Ahh canim benim sanki ikiside evlat değilmi nasil insanlar bunlar ya benim ilk 11haftalikken erkek dedi doktor hepsi havalara uctu hayaller falan derken ben dusuk tehlikesine girdim 13.hafta doktora gittm esimle doktor kiz dedi. Benm bastan beri istedigim kizdi esimde sevindi saglikli olsunda ne olursa olsun dimi. Ama kv bi gun demezmi inşallah doktor yaniliyodur kiz evlat hayirsiz olur bas edilmez kiz evlada herkes bakamaz benim kizlarim degil herkes kötü olur erkek olsunda ne olursa olsun gibisinden ay nasil kötü oldum anne ne diyosun sen ben bebegimi kaybetmek uzereyim saglikli olsun kizim olsun bende yetistirirn allahin izniyle dedim ama nasik canim skildi smdi 39hafta oldu dogumu bekliyoruz şimdide iyiki kiz oluyor kiz evlat hayirlidir diyor bende anlamadm canim ama takma hic kimseyi melegini yakin zamanda hissettiginde dunyada ondan başka hic kimse kalmiyor. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Hey allahım ne insanlar var ya.senin mutluluğunu paylaşacağı yerde dediğine bak kadının. Boşver canım sıkma canını kız çocuğunun yeri benim.için başkadır.e kendimden biliyorum.aileme çok düşkünüm.hem cinsiyet kesin olmayabiliyo.bana 18. Haftada kız gibi duruyo yüzde seksen kız dediler. Ayy neler neler ne ciciler aldım.daha sonra erkek olduğunu öğrendik.eşim okadar çok sevindiki çok bozulmuştum bende neden kız dedince bu kadar sevinmedin falan diye atışmıştık.millette erkek takıntısıdır gidiyo.rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin demiyolarda.üzme kendini hamileliğin tadını çıkar, rahatına bak tatlım.
doğru söylüyosun canim en guzeli hic takmamak.cok iyi geldiniz kizlar iyi ki varsınız
aman canim inanki takmaya değecek biri değilmiş takilacak da laf etmemiş bu cahillik ve sukursuzluktur başka bir sey degil Rabbim lütuf etmiş aratmamis evlat vermiş bizim niye kiz falan deme luksumuz mu var tövbe hasa. o kadar çok evlat hasretiyle yanan var ki doktor kapilarini asindiran. Rabbim saglikli sihhatli versin evlatlarimizi inşaallah. amiinn
aynen benim de cok yakin bi akrabam yillarca bekledi tüp bebek denediler sonunda oldu çok şükür. ben de 10 aylık evliyim:) 9haftalik hamileyim şükürler olsun. 5ay olmadi da ben kafayi yemeye baslamistim. sonunda verdi Rabbim elhamdülillah. olmayanlara da nasip etsin inşaallah amiiin amiiiiinnncanim benim kesinlikle sana katiliyorum.benim enn yakin arkadaslarim tup bebek merkezlerine onca para dokuyolar senelerdir.sukurler olsun ki rabbim aratmadi.daha 10 aydir evliyiz.
her an sukretmemiz lazim.
cehalet iste..
engelli bi çocuğu olmasına rağmen bu cümleyi kurabiliyomu şükürsüz cahilçok biliyosa sağıklı doğursaymış madem kendi çocuğunu
ya..acaba diyorum ben boyle hevesli hevesli iste saglikliymis bi sıkıntı yokmus filan dedikce..ne biliym..hani icten ice kendi cocugu engelli olunca..kiskanmayla karisik bi üzüntü mü yasattim farkinda olmadan..olabilir mi kizlar.?
ya yabanci biri gibi hayirli olsun deyip gecse bundan iyiydi..
neyse..akillandim artik zirt pirt su oldu bu oldu diye aramiycam.
'ayva ye de guzel olsun bari 'deyince aklim basima gelseydi simdi bunu yasamazdim.
Ben ayva yiyim sen de al armut ye anne deseydin keşke de, şu tavırlarına karşılık nasıl bişeye benzediğini somut şekilde ima etseydin!
Sinir oldum kadına şimdi ya :)
kyv hiç yaşına ve durumuna uygun cevap vermemiş bu zamanda kız veya erkek evladının ne önemi varya cahillik resmen yaptığı takma kafana gebeliğinin tadını çıkar arkadaşım sağlıkla kucağına al evladını inşallah
😒 yine ayni konu bu kayinvalidelerde bir tuhaf ha .... uzulme sen bebegine odaklan yarin dogup buyuyunce kendini sevdirirken sende bu lafi hatirlatirsin ... cinsiyeti ben belirlemiyorum oglundanda o beklenirdi deseydin ☺ yeterdi ona cok sukur elhamdulillah diyen yok ha tobe tobe... hayirlis dogumlar olsun sana bu arada takma kafana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim bir oğlum var; ikinci de erkek gibi gözüküyor Allah bağışlasın. Valla ne yalan söyleyeyim, kız çocupum olmasını çok isterdim, ve ikisi de kız olsaydı bile kayınvalidem umurumda olmazdı. Bence sizde kafanızı takmayın, Allah'ın emaneti bu çocuklar bizlere, başımızın üstünde yerleri var. Kim ne derse desin, başınızı eğmeyin. Size emanet edene bakın. Bu arada kızlar xx , erkekler de xy kromozomlara sahiptirler. Dolayısıyla anne sadece x verirken, babanın verdiği x veya y kromozom bebeğin cinsiyeti üzerinde belirleyici. Sizin yapabileceğiniz birşey de yok zaten.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kizlar sinir oldum biri beni sakinlestirsin lutfen.gecen hafta kontrole gittim 13 haftalik hamisim.ikili tarama icin gitmistim.sukur herşey yolundaymis.doktor cinsiyet icin de kiz gibi duruyo dedi.
benim de gonlumden kiz geciyodu zaten.cok sevindim.kv aradim.'baska bisey beklemiyodum zaten ben' demez mi!! yaani senden de anca bu beklenirdi der gibi.
bu arada Allah göstermesin engelli bi evladı var.baya da yetiskin.yani cok sukur bi sorun yok demiş doktor saglikli olsun da diyceene..hey Allahim yaaa!!
sizde durumlar nasildi cinsiyet hakkinda?
kizlar sinir oldum biri beni sakinlestirsin lutfen.gecen hafta kontrole gittim 13 haftalik hamisim.ikili tarama icin gitmistim.sukur herşey yolundaymis.doktor cinsiyet icin de kiz gibi duruyo dedi.
benim de gonlumden kiz geciyodu zaten.cok sevindim.kv aradim.'baska bisey beklemiyodum zaten ben' demez mi!! yaani senden de anca bu beklenirdi der gibi.
bu arada Allah göstermesin engelli bi evladı var.baya da yetiskin.yani cok sukur bi sorun yok demiş doktor saglikli olsun da diyceene..hey Allahim yaaa!!
sizde durumlar nasildi cinsiyet hakkinda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?