- 28 Ekim 2016
- 325
- 166
- 18
- Konu Sahibi mavisimm11
-
Aynen sorma canm aslinda ne fark eder saglikli olsunda ama iste gelde anlat :) senin ilk cocukmu?bende 9+3 um cok merak ediyorum cokkkkk
amin inş canm ya çünkü erkeğin organı daha bariz göründüğü için erk olsa görürdü diye düşünüyorum ayy sanada nasip etsin cnm inş gönlündekini..Ayyyy gercektenmi canm cok sevindim darisi benim basima insallah ya :)))) eger benziyor dediyse bile ihtimal yüksek bence.. sende rüyanda görümüssn üstelik hadi bakalim canim Rabbim gönlüne göre versin herkezin
Tabiii insan sevinmezmi yaaaa.. demekki basda erkek diyip sonradan kiz denile biliyor.. yani yanilma payi yüksek sanki.. bi oglum var buda oglan olsa tabiki cok sevinirim ama kiza da ap ayri sevinecegim kesin :)arkadasıma 2 , ayında erkek dedi bir oglu vardı
çok şükğr saglıklı olsun onemlı olan o dedik ama bende o da üzüldü çünkü çok fazla kız istiyordu , baba ve oğlu çok sevindi tabii ,
4,ayında erkek dediğinide unutan dr ayyy maşallahhh aynı annesi kızımız çok guzel olacak deyince
iananılmaz sevindik ,
rabbim isteyen herkesin gönlüne göre nasip etsin inşallahhh
Aynen erkegin organi daha belirgin oluyor sanki.. benim ilk hamileligmde 12 haftalik oglan dedi öylede kaldi degismemisdi yani.. benim termine dah 25 gün var ve bizde 12 haftalik olucaz ama yinede görmeye bilir cinsiyeti.. sonra 1 ay daha bekliycez bidahaki terminiamin inş canm ya çünkü erkeğin organı daha bariz göründüğü için erk olsa görürdü diye düşünüyorum ayy sanada nasip etsin cnm inş gönlündekini..
inş canm sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına ..Aynen erkegin organi daha belirgin oluyor sanki.. benim ilk hamileligmde 12 haftalik oglan dedi öylede kaldi degismemisdi yani.. benim termine dah 25 gün var ve bizde 12 haftalik olucaz ama yinede görmeye bilir cinsiyeti.. sonra 1 ay daha bekliycez bidahaki termini
Amin ins sende öyle cnmm.. ama kesinlesince filan yaz oldumu merak ederim :) baska seyler yaptinmi yani cin rus takvimi veya ona benzeri.. ultrasom resminde sagdami soldami 8 haftalikken.. diyorum ya inanmiyorum ama yinede merak iste :))inş canm sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına ..
bizimki sol tarafta yatıyor çin ve rus takvimini yaptım kız çıktı bi de içime ilk hamile olduuğumu öğrendiğimden beri kız geliyor bugn de öle deyince iyice ümitlendimAmin ins sende öyle cnmm.. ama kesinlesince filan yaz oldumu merak ederim :) baska seyler yaptinmi yani cin rus takvimi veya ona benzeri.. ultrasom resminde sagdami soldami 8 haftalikken.. diyorum ya inanmiyorum ama yinede merak iste :))
Allah bagislasin canim.. amin ins herkezin gönlünden gecen olur hayirliysa tabi..
Aslinda az kalmis 3 hafta ama sana cok gelir bilirim :)) ilk cocugunmu ?ben de merak edenlerdenim kızlarrr 10+4 günlük hamileyim haftaya ikili testimiz var doktorum cinsiyet için 3 hafta en az dedi
evet canım ilk çocuğum o yüzden haftalar geçmek bilmiyor :)Aslinda az kalmis 3 hafta ama sana cok gelir bilirim :)) ilk cocugunmu ?
Bendede hep kiz cikti kesede sag tarafda yatiyor bebis.. icimdende hep kiz geciyor ama acaba istek fazla oldugundan icimden öyle gecmesine sebep olabilirmi acaba diyorumbizimki sol tarafta yatıyor çin ve rus takvimini yaptım kız çıktı bi de içime ilk hamile olduuğumu öğrendiğimden beri kız geliyor bugn de öle deyince iyice ümitlendim
valla canm annenin içine doğan olur derler ben öğrendiğimden beri kız hissediyorum çocuk içerde hareket ediyor zatn bir sağda bir soldaBendede hep kiz cikti kesede sag tarafda yatiyor bebis.. icimdende hep kiz geciyor ama acaba istek fazla oldugundan icimden öyle gecmesine sebep olabilirmi acaba diyorum
Ben ilkindede tabiki cook merak etmisdim ama ikinci daha farkli oluyor inan bana.. simdi 1 oglum oldugundan kiz olsa diyorum :)))evet canım ilk çocuğum o yüzden haftalar geçmek bilmiyor :)
aslında sağlıklı olsunda cinsiyet hiç farketmez diyorum ama ne biliyim yinede merak ediyorum elde değil Allah bağışlasın oğluşunu inşallah gönlünden geçen olur :)Ben ilkindede tabiki cook merak etmisdim ama ikinci daha farkli oluyor inan bana.. simdi 1 oglum oldugundan kiz olsa diyorum :)))
Hadi bakalim o zaman hislerimiz yaniltacakmi yoksa dogrumu cikacak bekleyip görcez insallah günler gecerse :) aslinda ögrendikden sonra kiz yada erkek insan ondan sonrasina merak gittigi icin daha rahat gecer simdi bu merak insanin aklini karistiriyor.. internetde bakinip duruyorum, arastiriyorum okuyorum :))) aslinda birak akisina ne oldugu zaten belli simdiden ama yok illa kurcalancak kadin degilmiyiz :))))valla canm annenin içine doğan olur derler ben öğrendiğimden beri kız hissediyorum çocuk içerde hareket ediyor zatn bir sağda bir solda
hiç sorma bende tüm gün int te araştırıyormm ama napalım merak yoksa erk olunca bişey olacağından değil sabırsızlıktan çatlıyo insan merk ediyor acaba ne olcak diye çok güzel duygular ama allah herkese nasip etsin.. bi de 57 gr ağırlığı boyu 8 cm ne kdr normal acaba int de bilgller böle değilHadi bakalim o zaman hislerimiz yaniltacakmi yoksa dogrumu cikacak bekleyip görcez insallah günler gecerse :) aslinda ögrendikden sonra kiz yada erkek insan ondan sonrasina merak gittigi icin daha rahat gecer simdi bu merak insanin aklini karistiriyor.. internetde bakinip duruyorum, arastiriyorum okuyorum :))) aslinda birak akisina ne oldugu zaten belli simdiden ama yok illa kurcalancak kadin degilmiyiz :))))
Tabiki canim benim öncelik saglik.. oglumuda dünyalara degismem kiz gibi oglusum var.. esimde öyle diyor kizi napcaksin bak kiz gibi oglumuz var diye :) kiz olmazsa üzülmiyim diye ama zaten üzülmem iki oglanda cok güzel.. oglum icin daha iyi hatta , arkadas olur :) hayirlisi diyelim ztn elimizde olan birsey degil yoksa herkez istedigi gibi yapardi :)aslında sağlıklı olsunda cinsiyet hiç farketmez diyorum ama ne biliyim yinede merak ediyorum elde değil Allah bağışlasın oğluşunu inşallah gönlünden geçen olur :)
Ne kadarlikdi bebis? Ben bi kendi defterime bakip yaziyim sana istersen o haftalarda oglum ne kadarmis..hiç sorma bende tüm gün int te araştırıyormm ama napalım merak yoksa erk olunca bişey olacağından değil sabırsızlıktan çatlıyo insan merk ediyor acaba ne olcak diye çok güzel duygular ama allah herkese nasip etsin.. bi de 57 gr ağırlığı boyu 8 cm ne kdr normal acaba int de bilgller böle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?