Cinsiyet konusunda yardım !

Busra0534

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
117
47
13
28
Kızlar merhaba ya bişi sorcam belki aranızda bilenler vardır. Ben 16+4 günlük hamileyim. 2 kere gittim cinsiyet için ikisindende göstermedi ama doktor %90 95 kız dedi hareketli bi bebek degil . Yani bi kaç gün önce seğirmelerim çoktu ama şimdi Yok denecek kadar az. Sizce erkekmi hareketsiz bebektir kızmi ???

Canım bende 16 haftalık hamileyim ve cumartesi günü öğrendim cinsiyetini çok hareketli benimki ve oğlum olacak doğru dürüst ultrason resmi bile yakalayamadı doktorum

Valla hareket filan ne kadar doğru bilmiyorum ama benim de kızım olacak , benim de sakin duruyor şimdilik karnımda
Ama doktor büyük ihtimal kız dediyse , kızdır .kız bebekte yanılma şansı daha az çünkü . Erkekte pipiyi göbek bağı ile karıştırabiliyorlar ama kızda olmayan pipinin neyi karışacak
Sağlıkla gelsin kuzun inşallah

Kordonunu bacağının arasına alıp göstermiyor çok sakin bi bebek gerçekten. Yani göstermedi kız göstermez diyorlar ama hayırlısı dediigniz gibi oran yüksek. Bakalım kızdır. 20 haftamda kontrlm var o zamana hareketleri artarsa gösterir belki

Canım harekeri yanıltır. Benimki kız ve çok hareketliydi. Doktor diyosa kızdır canım. Bizim doktorumuz ilk keseyi görünce kız kesesine benziyo dedi, kız çıktı :)

Ben 17. Haftaya kadar kız biliyordum bebeğimi. Hemde iki farklı dr kız dedi. Rahatsızlığımdan dolayı ayrıntılı ultrasona alındığımda kesin erkek dediler. Pipisini testislerini bile gösterdiler. İnan hiç önemi yok cinsiyetin. Sağlıcakla kavuşalımda bebeklerimize.

Önemli olan cinsiyet degil zaten kız erkek farketmez saglıklı olsun yeter sadece alışveriş hani İnsan almak istiyor bişeyler ama net olmadgından alamıyor. Şuan halen alamıcam göstermedigi için

Canım harekeri yanıltır. Benimki kız ve çok hareketliydi. Doktor diyosa kızdır canım. Bizim doktorumuz ilk keseyi görünce kız kesesine benziyo dedi, kız çıktı :)
Yağ ne güzel :) benimki tembel yani çikolata yedim girdim doktorun yanına Yok ayaklar onuyor. Ama göstermedi ve doktor ikinci kez %90 95 kız dedi. :) dahada 20 haftaya kadar kontrlm yok o zamana belki gösterir nazlı bebeğim

Aynen beklemek çok zor bende 3 hafta sonra gidicem bakalım ne dicek. erkek erken gösterir diyorlar 14.haftamda bana söylemedi göstermedigi için

Ben kızıma hamileyken 14 haftada kızım çok hareketsizdi doktorun odasına 5 kere girdim idrara sıkışık gel dedi Gittim göstermedi idrarını yap gel dedi göstermedi Çikolata yedim meyve suları içtim artık 5 kere baktıktan sonra anca gördük ki kızmış

:))) belki benikide öyledir. Ama benimkide çoook uykucu bişii. Göremedi bakalım 20 haftada görür belki

Aaa kiz kesesi nasil oluyor : ) ben de 11 haftaligim. Cok merak ediyorum cinsiyetini

Kizlar genelde hemen göstermiyorlar benim kizimdada hemen goremedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…