız olsun diye yatıp kalķıp dua ediyoruz ama henüz hamile değilim bambaşka ya kız evlat bana göre hiç canını sıkma cnm kv de yarın birgün sevmeye kalkınca lafını esirgeme lafa bak başka bişe beklemiyodum ayy çok sinir oldum valla ha

baştan sakın taviz verme canım.. eşinle "gezeceğiz" diye bile bırakmayacaksın ama o zaman.. baktırırsan karışmasına engel olmazsın.. çok karışıp hayatı dar eden tipse diye dedim..

Ben dogurdum hemsirenin elinde sarili hala soran var erkek mi diye bu neki... Son aya kadar bekleyen var belki cuk talilir diye.allah saglikli omurlu hayirli versin de guzelim takma cok biliyosan sen dogur deseydin

bebeğin cinsiyetini erkekten gelen kromozom belirlerken hala bunu bilmeyen kaldı mı?
okuma yazma kurslarında bile anlatılıyor.. hiç mi duymuyorlar.. denk gelmiyorlar..
sırf geline laf sokmak için ne yapacağını şaşırmış kv ler.. yazık walla..

oğlunuz oluyormuş öğrenmişsiniz.. hayırlı olsun.. ama kv nize bir laf da siz sokun bu konuda bence..

Kafana hic takma arastirmalarima gore
cinsiyeti anne degil baba belirliyormus
bunu sen bil kv bilmese de olurr Allah anali babali buyutsun kucagina almak na

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…