Doğuma Hazırlık Cinsiyet konusunda tahmin yapabilecek olan teyzeler ariyoruz:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mavibeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
64
42
38
Herkese merhaba. Öncelikle insallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucagimiza alırız. Benim sorum su; 12+4 te yani bugun kontrole gittim. Doktorum cinsiyet için çıkıntı yok ama kız diyemiyorum çünkü pipi bazen arkaya doğru kayabiliyor dedi. Ancak 1 ay sonra belli olur dedi. Acaba benim durumumda olupta sonradan erkek olan ya da bu tahmin doğru çıkan varmı? Lütfen yanlış anlaşılmasın masum bir merak herhangi bir cinsiyette ısrarım yok. Sağlıklı olsun öncelikle...

Usg fotosu yüklemeye çalışıyorum ama yükleyemiyorum. Nasıl yükleyebilirim acaba.

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Öncelikle insallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucagimiza alırız. Benim sorum su; 12+4 te yani bugun kontrole gittim. Doktorum cinsiyet için çıkıntı yok ama kız diyemiyorum çünkü pipi bazen arkaya doğru kayabiliyor dedi. Ancak 1 ay sonra belli olur dedi. Acaba benim durumumda olupta sonradan erkek olan ya da bu tahmin doğru çıkan varmı? Lütfen yanlış anlaşılmasın masum bir merak herhangi bir cinsiyette ısrarım yok. Sağlıklı olsun öncelikle...

Usg fotosu yüklemeye çalışıyorum ama yükleyemiyorum. Nasıl yükleyebilirim acaba.
Mesaj yazdiginiz yerin altinda Dosya yukle kismindan ekleyebilirsin fotoyu yuklemezse cozunurlugu biraz dusurup cekmen lazim

Açılınn ben 3 yıllık teyzeyim :D tahminlerim kötüdür yeğenim için kız olur dedim erkek çıktı. büyük ihtimal sizinki erkek

12.haftada bana erkek demişlerdi geçen hafta kız olduğunu öğrendim canım, 16.haftaya kadar bekle malesef yaniltiyor

12.haftada bana erkek demişlerdi geçen hafta kız olduğunu öğrendim canım, 16.haftaya kadar bekle malesef yaniltiyor
Doktor da emin konuşmadı ama forumda erken öğrenen ve doktoru kesin cinsiyeti söyleyen anneler var. Merak iste bizimkisi::)))

Doktor da emin konuşmadı ama forumda erken öğrenen ve doktoru kesin cinsiyeti söyleyen anneler var. Merak iste bizimkisi::)))
Benimki de büyük ihtimalle erkek bak hemen belli oldu demişti, 2 hafta üst üste hem de. Geçen hafta kız dediler inanmadım başka doktora gittim o da kiz dedi, 3 hafta daha sabır :KK48:

Benimki de büyük ihtimalle erkek bak hemen belli oldu demişti, 2 hafta üst üste hem de. Geçen hafta kız dediler inanmadım başka doktora gittim o da kiz dedi, 3 hafta daha sabır :KK48:
Siz 17. Haftadasınız ve hala kesin öğrenemediniz. O zaman ben daha çooookkk beklerim :)). Peki devletemi gidiyorsunuz özele mi. Ben özele gidiyorum güya cihazları çok iyi devlete nazaran.

Siz 17. Haftadasınız ve hala kesin öğrenemediniz. O zaman ben daha çooookkk beklerim :)). Peki devletemi gidiyorsunuz özele mi. Ben özele gidiyorum güya cihazları çok iyi devlete nazaran.
Ozele gidiyorum canım hiç devlete gitmedim işte 2 farklı ozele gittim birisi kesin konuştu kız diye diğeri de kıza benziyor artık diğer haftalarda daha net söyleriz dedi

Dosya yükle butonuna tıklayınca zaten hiç bir sey olmuyor. Çözünürlük degil de acaba telefondan yapıyorum diye mi olmuyor?
Bende aynisi oluyor dosya yukle yi tiklayinca hicbirsey acilmiyor sebebini cözebildiniz mi acaba?

M Mavibeyaz bende telefondan deniyrm ayni yukleyemeiyorum. Ama telefondan goriyor herkes bilgisayar sart olmasa gerek

Sonunda yükleyebildim:)

Eklentiler

• 15121165205411704217632.webp
    15121165205411704217632.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 109
Back
X