Cinsiyet merak edenleeer :)

banada saçma geliyor o bnm daha önce de ayaklarım üşürdü hep şu cinsiyeti bi öğrensek artk valla insan çok merk ediyor
Sorma ya kabak tadi vermeye basladi artik sinir bozucu.. bazisi anlam veremiyor mesela annemle konusamiyorum bu konuyu hemen sinirleniyor.. eli ayagi düzgün olsun saglikli olsun demiyorsunda kizmi olcak erkekmi diye kafaya taktigin seye bak diyor bende mecburen kapatiyorum konuyu

ya iyi de kafaya takmıyoruz ki insan merk ediyor tatlı bi heyecan yapıyor ne var ki bunda

ya iyi de kafaya takmıyoruz ki insan merk ediyor tatlı bi heyecan yapıyor ne var ki bunda
Aynen öyle ama diyorum ya biz simdi ayni heyecani paylasdigimiz icin birbirmizi anliya bilyoruz ama bazisi sacma bula biliyor.. bende her zaman derim ve diyorum SAGLIK herseyden önde..

Aynen öyle ama diyorum ya biz simdi ayni heyecani paylasdigimiz icin birbirmizi anliya bilyoruz ama bazisi sacma bula biliyor.. bende her zaman derim ve diyorum SAGLIK herseyden önde..
tabi cnm şimdi bu ayın sonunda bana doktor erk dese üzülecek miyim hayır yeterki sağlıklı olsun diyorum bizim ki tatlı merak sonuçta sen sor biz tahmin yaparız boşver sen

Bundan tahmin yürütün bakalim neye benziyor

Eklentiler

• 1478182838443-1258096016.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 32
Kizlar bende cok merak ediyorum ya. Bir kizim var buda erkek olur insAllah :)2li testte dr bisi demedi ozele mi gitsem 16.haftadan once kesin belli olurmu ya. Allah hepimizin gonlune gore versin insAllah.

Kizlar bende cok merak ediyorum ya. Bir kizim var buda erkek olur insAllah :)2li testte dr bisi demedi ozele mi gitsem 16.haftadan once kesin belli olurmu ya. Allah hepimizin gonlune gore versin insAllah.
canm 16 haftadan önce sadece benziyor falan derler kesin belli olmaz idrarın rengi ne açık sarı mı koyu mu

Canim benim gun icinde acik oluyo. sabah ilk idrarim koyu oluyo sadece. gece kalkip su icmiyorum ona bagliyorum ben :) buarada freebetahcg kizimda 61di bunda 39 kimisi 50 ustu kiz alti erkek diyo varmi bir fikriniz :)

Canim benim gun icinde acik oluyo. sabah ilk idrarim koyu oluyo sadece. gece kalkip su icmiyorum ona bagliyorum ben :) buarada freebetahcg kizimda 61di bunda 39 kimisi 50 ustu kiz alti erkek diyo varmi bir fikriniz :)
valla ona bende bugün sonuçları alınca baktım bana doktor kıza benziyor demişti benmde 81 çıktı sanırım kız olcak

burda hamile bi ark ım var o benden 2 ay büyük bebeği kız olcak sordum idrarın nasıl die de koyu dedi o da
Tutuyor gibi ozaman benim koyu degil moralim bozuldu gerci daha gunum bile gecmedi koyulasir insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…