- 19 Eylül 2016
- 58
- 39
- 8
- 36
- Konu Sahibi mavisimm11
-
anladım canım ama bir bilgim yok inan ki rabbim gönlüne göre versincanım suyu bende çok içiyorum ki çok da severim hep çok içmişimdir suyu ona rağmen koyu
Sorma ya kabak tadi vermeye basladi artik sinir bozucu.. bazisi anlam veremiyor mesela annemle konusamiyorum bu konuyu hemen sinirleniyor.. eli ayagi düzgün olsun saglikli olsun demiyorsunda kizmi olcak erkekmi diye kafaya taktigin seye bak diyor bende mecburen kapatiyorum konuyubanada saçma geliyor o bnm daha önce de ayaklarım üşürdü hep şu cinsiyeti bi öğrensek artk valla insan çok merk ediyor
ya iyi de kafaya takmıyoruz ki insan merk ediyor tatlı bi heyecan yapıyor ne var ki bundaSorma ya kabak tadi vermeye basladi artik sinir bozucu.. bazisi anlam veremiyor mesela annemle konusamiyorum bu konuyu hemen sinirleniyor.. eli ayagi düzgün olsun saglikli olsun demiyorsunda kizmi olcak erkekmi diye kafaya taktigin seye bak diyor bende mecburen kapatiyorum konuyu
Aynen öyle ama diyorum ya biz simdi ayni heyecani paylasdigimiz icin birbirmizi anliya bilyoruz ama bazisi sacma bula biliyor.. bende her zaman derim ve diyorum SAGLIK herseyden önde..ya iyi de kafaya takmıyoruz ki insan merk ediyor tatlı bi heyecan yapıyor ne var ki bunda
tabi cnm şimdi bu ayın sonunda bana doktor erk dese üzülecek miyim hayır yeterki sağlıklı olsun diyorum bizim ki tatlı merak sonuçta sen sor biz tahmin yaparız boşver senAynen öyle ama diyorum ya biz simdi ayni heyecani paylasdigimiz icin birbirmizi anliya bilyoruz ama bazisi sacma bula biliyor.. bende her zaman derim ve diyorum SAGLIK herseyden önde..
Aynen canim bencede biz kendi kendimize yazisiriz biz bize yeterizz :))))tabi cnm şimdi bu ayın sonunda bana doktor erk dese üzülecek miyim hayır yeterki sağlıklı olsun diyorum bizim ki tatlı merak sonuçta sen sor biz tahmin yaparız boşver sen
aynen öle valla bende kime desem hemn sağlıklı olsun da diyorlar bi sinir oluyorum sorma bende buraya verdim kendimi :)Aynen canim bencede biz kendi kendimize yazisiriz biz bize yeterizz :))))
kızz minnak daha bence kızz :))Bundan tahmin yürütün bakalim neye benziyor
Belli olmaz zaten ama yinede iste tahminde bulunun istedim bidaki resminide paylasicam sizile o zaman dr daha bisey söylememis olursa bile biraz daha belli olur :)kızz minnak daha bence kızz :))
aynen canım daha net belli olabilirBelli olmaz zaten ama yinede iste tahminde bulunun istedim bidaki resminide paylasicam sizile o zaman dr daha bisey söylememis olursa bile biraz daha belli olur :)
Yani kesinlikle :)aynen canım daha net belli olabilir
canm 16 haftadan önce sadece benziyor falan derler kesin belli olmaz idrarın rengi ne açık sarı mı koyu muKizlar bende cok merak ediyorum ya. Bir kizim var buda erkek olur insAllah :)2li testte dr bisi demedi ozele mi gitsem 16.haftadan once kesin belli olurmu ya. Allah hepimizin gonlune gore versin insAllah.
valla ona bende bugün sonuçları alınca baktım bana doktor kıza benziyor demişti benmde 81 çıktı sanırım kız olcakCanim benim gun icinde acik oluyo. sabah ilk idrarim koyu oluyo sadece. gece kalkip su icmiyorum ona bagliyorum ben :) buarada freebetahcg kizimda 61di bunda 39 kimisi 50 ustu kiz alti erkek diyo varmi bir fikriniz :)
Tutuyor gibi ozaman benim koyu degil moralim bozuldu gerci daha gunum bile gecmedi koyulasir insallah :)burda hamile bi ark ım var o benden 2 ay büyük bebeği kız olcak sordum idrarın nasıl die de koyu dedi o da
koyu olursa kız canm burda bn ark a da baktım kızı olcak onun idrarı koyuymuş açıksa erkTutuyor gibi ozaman benim koyu degil moralim bozuldu gerci daha gunum bile gecmedi koyulasir insallah :)
valla ona bende bugün sonuçları alınca baktım bana doktor kıza benziyor demişti benmde 81 çıktı sanırım kız olcak
inş ya herkesin gönlüne göre versin inşInsAllah gonlumize dusenler olur canim saglikli hayirli bir sekildee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?