cinsiyet kiz deyince kv baska bisey beklemiyodum zaten dedi!!!

canim benim cok az kalmiiiiiiissssss:::)))) hayirlisiyla rabbim kucaginda kavustursun.
ya kizin da hayirlisi var hayirsizi var erkegin de..
ya da sagligi sihhati oncelik oldugunda cinsiyetin onemi mi kalir.
ama gel de anlat benim kv kp'e..
annemin iki torunu var.benimkini ogrenince ilk torunu gibi sevindi.hepsi ayri dedi..biraz görgü lazim..

Çok haklısın mesela bu erkekler büyüyüp aşık olmak isteyince evlenmek isteyince ortada kız olmasa be yaparlar acaba:)
Bence kız coçugu daha önemli erkek de güzel ama kız ayrıdır hayırlı olsun sağlıklı olsun gerisi hiç önemli deil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doğru söylüyosun canim en guzeli hic takmamak.cok iyi geldiniz kizlar iyi ki varsınız

aman canim inanki takmaya değecek biri değilmiş takilacak da laf etmemiş bu cahillik ve sukursuzluktur başka bir sey degil Rabbim lütuf etmiş aratmamis evlat vermiş bizim niye kiz falan deme luksumuz mu var tövbe hasa. o kadar çok evlat hasretiyle yanan var ki doktor kapilarini asindiran. Rabbim saglikli sihhatli versin evlatlarimizi inşaallah. amiinn

canim benim kesinlikle sana katiliyorum.benim enn yakin arkadaslarim tup bebek merkezlerine onca para dokuyolar senelerdir.sukurler olsun ki rabbim aratmadi.daha 10 aydir evliyiz.
her an sukretmemiz lazim.
cehalet iste..

canim benim kesinlikle sana katiliyorum.benim enn yakin arkadaslarim tup bebek merkezlerine onca para dokuyolar senelerdir.sukurler olsun ki rabbim aratmadi.daha 10 aydir evliyiz.
her an sukretmemiz lazim.
cehalet iste..
aynen benim de cok yakin bi akrabam yillarca bekledi tüp bebek denediler sonunda oldu çok şükür. ben de 10 aylık evliyim:) 9haftalik hamileyim şükürler olsun. 5ay olmadi da ben kafayi yemeye baslamistim. sonunda verdi Rabbim elhamdülillah. olmayanlara da nasip etsin inşaallah amiiin amiiiiinnn

engelli bi çocuğu olmasına rağmen bu cümleyi kurabiliyomu şükürsüz cahil çok biliyosa sağıklı doğursaymış madem kendi çocuğunu

engelli bi çocuğu olmasına rağmen bu cümleyi kurabiliyomu şükürsüz cahil çok biliyosa sağıklı doğursaymış madem kendi çocuğunu

ya..acaba diyorum ben boyle hevesli hevesli iste saglikliymis bi sıkıntı yokmus filan dedikce..ne biliym..hani icten ice kendi cocugu engelli olunca..kiskanmayla karisik bi üzüntü mü yasattim farkinda olmadan..olabilir mi kizlar.?

kıskanç bi yapısı varsa onuda kıskanmış olabilir

ya yabanci biri gibi hayirli olsun deyip gecse bundan iyiydi..
neyse..akillandim artik zirt pirt su oldu bu oldu diye aramiycam.
'ayva ye de guzel olsun bari 'deyince aklim basima gelseydi simdi bunu yasamazdim.

Ben ayva yiyim sen de al armut ye anne deseydin keşke de, şu tavırlarına karşılık nasıl bişeye benzediğini somut şekilde ima etseydin!
Sinir oldum kadına şimdi ya :)

😒 yine ayni konu bu kayinvalidelerde bir tuhaf ha .... uzulme sen bebegine odaklan yarin dogup buyuyunce kendini sevdirirken sende bu lafi hatirlatirsin ... cinsiyeti ben belirlemiyorum oglundanda o beklenirdi deseydin ☺ yeterdi ona cok sukur elhamdulillah diyen yok ha tobe tobe... hayirlis dogumlar olsun sana bu arada takma kafana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kyv hiç yaşına ve durumuna uygun cevap vermemiş bu zamanda kız veya erkek evladının ne önemi varya cahillik resmen yaptığı takma kafana gebeliğinin tadını çıkar arkadaşım sağlıkla kucağına al evladını inşallah

artik dalgaya vurmus haldeyim zaten.bebis dogup da kv sevmeye baslarsa "anne olani bu iste" filan derim heralde..)
hala aramiyo bu arada..
sindiremedi bi türlü:)))

Cok ayip gercekten sana yaptigi.helede engelli bi cocugu varken saglikli olsunda kiz erkek farketmrez diyeceği yerde dediği lafa bak gerçekten cahillik baska bisey degil,bu arada biri anlatsin ona bebegin cinsiyetini kimin belirlediğini. Senden daha bisey beklemez.bu arada okadar cok biliyosa kendi yapsaymis engelli olmasaymis dicem ama gunaha girmek istemem.onu da Allah yaratmis,İnsallah sag salim kucagina alirsinda onlarda catlar patlar,

Ilk torunlarda böyle sıkıntılar yaşanıyor genelde hiç tinlama onlar utanmadan doğduktan sonra hergün sevmeye gelecekler torun sevgisi nedir tatmamislarki nerden bilsinler öğrenecekler sayende.

Benim bir oğlum var; ikinci de erkek gibi gözüküyor Allah bağışlasın. Valla ne yalan söyleyeyim, kız çocupum olmasını çok isterdim, ve ikisi de kız olsaydı bile kayınvalidem umurumda olmazdı. Bence sizde kafanızı takmayın, Allah'ın emaneti bu çocuklar bizlere, başımızın üstünde yerleri var. Kim ne derse desin, başınızı eğmeyin. Size emanet edene bakın. Bu arada kızlar xx , erkekler de xy kromozomlara sahiptirler. Dolayısıyla anne sadece x verirken, babanın verdiği x veya y kromozom bebeğin cinsiyeti üzerinde belirleyici. Sizin yapabileceğiniz birşey de yok zaten.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haklisin tatlim kimseyi takmamak en iyisi.ilk zamanlar daha hassastim ama artik ezilip bukulmek yok.kiz oldugu kesinlessin de coskuyla soyliycem sorana.rabbim nasip etmis begenmemek sadece nankor isi olur

Oğlunda hata zaten.''Y'' kromozomu yerine X kromozomu tayin etmiş...
Cinsiyeti erkek belirler,nedense bir takım aklı selimler kadında suç bulur,sanki cinsiyet belirleme kadının rahminde var..

cahil yobaz kadın ! canım bunun gibileri napmak laızm bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…