Cinsiyet konusunda yardım !

Canım ne farkı varmış kız kesesinin hiç açıklama yaptımı
Kız bebekte kese yuvarlak oluyor, erkekte daha uzun fasulyeye benzer sekilde oluyormuş bizim doktorumuz oyle dedi. Bize erkek dedi ve cidden kesemiz fasulye gibi ince uzun sekilde

Kız bebekte kese yuvarlak oluyor, erkekte daha uzun fasulyeye benzer sekilde oluyormuş bizim doktorumuz oyle dedi. Bize erkek dedi ve cidden kesemiz fasulye gibi ince uzun sekilde
İlginçmiş gerçekten ama dr nasıl çekerse ona göre değişiyor şekli diyenlerde var mesela benim ilk zamanlarda fasulye gibi şekilsizdi ama şimdi yuvarlak hangisine bakılacak şu durumda

İlginçmiş gerçekten ama dr nasıl çekerse ona göre değişiyor şekli diyenlerde var mesela benim ilk zamanlarda fasulye gibi şekilsizdi ama şimdi yuvarlak hangisine bakılacak şu durumda
Evet doktor ultrason probunu karın bölgesinde hareket ettirdikçe kesenin şekli de değişiyor. Bazen yuvarlak, bazen uzun oluyor. Doktor şekliyle ilgili yorum yapabilir belki ama ultrason çıktıları belirleyici değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…