Canım bende 16 haftalık hamileyim ve cumartesi günü öğrendim cinsiyetini çok hareketli benimki ve oğlum olacak doğru dürüst ultrason resmi bile yakalayamadı doktorumKızlar merhaba ya bişi sorcam belki aranızda bilenler vardır. Ben 16+4 günlük hamileyim. 2 kere gittim cinsiyet için ikisindende göstermedi ama doktor %90 95 kız dedi hareketli bi bebek degil . Yani bi kaç gün önce seğirmelerim çoktu ama şimdi Yok denecek kadar az. Sizce erkekmi hareketsiz bebektir kızmi ???
Önemli olan cinsiyet degil zaten kız erkek farketmez saglıklı olsun yeter sadece alışveriş hani İnsan almak istiyor bişeyler ama net olmadgından alamıyor. Şuan halen alamıcam göstermedigi içinBen 17. Haftaya kadar kız biliyordum bebeğimi. Hemde iki farklı dr kız dedi. Rahatsızlığımdan dolayı ayrıntılı ultrasona alındığımda kesin erkek dediler. Pipisini testislerini bile gösterdiler. İnan hiç önemi yok cinsiyetin. Sağlıcakla kavuşalımda bebeklerimize.
Yağ ne güzel :) benimki tembel yani çikolata yedim girdim doktorun yanına Yok ayaklar onuyor. Ama göstermedi ve doktor ikinci kez %90 95 kız dedi. :) dahada 20 haftaya kadar kontrlm yok o zamana belki gösterir nazlı bebeğimCanım harekeri yanıltır. Benimki kız ve çok hareketliydi. Doktor diyosa kızdır canım. Bizim doktorumuz ilk keseyi görünce kız kesesine benziyo dedi, kız çıktı :)
Ben kızıma hamileyken 14 haftada kızım çok hareketsizdi doktorun odasına 5 kere girdim idrara sıkışık gel dedi Gittim göstermedi idrarını yap gel dedi göstermedi Çikolata yedim meyve suları içtim artık 5 kere baktıktan sonra anca gördük ki kızmışKızlar merhaba ya bişi sorcam belki aranızda bilenler vardır. Ben 16+4 günlük hamileyim. 2 kere gittim cinsiyet için ikisindende göstermedi ama doktor %90 95 kız dedi hareketli bi bebek degil . Yani bi kaç gün önce seğirmelerim çoktu ama şimdi Yok denecek kadar az. Sizce erkekmi hareketsiz bebektir kızmi ???
:))) belki benikide öyledir. Ama benimkide çoook uykucu bişii. Göremedi bakalım 20 haftada görür belkiBen kızıma hamileyken 14 haftada kızım çok hareketsizdi doktorun odasına 5 kere girdim idrara sıkışık gel dedi Gittim göstermedi idrarını yap gel dedi göstermedi Çikolata yedim meyve suları içtim artık 5 kere baktıktan sonra anca gördük ki kızmış
Aaa kiz kesesi nasil oluyor : ) ben de 11 haftaligim. Cok merak ediyorum cinsiyetiniCanım harekeri yanıltır. Benimki kız ve çok hareketliydi. Doktor diyosa kızdır canım. Bizim doktorumuz ilk keseyi görünce kız kesesine benziyo dedi, kız çıktı :)
Bende bilmiyorum ki :) öyle demişti doktorumuzAaa kiz kesesi nasil oluyor : ) ben de 11 haftaligim. Cok merak ediyorum cinsiyetini
Kizlar genelde hemen göstermiyorlar benim kizimdada hemen goremedikKızlar merhaba ya bişi sorcam belki aranızda bilenler vardır. Ben 16+4 günlük hamileyim. 2 kere gittim cinsiyet için ikisindende göstermedi ama doktor %90 95 kız dedi hareketli bi bebek degil . Yani bi kaç gün önce seğirmelerim çoktu ama şimdi Yok denecek kadar az. Sizce erkekmi hareketsiz bebektir kızmi ???
Rabbim İnşallah gönlünüze göre verir sağlıklı evlat nasip etsin:))) belki benikide öyledir. Ama benimkide çoook uykucu bişii. Göremedi bakalım 20 haftada görür belki
Canım ne farkı varmış kız kesesinin hiç açıklama yaptımıCanım harekeri yanıltır. Benimki kız ve çok hareketliydi. Doktor diyosa kızdır canım. Bizim doktorumuz ilk keseyi görünce kız kesesine benziyo dedi, kız çıktı :)
Hayır canım demedi bişey, bizde heyecandan sormayı unuttuk.Canım ne farkı varmış kız kesesinin hiç açıklama yaptımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?